Ebeyim buradan soru sorabilirsiniz!!

tusszu ve az tuzlu yemen çok doğru.kolestrolün için bol sebze ve meyve, etler ise ızgara haşlama yada buğulama olmalı.hayvansal yağ ve doymuş yağ tüketmemelisin.birde bol yürüyüş kolestrolün en güzel ilacı.geçmişolsun

merhabalar bende birşey sormak istiyorum carsamba günü aşılama yapıldı ve ateşim 37 de sürekli bu iyi biryemi yoksa hiç alakası yokmu

aşılama konusunda çok iyi bilgim yok ancak bu sıcak yaz günlerinde ateşinin 37 olmasını sadece aşılamaya bağlamak yanlış olur.

bu anlattıkların hamilelik belirtisi değil bence geçmişolsun.gönlüne göre olur umarım

mrb benim sorum şu dogumdan sonra vajinın dikilişi uyuşturularakmı dikiliyor??? cvp verirseniz çok sevinirim

zaten kesilmeden önce uyuşturulduğundan uyuşturucunun etkisi devam ederken dikiş atılıyo olur da uzun sürerse ve uyuşturucunun etkisi geçerse tekrar uygulanması gerekiyor.

test hatalıysa olabilir canım.ama çok nadir görülen bir durum bu.bir de bebeğin oluşmadığı boş gebelik olayında da test pozitif çıkabilir.

cevabın için sağol canım.bugün 42.günüm ama hala adet görmedim ve birçok gebelik belirtim var.yani göğüslerde hassasiyet,kasığın şişmesi,hafif bulantı,uyku hali gibi.ve geçen hafta salı günü kahverengi bir lekelenmem oldu ve 1 gün sürdü.ben şu yerleşme lekesi dedikleri şey olduğunu düşünüyorum.senin boş gebelik dediğin dış gebelikmi yada kimyasal gebelikmi?

merhaba büyük ihtimalle gebesin yada bir ihtimal gecikmiş bir adet olabilir.boş gebelikle kastım kimyasal gebelik.bence bir doktora gidim muayene olmalı ve kan tahlili yaptırmalısın.böylece kesin belli olur

benimde sol kasığımda hafif bir ağrı var sızlama gibi de
acaba hamilemiyim? :)

hamilelikte görülen fiziksel belirtilerin çoğu başka rahatsızlıklar hatta adet öncesi dönem belirtilerine çok benzer.kasık ağrısı da idrar yolu enfeksiyonlarında,yumurtlama zamanlarında,bazı jinekolojik enfeksiyonlarda da görüldüğü gibi bazı gebe kadınlarda bebeğin rahime yerleşip büyüdüğü dönemlerdede görülebiliyor.bu yüzden sana kesin bir şey söylemek çok zor.gönlüne göre olur umarım.

ben doğum yapalı 10 ay oldu ama hala adet olmadım emzirmeyede devam ediyorum...bir haftadırda akıntı ve kasıklarımda ağrı var bekliyorum olacağım diye ama olmuyor...korunuyorum ama gebeelik olma ihtimali varmı?bu akşam doktora gideceğim endişeliyim..

merhaba korunman çok doğru bir davranış olmuş ne zaman yumurtlama olacağın ve ne zaman adet olacağın belli olmaz o yüzden korunman doğru olur.gebe kalma ihtimali elbetteki var ama korunduğun için endişe etmene gerek yok sanırım.akıntını tarif etmemişsin ama genellikle akıntı kasık ağrısıyla beraber enfeksiyon belirtisidir.bence daha çok enfeksiyon üzerinde durmalısın.genellikle adet bu kadar gecikmez süt veriyor olman etkilemiştir muhtemelen.ama zaten doktora gidecekmişsin.ne olduğunu öğrenince bilgi verirsen sevinirim.geçmişolsun.

Merhaba bende bişey sorucam 35 haftalik hamileyim doğum tarihlerim 19 temmuz 9 ağustos bende dr. Artik doğurmak istiyorum dedim oda şuan da olsa bile doğurtturmam durdururum ama 19 temmuzda gel alttan bakarim doğumun nasil olcak diye hem dedi şimdi bakarsam doğumu tetiklemiş olurum dedi peki o zaman baktiğinda tetiklemicekmi düşünüyorum acaba o gün gittiğimde doğururmuyum belki saçma oldu size göre sorum ama merak ediyorum çok artik ilginize şimdiden teşekkürler

merhaba heyecanını anlıyorum bebeğine bir an önce kavuşmak istiyorsun bir yandan da şu sıcak günlerde gebelik oldukça zahmetli.ama biraz daha sabır.doktorun şimdi muayene etmek istememesi normal doğum şimdi olursa bebeğin için bir çok tehlike(akciğer problemleri vb.) olur.19 undan sonra ise bu tehlikelerin çoğu olmayacağından güvenle muayene edebileceğini söylemiştir.yani o zaman muayene olduğunda doğum başlasada bebek için bir sakıncası olmayacaktır.sağlıkla bebişine kavuşmanı dilerim.

slm.. dün rutin kontrol içi doktorumdaydım.. şuan 34. haftasındayım gebeliğimin.. ultrosona bakarken '' plasenta direncin azalmış'' dedi doktorum.. Yorum yapmadı.. sadece tuzdan uzak dur dedi.. bilgisayarda araştırdım ama plasenta direncinin azalması ile ilgili birşey bulamadım.. bu konuyla ilgili olumlu olumsuz herşeyi yazarsanız memnun olurum.. tşk.

arkadaşlar merhaba ben yeni üyeyim.sizler hamilelik konusunda tecrübelisiniz galiba.ben iki yıllık hamileyim ilk kez bu ay hamilelik çalışmalarına başladık.bu ay regl oldum.hatta şu an devam ediyor.ama bu gün ani bir baş dönmesiyle hafif bir baygınlık geçirdim.tansiyon falan da değilmiş.hamile olabilirmiyim.yani hem hamile olup hem de regl olunabiliniyormuş ya.nedersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…