Ebeyim buradan soru sorabilirsiniz!!

tatile gitmeden böyle sıkıntı oluyor gerçekten ne yazıkki sana bu konuda bir ilaç falan söyleyemem bunu bir doktor önerisi ile almalısın.hem hamile olma ihtimali varsa mutlaka bi gebelik testi yap idrarda belli olur varsa hatta negatif çıksa bile kanda gebelik baktır bence.çünkü hamileyken adetle ilgili alınan ilaçlar çok tehlikeli olabilir canım.geçmişolsun

merhaba 38 haftalık hamileyim ve suyumun fazla olduğunu söyledi doktor ama erken ultrasonlarda da herhangi bir anormallik çıkmadı acaba sorun mu var?

merhaba canım bazen bebeğin suyunun fazla olması bir rahatsızlık belirtisi olabiliyor.ancak doktorun ultrasonda herşey yolunda dediyse rahat ol bence.

meraba arkadaşlar ilk doktor konturolünüz nasıl oldu?bende gidecem fakat çok heyecanlanıyorum.ilk nasıl muayne ediyorlar bilgilerinizi benimle paylaşırsananız çok sevinirim.şimdiden teşekkür ederim

canım biraz ayrıntı yazarmısın ona göre anlatayım evlimisin bekarmısın evliysen hamişmisin bi hastalık varmı ona göre muayene edecek doktor.sana da ona göre bilgi veririm

merhaba ilkveson benim sorum dün eczanelerde satılan hamilelik testinden yaptım tek çizgi ve yarım pembelik şeklinde silik bi şerit çıktı sence hamilemiyim

merhaba bız bebek ıcın hazırlanıyoruz
coraspın ve folık asıt alıyorum kan pıhtılasması sorunum var
bazı yerlerde asprın gebelıge engel dıye okudum dogrumudur
bırde doktorum hersey cok guzel demesınse ragmen monodoks verdı esım ve ıkımızınde kullanması ıcın
bu donemde ılac kullanma taraftarı degılım acaba kullanmalımıyım
tesekkur ederım sımdıden ılgınıze

CANIM NAZLICAN BU SEFER SANA SORUMU BÖYLE YAZAYIM DEDİM ADETTE 8 GÜN KALA İDRARDA GEBELİK OLUP OLMADIĞI ÇIKARMI SENCE ŞİMDİDEN ÇOOOOOOOOOOK TEŞEKKÜRLER NOT: SABIRSIZ GOZDEMMMMMa.s.a.s.jeyyarjeyyarjeyyarjeyyar

merhabalar.. ben 5 hafta kadar sonra epd.sezeryan ile doğm yapacağm ALLAH m izin verirse fakat bazı korkularm var ... ben kanama durmasa die çok korkuorm.. kanamayı her tüürlü durdurabiliolar mı??? lütfen yardmcı olnn!!

aaa bak o korku bendede var daha doğumumuma çok olmasına rağmen ya kananm durmazsa diyom.doktorum bana en fazla yarım litre kan kaybedilir dedi aspirin yada kanı sulandıracak ilaçlar içilmiosa durur o kan merak etme hızlı bi şekilde dikiyolar zatenCADIARZU

inşallah canm ya çok korkuom ben ama sonçta müdahale edilmicek bişi diil yane demisenağlama

ben ilaç konusunda seni yönlendiremem ama doktorun kullanmanı söylediyse bir bildiği vardır canım.gönlüne göre olur umarım

CANIM NAZLICAN BU SEFER SANA SORUMU BÖYLE YAZAYIM DEDİM ADETTE 8 GÜN KALA İDRARDA GEBELİK OLUP OLMADIĞI ÇIKARMI SENCE ŞİMDİDEN ÇOOOOOOOOOOK TEŞEKKÜRLER NOT: SABIRSIZ GOZDEMMMMMa.s.a.s.jeyyarjeyyarjeyyarjeyyar

çok zor bi ihtimalle çıkabilir.gebelik erken oluşursa düşük ihtimalle olabilir ama çoook zor

merabalar ben geçen günlerde yazı yazmıştım adetin 16. günü günde bir tane progestan alıp 10 gün kullanmak neye faydalı olur rahimde ki ur ne kadar sürede ne kadar büyür rahim arka duvarındaki çok ufak olan bir ur hamile kalmayı ne kadar zorlaştırır bu arada adetleri mi oluyorum her ay bir problem yok bebe aspirini kullanıp folic plus kullanıyorum

selam progestanı bu şekilde kullanmak sanırı gebe kalmanı kolaylaştırmak için olabilir.urların büyüme hızını tahmin etmek mümkün değil.urun gebeliğe engel olup olmayacağını ben tahmin edemem.iyi bi incelemeden geçmek gerek.ama iyi huylu urla gebe kalıp bebek doğuran da var.sana benim söyleyebileceği bu kadar daha fazlasını bir uzman yanıtlamalı.çook geçmişolsun canım.gönlüne göre olur inşallah.

merhaba benimde bi sorum var geçen ay doktora gittim yumurtlamam olmuomuş dk.doğum kontrol hapı vermişti o bittikten sonra bu ay klomen verdi dün adetimin 14.günüydü gittim halen yumurtlama olmamış biri hareketli gibi dedi sadece doktor.cuma günü tekrar çağırdı bu yumurtlama neden olmaz yada olması için neler yapabilirim acaba? ve düzelirmi tedaviden sonra umarım en kısa zamn da hamile kalabilrim allah isteyen herkese hepemize yaşatsın işallh.şimdiden teşkkür ederim

yumurtlama vucudundaki hormon dengesizliğinden olmaz.bunun çeşit çeşit sebebi var.doktorun da sana gerekli tedaviyi yapıyor anladığım kadarıyla.sadece sabırlı ve rahat olararak kendine yardım edebilirsin.stres de hormon dengesizliği sebebi.sana sağlıklı gönlüne göre bir bebek dilerim geçmişolsun.

selam ben 15 haftalık hamişim vajinamda kaşıntı vardı doktorum bana " gyno travogen ovül "bi fitil verdi dün gece yatmadan önce bunu kullandım şuan yanmam ve vajinada şişlik oluştu bunun sebebi ne olabilir doktorumada ulaşamıyorum beni aydınlatırsan sevinirim

onu bende kullanmıştım ama seninki gibi bi durumla karşılaşmadım sanırım etkileşim maddesine karşı reaksiyon göstermiş olabilir alerjik bi durum yani,doktoruna ulaşamıyorsan revir.com dan kadın doğum uzamanına sor...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…