merhabalar benimde bir soru olacak gebelik testinde silik çizgi görenler oldu mu hiç ve ne kadar silikti bu çizgi? ilk bakışta mı belli oluyordu.yoksa dikkatli bakıncamı belli oluyordu?
teşekkür ederim.tekrarlama riski var dediniz çok büyük bir ihtimalmi?inşallah olmaz birdaha.stres ister istemez yaşanıyor.birde bende kronik hipertansiyonmuş bilmiyordum beşbuçuk aylık hamileyken tetanoz olmaya gittim yüksek çıktı ve burda anlaşıldı sonrasında preeklemsi yaşadım.beslenmeme dikkat ediyorum tuzsuz yada az tuzlu yiyorum.kolesterolde var bende.önerileriniz ne olur acaba
merhabalar bende birşey sormak istiyorum carsamba günü aşılama yapıldı ve ateşim 37 de sürekli bu iyi biryemi yoksa hiç alakası yokmu
merhaba benim 2 gün var adet olmama ama belim çok ağrıyor ve akıntım rengi 3gün boyunca mavimsi gibi gejdi şuanda geçti ama neden öyle birşey oldu anlamadım birde kasıklarım ve yanlarım çok ağrıyor hamile olabilirmiyim cevap için şimdiden teşekkürler
mrb benim sorum şu dogumdan sonra vajinın dikilişi uyuşturularakmı dikiliyor??? cvp verirseniz çok sevinirim
benim sorum evde yapılan gebelik testinin pozitif çıkıp gebelik olmama ihtimali varmı?
test hatalıysa olabilir canım.ama çok nadir görülen bir durum bu.bir de bebeğin oluşmadığı boş gebelik olayında da test pozitif çıkabilir.
cevabın için sağol canım.bugün 42.günüm ama hala adet görmedim ve birçok gebelik belirtim var.yani göğüslerde hassasiyet,kasığın şişmesi,hafif bulantı,uyku hali gibi.ve geçen hafta salı günü kahverengi bir lekelenmem oldu ve 1 gün sürdü.ben şu yerleşme lekesi dedikleri şey olduğunu düşünüyorum.senin boş gebelik dediğin dış gebelikmi yada kimyasal gebelikmi?
benimde sol kasığımda hafif bir ağrı var sızlama gibi de
acaba hamilemiyim? :)
ben doğum yapalı 10 ay oldu ama hala adet olmadım emzirmeyede devam ediyorum...bir haftadırda akıntı ve kasıklarımda ağrı var bekliyorum olacağım diye ama olmuyor...korunuyorum ama gebeelik olma ihtimali varmı?bu akşam doktora gideceğim endişeliyim..
Merhaba bende bişey sorucam 35 haftalik hamileyim doğum tarihlerim 19 temmuz 9 ağustos bende dr. Artik doğurmak istiyorum dedim oda şuan da olsa bile doğurtturmam durdururum ama 19 temmuzda gel alttan bakarim doğumun nasil olcak diye hem dedi şimdi bakarsam doğumu tetiklemiş olurum dedi peki o zaman baktiğinda tetiklemicekmi düşünüyorum acaba o gün gittiğimde doğururmuyum belki saçma oldu size göre sorum ama merak ediyorum çok artik ilginize şimdiden teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?