Ebeyim buradan soru sorabilirsiniz!!

uterus orta hatta antevert konumda izlenmektedir. uterus normal boyutlardadır.

uterus ne demek?

endometrium çift katlı olarak 5mm kalınlıkta olup, kitle y da sıvı saptanmamıştır...

bu ne demek? yumurta varmı yoksa daha oluşmamışmı? yada reglim yakınmı?

çok teşekkür ederim olsun hiç önemli değil insanlık hali:dance:bu arada haftaya cumartesi dr. gidecem inşallah bi aksilik çıkmazsa haberdar ederim seni:lepi::lepi::lepi:

merhaba uterus rahim demek.normal bir şekilde duruyor seninki.endometrium ise rahimin iç tabakası demek.anladığım kadarıyla endometrium kalınlığın gebelik oluşması için az gibi.bu yazdıklarında yumurtlamayla ilgili bişi yok.ama kitle ve kist olmaması sevindirici.yanlız ultrasonun adetinin kaçıncı günü yapıldığı da önemli.kalınlık ona göre de değişir

ben en son 2 haziranda regl olmuştum ve şu güne kadarda daha regl olmadım. bu nedenle doktora gittim. ultrason ve kan tahlili istedi. ultrasonu biliyosun zaten.
beta 0,44
E2 49
bu değerler nasıl?
ben hamile kalmak istiyorum. daha yumurta oluşmamışmı? bunu nasıl anlayabilirim?

ya pardon ebesin ama
belki bu konuda bilgin vardır
benim vajinal mantarım var
kaç kere doktora gıttım fıtıl verıyolarr tamaen gecmıyo her ay bı kere yenılenıyo napayım artık......

mantarın tekrarlamaması için bir kaç öneride bulunabilirim.vaginanın iç kısmını yıkamamak.dış kısmını da özel ph sı ona göre olan temizleyiciler kullanmak,iç çamaşırını sık değiştirmek kaynatarak yıkamak hatta ütülemek.zorunlu olmadan antibiyotik kullanmamak.beslenmene dikkat etmemek ve çiftler için tek eşlilik ve birlikte tedavi çok geçmişolsun

beta dediğin kanda serbest beta hcg demek ve o hamilelik olutuğunda yükselir.e2 yi de anlamadım canım ya senin bu tahilleri doktorun değerlendirdimi değerlendirdiyse ne dedi

bhcg degerim 179 cıktı kac gunluk gebelik gosteriyor yani ben kac gun once hamile kalmıs gibi gozukuyorum...cevaplarsanız cok sevinirim...tesekkurler

e2 hormon galiba.
E2 nin fazları var.

dr baktı. hamilelik düşünüyormusun dedi. evet dedim. adet söktürücü verebilirim ama istersen doğal ol dedi. bende tamam dedim. o kadar.

memedismart yumurtlama kiti hakkında soru sormak istiyordum.yumurtlama olduktan sonra kiti denesem cift cizgi cıkar mı?

yumurtlama sonrasında çift çizgi çıkacağını sanmam.çünkü testte bakılan hormon(LH) ovulasyon sonrasında öncesinde olduğu kadar yüksek olmuyor.

e2 hormon galiba.
E2 nin fazları var.

dr baktı. hamilelik düşünüyormusun dedi. evet dedim. adet söktürücü verebilirim ama istersen doğal ol dedi. bende tamam dedim. o kadar.

benim bu hormonları böyle değerlendirmem çok doğru değil zaten sadece sana elimden geldiğince bilgi vermeye çalışıyorum.bence de doktorunu dinlemelisin.çok rahat ol bu arada sana sağlıklı bir bebek dilerim

bhcg degerim 179 cıktı kac gunluk gebelik gosteriyor yani ben kac gun once hamile kalmıs gibi gozukuyorum...cevaplarsanız cok sevinirim...tesekkurler

3-4 haftalık muhtemelen.özellikle bu sıcak yaz mevsiminde yumurtlama ve ateş değerlendirmek doğru değil nence.zaten başka şeyler enfeksiyon gibi ateşe sebep olabilir.

benim bu hormonları böyle değerlendirmem çok doğru değil zaten sadece sana elimden geldiğince bilgi vermeye çalışıyorum.bence de doktorunu dinlemelisin.çok rahat ol bu arada sana sağlıklı bir bebek dilerim

tesekkur ederim canım. acaba yumurtlama sorunu yaşıyor olabilirmiyim?

peki bi gebelikte en erken kanda hsg ne zaman yükselmeye başlar?

Son düzenleme:
merhaba....benımde sorunum var.ama 2 tane ılkı smearım sonucu cın 1 geldı.kolposkopı,bıyopsı ve koter yapıldı.kotrol smearlarım temız cıktı. sımdı benım bu durumumun tekrarlama olasılıgı ne kadardır ? gectı dıye sevınemıyorum cunku cok endıselıyım? 2. sorum gebelık ıcın suphelı ılıskıden 12 gun sonra kan testı yaptırsam sonuc alırmıyım? sımdıden coook tesekkur ederım

merhaba ilkveson ben de bişey sormak istiyorm.10 haziranda adet oldum.daha sonra haziranın sonunda tekrar oldum bugün ayın 12 si ve hala devam ediyor.Aşırı bi kanama var ve hiç azalma bile yok.Acaba düşükmü bu anlamadım.şimdiden teşekkür ederim.

ilk yazdıklarından birşey anlamak çok zor bu tetkikler neden yapıldı?smear sonucunun temiz çıkması çok iyi.durumunu bi anlasam tekrarlarmı düşünücemde inan yazdıkların eksik.2. sorun evet 12. günde sonuç alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…