merhaba ben bu siteye yeni üye oldum.sorunum şu adetim biteli 9 gün oldu çocuk planlıyoduk zaten şimdi karnımın alt kısmında bi ağrı var gerilme gibi hamile olabilirmiyim en erken belirtiler nelerdir şimdiden teşekkürler
merhabalar.sıze daha oncede sorularım olmusdu ve cevap aldım cok tesekkur edrım.yanlız bu forumda okudugum bı cok sey kafamı karıstırdı. eger 6 ay bekleyıp hamıle kalamıyorsak yumurta takıbı yapmak ılk sart mıdır.genelde butun sorunun cozumu rahım fılmı cekılınce bıtecek ıse doktorlarımız neden bunu ılk etapda ıstemezler.rahım fılmı cekılınce rahıme zararmı vermektedır. yumurta takıbı asılama vs. gıbı asamalarla gıtmenın ne yararı var dır.
ben cok beklemeden hamıle kalmak ıstıyorum.ıltıhp dısında butun tahlılerım normal.eger bu ay regl olursam kullanmam gerekmıs tetradox adlı ılacı ıcıcem regl ıle bırlıkde. ondan sonrakı ay da bana ne yapmamı onerıırsınız .zaman kaybetmek ıstemıyorsak baska onecılıklı neler yapılmalı
cok tesekkur ederım dusuncelerınız beklıyoruma.s.
Merhabalar.Ben şuan hamileyim ve dr.um 15 günde bir kontrole gel dedi.Ultrasonun herhangi bir sakıncası varmı. Radyasyon vs. gibi bebeğe bir zararı varmı.
bende bişiy sormak istiyorum antibiyotik adeti geciktirirmii?5gün geçtim adetimi kan testi yaptırdım 0,100çıktı. acaba antibiyotikten geçmiş olabilirmiyim??
merhaba bende size bi kere daha danışmıştım yardımcı oldunuz teşekkür ederim ama şimdi gene bişey sormak istiyorum bi gece kalktığımda yatağım sırılsıklamdı etrafımda dökülebilecek su da yoktu suyum patlamış olabilir diye dr. ma gittim herşeyin normal olduğunu söyleditam kontrol ederken kasılmam olmuştu ve 19 temmuzu beklersek iyi olucak dedi bende hep pimpirikli gibi herşeyde dr. gitmeye sıkıldım ama son 2 gündür zamanlı adet ağrısı gibi ağrıyla kasılmalarım oluyor ama başka hiçbişeyim yok cuma günü dr. gidicem kısmetse ama o zamana kadar bu kasılmalarım bebeğime zarar verir mi ?
selam canım
benimde adetime 5 gün var
mide bulantılarım oluyor, tansiyonum düşüp duruyor
dün biraz belim ağrıdı ve arar ara sol kasığıma bişeyler saplanıyor sanki
benimde göğüslerde bişey yok
sadece göğüs uclarıma dokununca sızlıyor
belim ağırıyor hafif hafif
halsizlik, yorgunluk ve uyku hali çok var
elimi kolumu kaldırıp birşey yapacak takatim yok
vitaminsizlikten yada demir eksikliğinden mi kaynaklanıyor
yoksa hamilelik belirtileri midir?
adetlerim düzenli
şimdiden teşekkür ederim a.s.
arkadaşlar ben 3 haftalık hamileyim ve midem aşırı derecede bulanıyo hiç bişey yiyemez duruma geldim böyle olan arkadaşlarımız varmı yoksa bana mahsus bişey mi?şimdiden çok teşekkür ederim.
MERHABA NAZLICAN BENİM SANA Bİ SORUM OLACAK ASLINDA BU SORU ÜSTÜNDE DURMAYACAKTIM AMA İÇİMDEN Bİ HİS SANA DA SORMAM GEREKTİĞİNİ SÖYLEDİ BENİM ADET TARİHİME 9 GÜN VAR VE Bİ KAÇ GÜNDÜR BELİMDE AĞRI VE KASIKLARIMDA AĞRI OLUYOOO VE SABAHLARI MİDEMDE BULANTI OLUYO AMA ÇOK DEĞİL (DÜN VE BUGÜN BACAĞIMDA AĞRI OLDU BU GENELDE ADETİMDE OLUR) AMA O ZAMANKİ GİBİ ÇOK DEĞİL AĞRI SAĞ YUMURTALIĞIMIN OLDUĞU YERDE Bİ AĞRI OLUYO VE HALSİZLİK VAR NEDEN OLUYO BUNLAR ADET DESEM ÇOK ERKEN BAŞLADI ÖNCE YUMURTLAMA GÜNÜM DEDİM AMA YUMURTLAMA GÜNÜMÜ GEÇTİM HALA SÜRÜYO ŞİKAYETLERİM 5 GÜN GEÇTİ YUMURTLAMAYI SEN NE DERSİN BU ARADA MİDE BULANTIM YEMEK YEDİKTEN SONRADA OLABİLİYOkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıjeyyarjeyyarjeyyar
Nazlican bu arada yazdiğima kirildiysan üzülürüm çünkü ben şaka yapmiştimmmmmm neyse öptümmmmm
selam ebe hanım.ben şu an 40 haftanın içinde hamileyim sezaryen sonrası normal doğum için bekliyorum doktorum bu doğumu yaptırıcak fakat günüm dolmaya başladığı için doğumu kendisi başlatmak istediğini söyledi suni sancı verilemeyeceği için ilk söylediği uygulama açıklık olursa su kesesini açmak ama ben bunu istemedim ikinciside rahime olgunlaştırıcı ilaç koymak ben şu an hala doğumun kendisinin başlamasını bekliyorum eğer başlamazsa hangi yöntem daha iyi sonuç verir bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.sizide tebrik ederim sizde hayırlısıyla bebeğinize kavuşursunuz inşallah.
nazlıcan benimde rahim ağzı ağrıyor diyeceksin nerden anladın ağrının rahim ağzı olduğunu daha önce aşılama yapılırken bir cisim yerleştirmişlerdi o zamanda aynı yer ağrımıştı ordan anlıyorum. adetime 5 gün var. sence rahim ağzının sebepsiz yere ağrıması normal mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?