gözde çok çok özür dilerim canım çok moral bozucu iki gün geçirdim o yüzden hiç bakamdım bu topic e lütfen kusura bakma.
yumurtalık kisti olmamış olman güzel yanlız olmayacağın yada olmadığın anlamına gelmez basit yumurtalık kistleri çok kolay olabilen ve sık görülebilen bir durum yine bir uzman muayenesi gerekli.aklıma bir ihtimal daha geliyo belki sende duymuşsundur üstüne görme denen bir durum var.hamileyken adet görmek yani.bilimsel bi açıklamsı yok ama olabiliyor ve genellikle miktarı az oluyor.diyorum ya her halükarda bir doktora muayene olmak sorularını tamamen cevaplar.belki de başka bi şeydir aklımıza gelmeyen.bazen stres bile etkiliyo biliyosun adet düzenini.sen doktora gidince beni de haberdar et.
uterus orta hatta antevert konumda izlenmektedir. uterus normal boyutlardadır.
uterus ne demek?
endometrium çift katlı olarak 5mm kalınlıkta olup, kitle y da sıvı saptanmamıştır...
bu ne demek? yumurta varmı yoksa daha oluşmamışmı? yada reglim yakınmı?
merhaba uterus rahim demek.normal bir şekilde duruyor seninki.endometrium ise rahimin iç tabakası demek.anladığım kadarıyla endometrium kalınlığın gebelik oluşması için az gibi.bu yazdıklarında yumurtlamayla ilgili bişi yok.ama kitle ve kist olmaması sevindirici.yanlız ultrasonun adetinin kaçıncı günü yapıldığı da önemli.kalınlık ona göre de değişir
ya pardon ebesin ama
belki bu konuda bilgin vardır
benim vajinal mantarım var
kaç kere doktora gıttım fıtıl verıyolarr tamaen gecmıyo her ay bı kere yenılenıyo napayım artık......
ben en son 2 haziranda regl olmuştum ve şu güne kadarda daha regl olmadım. bu nedenle doktora gittim. ultrason ve kan tahlili istedi. ultrasonu biliyosun zaten.
beta 0,44
E2 49
bu değerler nasıl?
ben hamile kalmak istiyorum. daha yumurta oluşmamışmı? bunu nasıl anlayabilirim?
memedismart yumurtlama kiti hakkında soru sormak istiyordum.yumurtlama olduktan sonra kiti denesem cift cizgi cıkar mı?
e2 hormon galiba.
E2 nin fazları var.
dr baktı. hamilelik düşünüyormusun dedi. evet dedim. adet söktürücü verebilirim ama istersen doğal ol dedi. bende tamam dedim. o kadar.
bhcg degerim 179 cıktı kac gunluk gebelik gosteriyor yani ben kac gun once hamile kalmıs gibi gozukuyorum...cevaplarsanız cok sevinirim...tesekkurler
benim bu hormonları böyle değerlendirmem çok doğru değil zaten sadece sana elimden geldiğince bilgi vermeye çalışıyorum.bence de doktorunu dinlemelisin.çok rahat ol bu arada sana sağlıklı bir bebek dilerim
tesekkur ederim canım. acaba yumurtlama sorunu yaşıyor olabilirmiyim?
peki bi gebelikte en erken kanda hsg ne zaman yükselmeye başlar?
merhaba....benımde sorunum var.ama 2 taneılkı smearım sonucu cın 1 geldı.kolposkopı,bıyopsı ve koter yapıldı.kotrol smearlarım temız cıktı. sımdı benım bu durumumun tekrarlama olasılıgı ne kadardır ? gectı dıye sevınemıyorum cunku cok endıselıyım? 2. sorum gebelık ıcın suphelı ılıskıden 12 gun sonra kan testı yaptırsam sonuc alırmıyım? sımdıden coook tesekkur ederım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?