arkadaşlar merhaba ben yeni üyeyim.sizler hamilelik konusunda tecrübelisiniz galiba.ben iki yıllık hamileyim ilk kez bu ay hamilelik çalışmalarına başladık.bu ay regl oldum.hatta şu an devam ediyor.ama bu gün ani bir baş dönmesiyle hafif bir baygınlık geçirdim.tansiyon falan da değilmiş.hamile olabilirmiyim.yani hem hamile olup hem de regl olunabiliniyormuş ya.nedersiniz
slm.. dün rutin kontrol içi doktorumdaydım.. şuan 34. haftasındayım gebeliğimin.. ultrosona bakarken '' plasenta direncin azalmış'' dedi doktorum.. Yorum yapmadı.. sadece tuzdan uzak dur dedi.. bilgisayarda araştırdım ama plasenta direncinin azalması ile ilgili birşey bulamadım.. bu konuyla ilgili olumlu olumsuz herşeyi yazarsanız memnun olurum.. tşk.
nazlıcan hanım benimde bi sorum var size.ben ilk bebeğimi sezeryanla doğurdum fakat kaybettim bebeğimi.acımız dinsin diye hemen hamile kalmak istedim.beş ay sonra hamile kaldım.şimdiye kadar bi problemim olmadı.doktorumda en az altı ay sonra hamile kalabilirsin demişti.yinede bende hala korku var acaba hemen hamile kalmam bana ve bebeğime bi zarar verirmi ilerleyen aylarda.cevabın için şimdiden çok teşekküra.s.
merhabalar, idrar testini regl kaç gün geçtikten sonra yapmalıyız acaba...
Merhabalar Canım, normalde regl 5 gün geçtikten sonra net bir sonuç alırsın. Ama yeni bir gebelik testi çıkmış. İsmi ( Fortel Ultra Hassas) Gebelik testi bu cinsel ilişkiden 7 gün geçtikten sonra net sonuç söylüyor. Adet döneminin geçmesini beklemeden testi uygulayabiliyorsun. İstersen bi dene derim.[/QUOTE
ben mayıs ın 30 unda regl oldum daha gelmedi test yapsammı kararsızım:sm_confused:
ben mayıs ın 30 unda regl oldum daha gelmedi test yapsammı kararsızım:sm_confused:
Merhaba canim benim kisa bi sorum olucak canim sürekli acili şeyler yemek istiyo akşam yine aciyi biraz fazla kaçirdim ve bugun butun gun kasiklarim ve sanki rahimim ağridi acaba bizarari olurmu cevaplandirisan beni çok mutlu edersin teşekkürler.
merhabalar, idrar testini regl kaç gün geçtikten sonra yapmalıyız acaba...
slm ilk ve son bize vakit ayırdığın için thanx.biz bu ay bebek planlıyoruz ve doktor bize adet döngüsünün 14.16.18.ve 20. günlerinde beraber olmamızı söledi.biz sadece 18.ve 20. günü beraber olduk.az önce başka bi sitede adet bittikten sonra günaşırı birlikte olmayı tavsiye etmiş doktor.yani şimdi biz yanlış mı yaptık?kafam çok karıştı.nolur bana yardım et.bi de adet günüm gelmeden nasıl anlıcam hamile olduğumu?
öncelikle merhabalar bayadır siteye üyeyim sizlerin yazdıklarını hep okuyorum ama artık ben de aranızdayım demek istedim arkadaşlar benim bi sorum olacak 8-9 aydır gebelik için uğraşıyoruz benim sorum şu adetlerim düzenli ama son 2 aydır adetim (normalde 6 gün sürer ) hep 3 gün geliyo sonra çok az ama çok az geliyo bunun nedeni ne olabilir benide aydınlatırsanız çok sevinirim şimdiden çok teşekkürler....
daha önceden böyle bir sıkıntın oluyormuydu,ilaç tedavisi gördünmü,kansızlık varmı,yumurtalık kisti falan varmı bunları bilmeden bişey demek zor.kan tahlili ve ultrason muyanesi olmalısın ki adet miktarındaki düzensizliğin sebebi ancak böyle belli olur.gönlüne göre sağlıklı bir bebeğin olması dileğiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?