merhaba ilkveson ben de bişey sormak istiyorm.10 haziranda adet oldum.daha sonra haziranın sonunda tekrar oldum bugün ayın 12 si ve hala devam ediyor.Aşırı bi kanama var ve hiç azalma bile yok.Acaba düşükmü bu anlamadım.şimdiden teşekkür ederim.
merhabalar bende 3 ay önce rahim duvarında çok küçücük bir ur var ve yumurtalığın birinde de kistler saptandı doktorum 4-5 aya kadar hamile kalamazsan gel dedi düşük şikayetiyle gitmiştim 2 düşüğüm oldu çok erken dönemde düşüyolar 40 günlükken falan eimdede sperm hareketlerinde düşüklük var hormon testleri yapıldı genetik araştırması yapıldı bişiy çıkmadı bana yardımcı olurmusunuz bu arada bebe aspiriniyle folik plus kullanıyorum
merhaba benim sorunum birdaha nezaman hamile kalabilirim :24 ocakta şiddetli preeklemsi tanısıyla sezaryen oldum bebeğim 28 haftalıktı ve 3 gün yaşadı zorunlu gebelik sonlandırıldı 6 ay olucak biraz korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan :doktorum zayıflamamı ve tuzsus yemeyi alıştır kendini dedi ne zaman hamile kalmalıyım (doktora gitmeye bile korkuyorum)
ilk yazdıklarından birşey anlamak çok zor bu tetkikler neden yapıldı?smear sonucunun temiz çıkması çok iyi.durumunu bi anlasam tekrarlarmı düşünücemde inan yazdıkların eksik.2. sorun evet 12. günde sonuç alırsın
haklısınız bıraz eksık yazmısım.1 yıllık evlıyken konrol ıcın doktoruma gıttıgımde smear yapıldı.sonuc kotuydu.hpv kapmıstım.ustelık servıkal dısplazı yanı kanser oncusu lezyon yanı cın 1 cıkmıstı.hemen ardından kolposkopı yapıldı.durumum suphelı goruldu ve bıyopsı alındı.sonuclar yıne aynıydı.servıkal dısplazı yanı cın 1. duru ılerlemesın yanı cın 2 cın3 ve servıkal ca ya donusmesın dıye rahım agzım yakıldı.ardından yapılan 2 smear sonucumda temız cıktı.ogrenmek ıstedıgım su bu durumun tekrarlama ıhtımalı ne kadardır? cunku ben esımle her olusumda tekrar hpv almıs oluyorum. 2. sorumda gebe kalmamı koter yapılmıs olması zorlastırırmı? umarım acıklayabılmısımdır.cok tesekkur ederım. bu arada gebelık testı sonucum negatıf. 12. gunde hcg 3 cıktı(
selam canım
benimde adetime 5 gün var
mide bulantılarım oluyor, tansiyonum düşüp duruyor
dün biraz belim ağrıdı ve arar ara sol kasığıma bişeyler saplanıyor sanki
benimde göğüslerde bişey yok
sadece göğüs uclarıma dokununca sızlıyor
belim ağırıyor hafif hafif
halsizlik, yorgunluk ve uyku hali çok var
elimi kolumu kaldırıp birşey yapacak takatim yok
vitaminsizlikten yada demir eksikliğinden mi kaynaklanıyor
yoksa hamilelik belirtileri midir?
adetlerim düzenli
şimdiden teşekkür ederim a.s.
meraba aynen benimde senin dediklerin gibi şikayetlerim vardı benimde adetim çok düzenliydi idrar testi yaptım çift çizgi çıktı ben bi test yapmanı öneririm adetimden 5 gün önce test yaptım çift çizgi çıktı şuanda da 10 gün geçikti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?