öncelikle okurlen yuh! dedim. kapalı bir kız olarak şunu söylemeliyim ki eczacı bayanın kapalı olmasının sarfettiği sözler üzerinde etkisi OLABİLİR. evet olabilir. kapalı açık tartışmalarına gıcık olan,herkesin özgürce yaşayabilmesine inanan bir insanım. kişi ister çarşaf giyer ister bikini. birinin ne giydiği kendisinden başka kimseyi ırgalamaz arkadaş. benim kapalı,ama beyin fonksiyonlarının da kapalı olduğunu anladığımız bir arkadaşım da bu eczacı gibi tuhaf düşüncelere sahipti "açıp saçıp heryerlerini gösteriyorlar,ağdanın falan acısına da katlansınlar" gibi ağzımızı açık bırakan bir yorum yapmıştı. bu "eski" arkadaşımın söylediği söz eczacı bayanın sözleriyle tam örtüşmese de demek istediğimin anlaşıldığını düşünüyorum

ünlü bir kadının (serra yılmazdı sanırım) uzun zaman önce magazine düşen sözü de aklıma geldi. "kapalı kadınlar öcü gibi,görünce korkuyorum" demiş.
sonuç olarak herkes istediği şekilde yaşar. sahil kesiminde yaşıyorum. arkadaşlarla gideriz denize,onlar bikinilerini mayolarını,ben haşemamı çekerim.yüzeriz eğleniriz.
insanları giyimlerine göre değerlendirmek kimsenin haddi değil.
(iyice doldum bu konuda şu aralar.içimi döktüm.affedin)
sevgiler.