Ebeyim buradan soru sorabilirsiniz!!

nazlıcan nerdesin canım yaaaaaaaaaaaa cevabını çoooooooooooooook merak ediyorum hadi gel artıkkkk siteyejeyyarjeyyarjeyyarjeyyar

nerdesiiiiiiiiiiiiiiiiin ya beni bu soruyla başbaşa bırakıp nereye gittin naparım ben şimdi geeeelllll nazlıcan artıııııkkkkkkkk

ilk ve son herhalde her zaman girmiyosun siteye girdiğinde benim sorumada cevap yazarsan çooook sevinirim şimdiden sana kolay gelsin ve çooooook teşekkürlerrrrr

merhaba benimde sorum olucak size 2 ay oldu korunmayı bırakalı bıraktıkdan sonra adet düzensizliği oldu ilk ay 1 gün önceden oldum ikinci ayda 5 gün erken oldum Tedavi ilaç falan kullamıyorum ve 2. ayda adet olmadan 1 gün önce kan testi yapmıştım ve 1.20 çıkmıştı daha önceden yaptığım kan tahlilinde 0,100 çıkmıştı bu rakamlar negatif olsa bile değişebilir mi? Bu değer artarmı (yani neden 0,100çıkmadıda 1,20 çıktı değer kafama takıldı) ve üstüne görme olayı yaşanmış olabilir mi? Biraz fazla soru oldu ama bide dişimi çektiricem bunun bi zararı olur mu? Şimdiden cevabınız için teşekkür ederim.

sorumu cevaplayan yok mu yaaaaaaa

mrb gözdem seninle genelde aynı şeyleri paylaşıyoruz.ben seni " temmuz ve ağustosta çift çizgiyi görmek isteyenlerde de" görüyorum ve ben genelde ordayım.biz de 9 aydır korunmuyoruz ama ben mayıs ayında erken bir düşük yaşadım.kan tahlilim 146 idi ama 1 hafta sonra kese görünmedi ve bebeğm düştü.benimde mayıstan önceki 2 ay adetim az geldi ve az sürdü.normalde 5-6 gün sürer.ilk 2 gün biraz fazla sonra azalırdı.bunu doktora sorduğumda yılda 2 kez bayanlar hava değişikliğine,strese bağlı böyle düzensizlikler yaşayabilirlermiş ve benim geç de gelmişti.ve bu çok normalmiş.ve ben korkmadım çünkü hayatım boyunca adet düznsizlikleri yaşamadım. be hamilelik beklentisinden olmuş olabileceğii düşündüm.tabi ben dokto kontrolünden geçtim tahlillerim yapıldı ultrasonla yapıldı herşey normal.eşimin de herşeyi normal.o yüzden doktor ilaç verme gereği duymadı ama ağustos sonu tekrar gitcem.belki hızlandırıcı takviye yapar.artık anne olmak için sabırsızlanıyorum.ben 25 yaşındayım ya sen? sen de doktora gidebilirsin kontrol eder hem için rahatlar, bir şey varsa da bir an önce önlemini alırsın sonra keşke daha erken gitseydim dememek için.diger başlıkda görüşürüz. sevgilrerrrrrryerimsenibenyerimseniben

merhaba canım ben 1982 liyim yani yaşıt sayılırız dr. bu hafta sonu veya diğer hafta sonu gitmeyi düşünüyorum bi kere 3.ayımda gitmiştim çok erken dedi dr. baktı bi sorun görünmüyo dedi ama kanallar falan bakılmadı canım inşallah sen de en yakın zamanda bebişine kavuşursun bakalım dr. kötü bişey söylemez inşallah diğer başlıkta da görüşürüz tanıştığımıza memnun oldum canım öptüüüüüüümmmm:dance:jeyyar

gözde çok çok özür dilerim canım çok moral bozucu iki gün geçirdim o yüzden hiç bakamdım bu topic e lütfen kusura bakma.
yumurtalık kisti olmamış olman güzel yanlız olmayacağın yada olmadığın anlamına gelmez basit yumurtalık kistleri çok kolay olabilen ve sık görülebilen bir durum yine bir uzman muayenesi gerekli.aklıma bir ihtimal daha geliyo belki sende duymuşsundur üstüne görme denen bir durum var.hamileyken adet görmek yani.bilimsel bi açıklamsı yok ama olabiliyor ve genellikle miktarı az oluyor.diyorum ya her halükarda bir doktora muayene olmak sorularını tamamen cevaplar.belki de başka bi şeydir aklımıza gelmeyen.bazen stres bile etkiliyo biliyosun adet düzenini.sen doktora gidince beni de haberdar et.

nazlıcan benim sorumuda cevaplarsan sevinirim. Teşekkürler.

1 ya da 5 gün erken adet görmen anormal değil.ilaç kullanmaman doğru.ancak diş tedavin için ne gerekiyorsa yap.kan değerin nedir kanda serbest beta hcg ise bu değerler değişebilir.kafana takma.gebelikte bu yazdıklarının çok çok üstünde olur.üstüne görme olduğunu sanmıyorum çünkü çok düşük çıkmış.

merhaba son adet günüm 28 mayıs 30 günde bir adet oluyorum we hala adet olmadım.adetimin geciktiği 7.gün kü testte ikinci çizgi yok denecek kadar belirsizdi ışığa tuttuğumda renksiz gölge gibi bi çizgi wardı. ertesi gün tekrar test yaptım bu kez negatifti. göğüslerimde şişlik war oldukça çewresinde kabarcıklar ama renginde koyulaşma yok. kasıklarımda ara ara ağrılar oluo ancak gelip geçio defalarca adet mi oldum diye wc ye gidiyorum. Dünde altımda bi ıslaklı hissettim adet oldum sndım baktığımda bembeyaz oldukça yoğun akıntım gelmişti hamile olabilir miyim acaba?

canım cvp için sağol öncelikle beta hcg 1.20 çıktı normalde adet düzensizliğim hiç yoktu korunmayı bırakınca başladı stresdende olabilir hava değişikliğide. ama 1 ay önce yine yaptırmıştım 0,100 çıkmıştı bu 1,20 çıkınca acaba bu değer 2 gün 2 katına çıkıyo ya bide erken yaptırdım adetimde normalde 6 gün olurken 4 gün oldu son günler lekelenme şeklinde oldu kafam karıştı yani. ilk önce pembemsi geldi sonra kahverengi sonra kırmızı kan rengine dönüştü. Diş çekimide en kısa zamanda halledicem.bide 3. ayım sence doktora bi görinim mi hiç gitmedim şimdiye kadar biraz daha beklim mi erken mi?Şeniz

Konjenital anomali oranı bu inceleme ile ortalama %60 azalmaktadır ( Trizomi 21 riski %50-60, trizomi 13 ve 18 riskleri %90 oranında azalmaktadır ).

4 BOYUTLU OBSTETRİK ULTRASON yorumum bu şekilde ama ben bir şey anlamadım,açıklayabilir misiniz?

gebelik testini 7. günde erken yapmışsın.10 gün olmadan net bir sonuç vermez.tekrar denersen sabahki ilk idrarınla dene.hamile olma ihtimalin yüzde 70 bence e tabiki adetininin gecikme ihtimali de var beklemek istemiyorsan hastaneye gidip kanda gebelik testi yaptırabilirsin.

merhaba canım bu sonuçlarını bir uzmanın değerlendirmesi gerek.kusuruma bakma ama ikili testin adını bile duymak istemiyorum bu aralar.benimki yüksek çıktığından beri moralim sıfır.

öncelikle içini rahat tut.tabiki doktora gitmelisin.ne yazıkki biz türk kadınları jinekolojik muayene için hasta ya da hamile olmayı bekliyoruz.oysa her 6 ayda bir ve hamilelik planladığında yapılması gerekiyor.o yüzden tabiki en kısa sürede doktora gitmelisin sana folic asit denen bir vitamin de verecektir(gebelik ve öncesinde alınmalı)

ya benim ultrasonda 5mm diye bişey var...
şimdi yumurta mı bu? yada yumurtlama zamanım yakınmı bi bilgi verebilirmisiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…