Ebeyim buradan soru sorabilirsiniz!!

tsh hormonu gebeliğin etkisiyle biraz yükselebiliyor.ilaçlarını tahlillerine göre düzenlemek gerekli.zaten bunu uzman doktorun belirleyecek.şunu da bilki düşük olacaksa hiçbir ilaç bunu engelleyemez.progesteron tedavilerinin düşüğü durdurduğu kesin değildir.sağlıklı olur inşallah bebeğin canım.sana sadece bu kadar yardımcı olabilrim.beni aşar daha fazlası doktorların işi.geçmişolsun

cevabınız ıcın tesekkurler. pekıı bısey daha sorcam .neden bu ay korunmalıyım antıbıotık kullanırken gebe kalmaya calısmak olası gebelıkde rısklı mı olur yda gebelıge engelmı olur.
cok tesekkur ederım[/QUOTE]

her ne kadar kesin olmasada ağır antibiyotik tedavilerinde gebe kalmamak daha uygun.bebekte bir anomali olmaması için acele etmeyip bir sonraki ayı beklemek daha mantıklı

:sm_confused:
geçmişolsun canım.baş ağrın gebelikte değişen hormonlardan ve sıcaktan olabilir.sık sık ılış duş almak sessiz sakin bir yerde dinlenmek ve stresten uzak kalmak iyi gelebilir.birde elma ve kirazın ağrı kesici etkisi olduğundan ağrı kesici niyetine yiyebilirsin.yemek demişken ağır besinlerden de uzak dur.mantarı gebelik tetikler doğrudur.eğer deniz temiz bir deniz ise girebilirsin bence.ama sakın havuza girme

adetin bu ay değişik olması seni tedirgin ediyorsa idrar tahlilini tekrarla belki üstüne görmüşsündür.ama ben hamile olduğunu düşünmedim canım. hayırlısı olsun.

ben de birsey soracaktim....su anda 12 haftalik hamileyim ama bazen kasik batmalarim oluyor sizce normal mi??? cok asiri degil ama yine de hissedilir derece de zaten ara ara oluyor merak ettim de cvplarsaniz sevinirim....

amanda ocak annişlerinden arkadaşım bana soru mu sorarmış.canım bu batmalar normal bebek büyüdükçe rahimde ona keza büyüyor.birde vücut normal adet zamanı gelince gebelik olsada alışkanlıktan kasılma yapabilir.ancak kendine dikkat etmen gereken bir konuda uzanmak ve ağır kaldırmak gebelikte yapılmamalı.kendine dikkat et canım.a.s.

mrb.benim bi oğlum var bu ikinci gebeliğim karım ilk ayda olmama rağmen daha büyük ilkinde böyle değildim.ayrıca her gebelikte farklı şeyler mi hissedilir çünkü ilkinde bulutı kusma çoktu şimdiyse hafif bulantılarım var.

karnın daha bebekten dolayı büyük değildir.barsak gazı şişkinliği yada normal kilo yani yağ kitlesi olabilir.her gebelik tabiki farklıdır.belki bu gebeliğinde pek bulantın olmadığından rahat yemek yiyorsundur.ondan kilo almışsındır.az az sık sık beslenmen gerek.birde gereksiz kolorili yiyeceklerden uzak dur.

tesekkur ederim guzelim ya icimi rahtalattinŞeniz..nugun dr a gittim o da normal dedi..a.s.
ne yapalim iadare edicez artik....hersey normal,iyi dedi tansiyonuma falan da bakti gayet iyi dedi rahtaladim ya...kiz bir gorsen bana el salladi melegim ay cok guzel bir duygu ya :sm_cool:Allah im herkese yasatsin insallah...

MERHABA ben sürekli takip ediyorum soru ve cevapları.bende bişiy sormak istiyorum ben 5 aylık evliyim hiç korunmadık 5aydır fakat hamile kalmadım. doktorada gitmedim gitmek istiyorum fakat heray belki olurum belki olurum die gitmedim. bu şekilde olması normalmi sizce bi sorunum olabilirmi bundan çok korkuyorum fikirlerinize ihtiyacım var teşekkürler..a.s.

Mrb Benimde Sorum Olacak Ben Nisan 25 De 6 Aylik Gebeydim Hipertansiyona Bağli Preeklemsi Sonucu Karnimda öldü Ve Suni Sanciyla Doğum Yaptim.şimdi 2 Ay Oldu 2 Ci Adeti Oluyorum Dr 6 Ay Bekle Dedi Tekrar Hamilelik Için Ne Yapsam Beklesemmi.ben Acele Ediyorum Ama Ikincidede Olur Diye Korkuyorum

merhaba canım.gebelik planlandığında aslında doğru olan en başta seninde eşinin de kontrol olmasıdır.bu illaki bir aksilik olduğundan değil herşeyin yolunda olduğundan emin olmak için yapılmalıdır.bence 5 ay çok uzun bir zaman değil.zaten her şeyin normal olduğu durumlarda bile bir ay için gebe kalma ihtimali yüzde 25 dir.eğer mümkünse adet bitiminden itibaren gün aşırı cinsel ilişki bu ihtimali artıracaktır.şunu da bilmelisin ki bir kadın her ay yumurtlamayabilir.bunun sebebi hormon düzensizliği de olabilir stres de.bence sen eşinle en kısa süre kontrolden geçmeli ve her şey yolunda ise stres yapmadan oluruna bırakmak.umarım her şey gönlüne göre olur.

öncelikle geçmişolsun.kesinlikle doktorunun da dedği gibi 6 ay beklemelisin.daha vücudun kendine gelmeden yeni bir hamilelik oluşursa bir problem olma olasılığı yükselecektir ki sen zaten preeklemsi geçirmişsin.bu rahatsızlığın tekrarlama ihtimali zaten var.sık tekrarlayan gebelikler problem riskini her zaman artırır.o yüzden sabretmeli ve bu arada kendine çok iyi bakmalı ve stresten uzak durmalısın.herşey gönlünce olsun canım.

merhabalar benimde bir soru olacak gebelik testinde silik çizgi görenler oldu mu hiç ve ne kadar silikti bu çizgi? ilk bakışta mı belli oluyordu.yoksa dikkatli bakıncamı belli oluyordu?

teşekkür ederim.tekrarlama riski var dediniz çok büyük bir ihtimalmi?inşallah olmaz birdaha.stres ister istemez yaşanıyor.birde bende kronik hipertansiyonmuş bilmiyordum beşbuçuk aylık hamileyken tetanoz olmaya gittim yüksek çıktı ve burda anlaşıldı sonrasında preeklemsi yaşadım.beslenmeme dikkat ediyorum tuzsuz yada az tuzlu yiyorum.kolesterolde var bende.önerileriniz ne olur acaba

merhabalar bende birşey sormak istiyorum carsamba günü aşılama yapıldı ve ateşim 37 de sürekli bu iyi biryemi yoksa hiç alakası yokmu

her ne kadar kesin olmasada ağır antibiyotik tedavilerinde gebe kalmamak daha uygun.bebekte bir anomali olmaması için acele etmeyip bir sonraki ayı beklemek daha mantıklı[/QUOTE]

ya cok mesgul ettım sızı ama bısey daha sorcam. ben antıbıyotık ve fıtıle basladıgımda regl oldum. antıbıyotıgım ın bıtmesıne 1 gun kaldı.purınolda 2 gunde bıtcek.
fıtılı kullanamsam. yumurtlama donemınını bos gecırmesem olur mu.temmuzun 3 ıla 8 ını
gosterıyo hesaplamalar. 2 ayım bosa gecdı bu ayı degerlendıresem.ya tutarsa mısalıı Allah genede hayırlı ve saglıklı bebısler nasıp etsın hepımıze.
yanı ılla beklemelımıyım ıyıcene vucutdan temızlenmelı ılaclar. yoksa bu sekılde olunca korunmuyayım mı
cook tesekkkurr ederım operım a.s.

merhabalar benimde bir soru olacak gebelik testinde silik çizgi görenler oldu mu hiç ve ne kadar silikti bu çizgi? ilk bakışta mı belli oluyordu.yoksa dikkatli bakıncamı belli oluyordu?

ben test yaptığımda neredeyse kendim görebilecek kadar silikti hamileymişim silik çizgiler kesin pozitif çıkıyor.tes bozuk olmadığı sürece

merhaba benim 2 gün var adet olmama ama belim çok ağrıyor ve akıntım rengi 3gün boyunca mavimsi gibi gejdi şuanda geçti ama neden öyle birşey oldu anlamadım birde kasıklarım ve yanlarım çok ağrıyor hamile olabilirmiyim cevap için şimdiden teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…