Ebeyim buradan soru sorabilirsiniz!!

ilk ve son yok galiba ben yardıcı olmaya çalışayım
bence bi doktora görünmelisin bana düşükten ziyade başka bi rahatsızlık gibi geldi.myom yada kist olabilir belki de değildir..bi jinekoloğa gidip banada bilgi ver canım.çok geçmişolsun.

merhabalar bende 3 ay önce rahim duvarında çok küçücük bir ur var ve yumurtalığın birinde de kistler saptandı doktorum 4-5 aya kadar hamile kalamazsan gel dedi düşük şikayetiyle gitmiştim 2 düşüğüm oldu çok erken dönemde düşüyolar 40 günlükken falan eimdede sperm hareketlerinde düşüklük var hormon testleri yapıldı genetik araştırması yapıldı bişiy çıkmadı bana yardımcı olurmusunuz bu arada bebe aspiriniyle folik plus kullanıyorum

merhaba benim sorunum birdaha nezaman hamile kalabilirim :24 ocakta şiddetli preeklemsi tanısıyla sezaryen oldum bebeğim 28 haftalıktı ve 3 gün yaşadı zorunlu gebelik sonlandırıldı 6 ay olucak biraz korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan :doktorum zayıflamamı ve tuzsus yemeyi alıştır kendini dedi ne zaman hamile kalmalıyım (doktora gitmeye bile korkuyorum)

merhaba geçmişolsun.öncelikle erken dönemde olan düşüklerin iki sebebi olabilir birincisi vücudun anormal oluşum gösteren (sakat) bir bebeği otomatikman atıyordu.ikinci sebepse rahim ağzında yetersizlik dirennçsizlik varsa rahimin bebeği taşmada zorlanıyordurilkinde kimsenin yapabileceği bir şey yok.ikincisinde doktorlar progestoron takviyesi ve rahim ağzına takviye dikişleriyle dşüğü engelleyebiliyorlar tabi birde istirahat şart.senin için hangisi geçerli bir şey diyemem bir uzmanın teşhisini gerektirir.eşine önerim bol sebze meyve ve E vitamini ,Alkol sigara yasak ya da çok az.bunlara dikkat ederse faydasını gmrecektir.birde gün aşırı ilşki sperm kalitesi açısından önemli.hergün olursa vücudu yeni sperm üretimini yeterli yapamayabilir.sende doktorunun verdiği ilaçlara aynen devam etmelisin.strese girme neden olmuyo diye.böyle düşündüğün an olmaz zaten stres çok etkiliyo çünkü.olmazsa yine doktora gitmelisim çünkü yumurtalık kisti yumurtlamanı etkileyebilir.sana sağlıklı bir bebiş dilerim canım

canım doktorun çok haklı ciddi bir şekilde tuzsuz ve hafif beslenme tarzını yaşam biçimi haline getirmelisin.egzersizi ise hiçbir zaman ihmal etmemelisin.hergün tansiyonunu takip etmelisin.kilo zaten tetikleyici etken normal kilonun bile en alt sınırlarında olmalısın bence.preeklemsi ne yazıkki tekrarlama ihtimali var.ama sıkı bir doktor takibi dengeli ve tuzsuz beslenme ve stresten uzak kalmakla gebeliğin sağlıklı geçebilir.endişenmense en büyük hatan olur.dediğim gibi stres çok önemli.bence acele etmeyip biraz daha beklesen iki gebeliğin arası baya açılsa zaman olarak bu arada sende diyetine falan yazdıklarıma dikkat etsen daha iyi olur bence.gönlüne göre olur inşallah canım

haklısınız bıraz eksık yazmısım.1 yıllık evlıyken konrol ıcın doktoruma gıttıgımde smear yapıldı.sonuc kotuydu.hpv kapmıstım.ustelık servıkal dısplazı yanı kanser oncusu lezyon yanı cın 1 cıkmıstı.hemen ardından kolposkopı yapıldı.durumum suphelı goruldu ve bıyopsı alındı.sonuclar yıne aynıydı.servıkal dısplazı yanı cın 1. duru ılerlemesın yanı cın 2 cın3 ve servıkal ca ya donusmesın dıye rahım agzım yakıldı.ardından yapılan 2 smear sonucumda temız cıktı.ogrenmek ıstedıgım su bu durumun tekrarlama ıhtımalı ne kadardır? cunku ben esımle her olusumda tekrar hpv almıs oluyorum. 2. sorumda gebe kalmamı koter yapılmıs olması zorlastırırmı? umarım acıklayabılmısımdır.cok tesekkur ederım. bu arada gebelık testı sonucum negatıf. 12. gunde hcg 3 cıktı (

koter rahim ağzına dışarıdan yapılan bir müdahele ve sonrasında yapışıklık olabilir.hpv hastalığını yapan virüslerin çoğu hastalığın nüksetmesine sebep oluyor.eşinde de hpv olması ise bu riski yükseltiyor ne yazıkki.gebe kalmana tek etkisi rahim ağzının yakılmasından kaynaklanan yapışıklık olabilir.o da varsa.varsa uzman teşhisi gerektirir.bebek olursa kesinlikle kondomla cinsel ilişki öneriliyor.ayrıca normal doğumda bebeğe geçme ihtimali var.o yüzden kesin sezeyan olmalı.hiçbir zaman kendi jinekoloji ve smerar kontrollerini ihmal etme canım.çok geçmiş olsun.

merhaba ben bu siteye yeni üye oldum.sorunum şu adetim biteli 9 gün oldu çocuk planlıyoduk zaten şimdi karnımın alt kısmında bi ağrı var gerilme gibi hamile olabilirmiyim en erken belirtiler nelerdir şimdiden teşekkürler

merhabalar.sıze daha oncede sorularım olmusdu ve cevap aldım cok tesekkur edrım.yanlız bu forumda okudugum bı cok sey kafamı karıstırdı. eger 6 ay bekleyıp hamıle kalamıyorsak yumurta takıbı yapmak ılk sart mıdır.genelde butun sorunun cozumu rahım fılmı cekılınce bıtecek ıse doktorlarımız neden bunu ılk etapda ıstemezler.rahım fılmı cekılınce rahıme zararmı vermektedır. yumurta takıbı asılama vs. gıbı asamalarla gıtmenın ne yararı var dır.
ben cok beklemeden hamıle kalmak ıstıyorum.ıltıhp dısında butun tahlılerım normal.eger bu ay regl olursam kullanmam gerekmıs tetradox adlı ılacı ıcıcem regl ıle bırlıkde. ondan sonrakı ay da bana ne yapmamı onerıırsınız .zaman kaybetmek ıstemıyorsak baska onecılıklı neler yapılmalı
cok tesekkur ederım dusuncelerınız beklıyoruma.s.

Merhabalar.Ben şuan hamileyim ve dr.um 15 günde bir kontrole gel dedi.Ultrasonun herhangi bir sakıncası varmı. Radyasyon vs. gibi bebeğe bir zararı varmı.

bende bişiy sormak istiyorum antibiyotik adeti geciktirirmii?5gün geçtim adetimi kan testi yaptırdım 0,100çıktı. acaba antibiyotikten geçmiş olabilirmiyim??

merhaba bende size bi kere daha danışmıştım yardımcı oldunuz teşekkür ederim ama şimdi gene bişey sormak istiyorum bi gece kalktığımda yatağım sırılsıklamdı etrafımda dökülebilecek su da yoktu suyum patlamış olabilir diye dr. ma gittim herşeyin normal olduğunu söyleditam kontrol ederken kasılmam olmuştu ve 19 temmuzu beklersek iyi olucak dedi bende hep pimpirikli gibi herşeyde dr. gitmeye sıkıldım ama son 2 gündür zamanlı adet ağrısı gibi ağrıyla kasılmalarım oluyor ama başka hiçbişeyim yok cuma günü dr. gidicem kısmetse ama o zamana kadar bu kasılmalarım bebeğime zarar verir mi ?

selam canım
benimde adetime 5 gün var
mide bulantılarım oluyor, tansiyonum düşüp duruyor
dün biraz belim ağrıdı ve arar ara sol kasığıma bişeyler saplanıyor sanki
benimde göğüslerde bişey yok
sadece göğüs uclarıma dokununca sızlıyor
belim ağırıyor hafif hafif
halsizlik, yorgunluk ve uyku hali çok var
elimi kolumu kaldırıp birşey yapacak takatim yok
vitaminsizlikten yada demir eksikliğinden mi kaynaklanıyor
yoksa hamilelik belirtileri midir?
adetlerim düzenli
şimdiden teşekkür ederim a.s.

meraba aynen benimde senin dediklerin gibi şikayetlerim vardı benimde adetim çok düzenliydi idrar testi yaptım çift çizgi çıktı ben bi test yapmanı öneririm adetimden 5 gün önce test yaptım çift çizgi çıktı şuanda da 10 gün geçikti.

arkadaşlar ben 3 haftalık hamileyim ve midem aşırı derecede bulanıyo hiç bişey yiyemez duruma geldim böyle olan arkadaşlarımız varmı yoksa bana mahsus bişey mi? şimdiden çok teşekkür ederim.

hadii yaa bilmiyorum yaa çıkmaz diye test yapmak istemiyorum,
adetim 1 gün geciksinde öyle yapiim bari
hemen hemen her ay aynı şikayetlerim oluyor benim aslında ama nedense bu ay ümidim fazla danışıp fikir almak istedim
sıcaktan mı? vitaminsizmiyim? psikolojik mi yoksa hamilemiyim?

bence sen yinede bi test yap inşallah mutlu haberlerini alırız.kendine iyi bak.

sağol canım yaaneyse iştaha geldim yarın bi test yapiim bari
ilk olumlu haberi sana veririm artık :):)
dua et bana olur mu?

selam kizlar benimde bir sorum var size,2 yillik evliyim ve cocugum olmuyor,hormon testlerini yaptim normal cikti esim sperm testi de iyi,simdi sira tuplerin kontrolunde dokorum tupler tikalimi bakicaz dedi simdi yarin doktora gidicem size sorum bu kontrolu yaptiran varmi,,,lutfen arkadaslar nasil oluyor bana anlatin,simdiden cok cok tesekur ederim.

canım 1 ay önce ben yaptırdım bu filmi
rahime ilaç enjekte ederken film çekiyorlar, tüplerin açık yada kapalı olup olmadığını kontrol etmek için
sadece ilaç enjekte edilirken adet sancısı çekiyorsun o kadar
gitmeden önce ağrı kesici almanı tavsiye ederim
inşallah tüplerin açıktır canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…