merhaba,
ben hipotrioid hastasıyım ve micro enjeksiyon yoluyla 5 haftalık hamileyim şu anda....tabi son adet tarihine göre...aslına bakarsanız dölleme işlemi 29 mayıs da yapıldı yani daha 30 günlük bile değil....henüz ultrasonla bakılmadı...yalnız kendim kontrol için 2-3 gün önce tiroid testleri yaptırdım...tsh değerim yüksek çıktı...TSH:5 TOTAL T3:175 TOTAL T4:11,9.......ben hergün 1 adet levotiron kullanıyordum buna rağmen ilaç yeterli gelmiyormuş anlaşılan...önümüzdeki haftadan önce endokrinoloğumla görüşemeyeceğim...beni bebeğin şu dönemde yüksek TSH değerinden dolayı herhangi bir zarar görmüş olup-olmayacağı konusunda bilgilendirirseniz çok memnun kalırım...malum zeka geriliğinden söz ediliyor...bir de size şunu sormak istiyorum dün bir doktorla konuştum bebekte sorun olursa ilk 3 ayda zaten düşükle sonuçlanır dedi..ama tüp bebek hastaları biliyorsunuz ilk 3 ay düşük olmasın diye progesteron fitil kullanıyor...bu fitiller doğası gereği yapılması gereken düşüğü de engeller mi? yani anomalisi olan bir bebeği içerde zorla tutuyor olabilir miyiz? cevaplarsanız çok memnun olurum....
merhaba arkadaşlar benim ikinci hamileliğim geçen sene bu ay düşüğüm olmuştu sebebini sölemedi doktor kürtajla alındı.9 ay dinlendikten sonra bu sene yine hamileyim 18 haftalığım allaha şükürler olsun iklili test üçlü test herşey yolunda bebeğim iyi fakat benim başım çok ağrıyor sıcaklardanmı yoksa başka bişey olabilirmi??birde mantar oldum doktorum hamilelikten dedi bebeğime geçmezmiş birde denize girsem mantarı tetiklermi doktor girebilirsin demişti, bilgisi olan cevaplarsa sevinrim
[COLOR="merhaba arkadaşlar benmde adetim 9 gün gecikti yalnız bugün adet oldum.daha önce idrar testi yaptırmıştım.negatif çıkmıştı.adetim her zamanki gibi olmadı dün birazcık oldu bugünde az az lekelenme tarzında oluyor ne dersiniz bu işeBlue"][/COLOR]lütfen bana yardımcı olsun bilgisi olan
ben de birsey soracaktim....su anda 12 haftalik hamileyim ama bazen kasik batmalarim oluyor sizce normal mi??? cok asiri degil ama yine de hissedilir derece de zaten ara ara oluyor merak ettim de cvplarsaniz sevinirim....
mrb.benim bi oğlum var bu ikinci gebeliğim karım ilk ayda olmama rağmen daha büyük ilkinde böyle değildim.ayrıca her gebelikte farklı şeyler mi hissedilir çünkü ilkinde bulutı kusma çoktu şimdiyse hafif bulantılarım var.
amanda ocak annişlerinden arkadaşım bana soru mu sorarmış.canım bu batmalar normal bebek büyüdükçe rahimde ona keza büyüyor.birde vücut normal adet zamanı gelince gebelik olsada alışkanlıktan kasılma yapabilir.ancak kendine dikkat etmen gereken bir konuda uzanmak ve ağır kaldırmak gebelikte yapılmamalı.kendine dikkat et canım.a.s.
MERHABA ben sürekli takip ediyorum soru ve cevapları.bende bişiy sormak istiyorumben 5 aylık evliyim hiç korunmadık 5aydır fakat hamile kalmadım. doktorada gitmedim gitmek istiyorum fakat heray belki olurum belki olurum die gitmedim. bu şekilde olması normalmi sizce bi sorunum olabilirmi bundan çok korkuyorum fikirlerinize ihtiyacım var teşekkürler..a.s.
Mrb Benimde Sorum Olacak Ben Nisan 25 De 6 Aylik Gebeydim Hipertansiyona Bağli Preeklemsi Sonucu Karnimda öldü Ve Suni Sanciyla Doğum Yaptim.şimdi 2 Ay Oldu 2 Ci Adeti Oluyorum Dr 6 Ay Bekle Dedi Tekrar Hamilelik Için Ne Yapsam Beklesemmi.ben Acele Ediyorum Ama Ikincidede Olur Diye Korkuyorum
cevabınız ıcın tesekkurler. pekıı bısey daha sorcam .neden bu ay korunmalıyım antıbıotık kullanırken gebe kalmaya calısmak olası gebelıkde rısklı mı olur yda gebelıge engelmı olur.
cok tesekkur ederım
merhabalar benimde bir soru olacak gebelik testinde silik çizgi görenler oldu mu hiç ve ne kadar silikti bu çizgi? ilk bakışta mı belli oluyordu.yoksa dikkatli bakıncamı belli oluyordu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?