• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eczacı kovmaktan beter etti :@ Gerikafalı mı nedir. Terbiyesizlik.

Ampülcüdür o. Ne de olsa işlerine geliyor ampül. Her doktor yüzü gördüğümüzde muayene ücreti öder olduk eczaneye. Tabiki haktan hukuktan bahsedecek eczacılar. Allah büyüktür.

Konuyla şu yorumunuzun ne alakası var acaba?

size cevap dahi vermiyorum

ben yasadigimi soyledim ve herseyin en dogrusunu bilen rabbim biliyor dogrusunu

yalan konuşuyorsun.. sen ve senin gibilerin amacı kendinizi hep ezilen taraf olarak göstermek.. bu ülkede öyle birşey yok, sizin mağdur edebiyatınız fazla ilerlemiş ondan olsa gerek....

ay elim ayagıma dolaştı neye ugradıgımı sasırdm:53:

az once eczaneye gttim ağdada cok canm yanıyo diye uyusturucu spreylerden alıcaktım burda arastırmıstım neyse..
girdim bi bayan gulumsedi hemen yoneldim iste bi iki isim verdm ne için alacaksın dedi
bayan diye rahatca epilasyon için dedim. sen misin bunu diyen :30:

once beni bi süzdü zaten tepem attı orda. dediki gençsin ne var dayan acısına dedi. afalladım dedim beceremiyorum tenim hassas falan dedim. cehennem ateşi ten falan dinlemez ama bak canım Allah kadınlara kıl tüy vermiş evet rahatsız oldugunca almayada musaade etmiş . ama ne var ki o acı Allah tan gelir tatlı acıdır boyle boyle rahata alışıyor gencler falan dedi cok hatırlamıyorum
beynim durmustu dinlerken
duvara baktım ruhsata falan evet kadın eczacı yani bildigin.acaba sakamı yapıyo dedim ama yok :41:

sorunları mı vardı nedir :19: ama suratı görseniz utanmasa suratıma bi tane tokat atıp yollycak hadi evine diye :47:

neydi bu anlamadım :20: allah allah zihniyete bak :20: ne insanlar var

hala acaba saka mıydı diyorum ama yok yani değildi:50:

lütfen yanlış anlasılma olmasın kapalı veya acık diye özel bi belirtme yapmadım anlatmak istediğim bi bayan olarak sarfettiği sözler :26:

Kadın sorunlu sanırım..İster kapalı ıster acık olsun hıç umrumda olmaz ..
Ne alacağıma karışamaz ne saçmalık bu ..:47: Ağda falan acı veriyor tabıkı ama o kadına ne Allah aşkına !!!.
Kendini ne sanıyorsa

Yemin ediyorum cinsimden utanıyorum böyle konulardaki yorumları görünce. Yahu bu ne kompleks, bu ne özgüven eksikliği, bu ne kuyruk yarasıdır. Her iki taraf da rahatlıkla üstüne alınabilir. Kapalı olanlar anında alınganlık gösterirken, kapalılıktan haz etmeyen güruh da anında saldırıya geçiyor. Yiyin birbirinizi de ülke olarak feraha kavuşalım yahu. Kadın eczanede yaşadığı olayı anlatıyor, nasıl oluyorsa konu bambaşka bir yere kayıyor. Ne yaranız varmış arkadaş bitmedi gitti. Allah aşkına birbirinizi yiyin de bitsin bu kompleks...

Kaçtır böyle tartışmaları görüyorum, anında kaçıyorum başlıktan. Kendinize saygınız yok ki başkalarına olsun. Kendi komplekslerinizden arınamadınız ki başkalarına yorum yapacaksınız. Hepsi de sherlock holmes anasını satayım. Anında kırmızı yazıyla vurgulamalar, efendime söyleyeyim altını çizip belirtmeler. Sanki bana olay mahallinden örnek topluyor. Öte yandan dünya siyasetinden girip ülkenin geri kalmışlığından dem vuranlar. Vatan millet sakarya diye böğürmeye meyledenler. Kafanız mı güzel, ben de istiyorum bu kafadan.

Hay ben ne diyeyim ya. Konu sahibi arkadaşım, kötü bir duruma maruz kalmışsın. Bu hususta yapılacak çok da fazla yorum yok aslında. Bir daha gitmezsin o eczaneye olur biter. Geçmiş olsun.

Tartışmaya devam edin hiç bozmayın zihninizi. Benim yazımdan da kırmızılı alıntılar yapmazsanız hatrım kalır bak. Kapalı hatunlara da açık hatunlara da subliminal mesajlar var paragraf aralarında. Hanimiş benim sherlock'larım. Konu kapanana kadar ha gayret.

Annem kist nedeniyle adey düzensizliği yaşadı doğum kontrol hapı kullandı düzene girmesi için.Bizim eczacının yanında çalışan bir abla var "ooo abla hayırdır" filan demiş.Çok bozuldu gelince.Sürekli aynı yere gider gelirdik.Sağlık bu yani kime ne ki.Hiç sevmem şöyle patavatsız insanları.Bir kere de kuzenim evli onun için gebelik testi aldık aynı kişi "hayırlı olsun" demiş.Benim annem genç değil dalga geçer gibi ne o öyle.

yalan konuşuyorsun.. sen ve senin gibilerin amacı kendinizi hep ezilen taraf olarak göstermek.. bu ülkede öyle birşey yok, sizin mağdur edebiyatınız fazla ilerlemiş ondan olsa gerek....

arkadasim benim isim gucum var sana laf yetistiricekde degilim ister inanirsin ister inanmazsin sana kalmis bu
ama hayatimda asla ne magdur oldum nede magdur edebiyati yaptim hickimsenin hakkini yemedim hic kimseyede hakkimi yedirmedim
konu sahibi arkadasim kusura bakma konunda Boyle bir olaya karistigim icin
eczaci kesinlikle isguzarlik yapmis kendisini hic ilgilendirmeyen birkonuda hic alakasi olmayan seyleri birbirine katmis

Ne çok bilmiş var ya hu......abartılacak bir olay değil......ama sorun şu ki eczacı hanım karşı komşunun dedikoducu hanımı değil......eczacı bir yerde kamu hizmeti veriyor........bunun yurt müdürü de aynı bizi yönetenleri de aynı.......üstelik bunu mahallae baskısı olarak dahi değil ötekileştirerek yapıyor

Valla kimse kusura bakmasın böyle konuların bilinçli açıldığını düşünüyorum.

Çünkü bugüne kadar ne açığım diye birinden laf yedim,
ne de kapalı diye birilerine laf ettim...

Anlatılan tarzda olaylara da hiç şahit olmadım.

okumak herkeste cehaletı göturmmuyor maalesef eşşeklik baki kalıyor!!!! hayır onane milletin kullandığı seylerdennnn...prezervatıf yada doğu kontorol hapı alanada nerde kullanacaksın dıye soruyor mu acaba cok merak ettim!!!!!

Son düzenleme:
Valla kimse kusura bakmasın böyle konuların bilinçli açıldığını düşünüyorum.

Çünkü bugüne kadar ne açığım diye birinden laf yedim,
ne de kapalı diye birilerine laf ettim...

Anlatılan tarzda olaylara da hiç şahit olmadım.

En mantıklısını sen yazdın cudana......sazan gibi atladık mı yoksa

Ay yeminle içime fenalık geldi şu "bak kapalı dedin, niye belirttin, ayrımcılık yaptın, ötekileştirdin" muhabbetinden. Olay tam tersi gelişseydi açık bir bayan diye de betimleme yapılırdı ozaman başı açık bayanlarda hakaret olarak algılasın.

Bence imza toplayalım toptan lügattan kaldırılsın kapalı kelimesi zira duyan hakaret sanıyo:44:

Yoo acik olsaydi hicte belirtmezdi acik bir bayan diye... arkadas yazmasaydi biz ne bilelim kadinin acikmi kapalimi oldugunu... oze'llikle vurgulamis iste kapalidiye belki basortusu olmasaydi eczacinin hic konu bile olmayacakti..

Bence buradaki tartismayi baslatan konu sahibi, deseydiki basima boyle bir olay geldi eczaci bana bunlari dedi, yorumlar daha farkli olacakti

Keske bir gun basini ortsen denemek amacli, kapalilarin cektigi sikintiyi gorebilirdin... oyle uzaktan konusup, yok oyle bir sey, demek cok kolay

Ampülcüdür o. Ne de olsa işlerine geliyor ampül. Her doktor yüzü gördüğümüzde muayene ücreti öder olduk eczaneye. Tabiki haktan hukuktan bahsedecek eczacılar. Allah büyüktür.

bugünlerde herkeste bir siyaset bir din ayrımı şimdi konuyla ne alakası var bunun tuttuğum için değil ama saçmalıyosunuz burayı ne siyaset meydanına nede din konuları tartışılan yere çevirin.
kız bişey yazmış onu cevaplayın istiyosanız aslında bu konuları konusanı bantlamak gerek hemen

bugünlerde herkeste bir tartışma yapmayın yahu bir girdiğimiz sevdiğimiz kadınlar kulübü var milleti burdada rahat bırakında normal açılan konularda millete yardımcı olalım.her konuya girdiğimde millette başka tartışma o buna kapalı demiş o şuna açık demiş yok o ampülmüş bilmem neymiş sinirlerim geriliyo iyice

ay elim ayagıma dolaştı neye ugradıgımı sasırdm:53:

az once eczaneye gttim ağdada cok canm yanıyo diye uyusturucu spreylerden alıcaktım burda arastırmıstım neyse..
girdim bi bayan gulumsedi hemen yoneldim iste bi iki isim verdm ne için alacaksın dedi
bayan diye rahatca epilasyon için dedim. sen misin bunu diyen :30:

once beni bi süzdü zaten tepem attı orda. dediki gençsin ne var dayan acısına dedi. afalladım dedim beceremiyorum tenim hassas falan dedim. cehennem ateşi ten falan dinlemez ama bak canım Allah kadınlara kıl tüy vermiş evet rahatsız oldugunca almayada musaade etmiş . ama ne var ki o acı Allah tan gelir tatlı acıdır boyle boyle rahata alışıyor gencler falan dedi cok hatırlamıyorum
beynim durmustu dinlerken
duvara baktım ruhsata falan evet kadın eczacı yani bildigin.acaba sakamı yapıyo dedim ama yok :41:

sorunları mı vardı nedir :19: ama suratı görseniz utanmasa suratıma bi tane tokat atıp yollycak hadi evine diye :47:

neydi bu anlamadım :20: allah allah zihniyete bak :20: ne insanlar var

hala acaba saka mıydı diyorum ama yok yani değildi:50:

lütfen yanlış anlasılma olmasın kapalı veya acık diye özel bi belirtme yapmadım anlatmak istediğim bi bayan olarak sarfettiği sözler :26:

kapalı kadın bana şöyle dedi açık kadın bana şöyle dedi mevzularından artık bana daral geldi, bir de

lütfen yanlış anlasılma olmasın kapalı veya acık diye özel bi belirtme yapmadım anlatmak istediğim bi bayan olarak sarfettiği sözler demişsiniz ya hani bence gerçekten böyle düşünseydiniz eczacı bir de bayan olacak tarzında yazardınız onun kapalı olmasından ziyade.

öncelikle okurlen yuh! dedim. kapalı bir kız olarak şunu söylemeliyim ki eczacı bayanın kapalı olmasının sarfettiği sözler üzerinde etkisi OLABİLİR. evet olabilir. kapalı açık tartışmalarına gıcık olan,herkesin özgürce yaşayabilmesine inanan bir insanım. kişi ister çarşaf giyer ister bikini. birinin ne giydiği kendisinden başka kimseyi ırgalamaz arkadaş. benim kapalı,ama beyin fonksiyonlarının da kapalı olduğunu anladığımız bir arkadaşım da bu eczacı gibi tuhaf düşüncelere sahipti "açıp saçıp heryerlerini gösteriyorlar,ağdanın falan acısına da katlansınlar" gibi ağzımızı açık bırakan bir yorum yapmıştı. bu "eski" arkadaşımın söylediği söz eczacı bayanın sözleriyle tam örtüşmese de demek istediğimin anlaşıldığını düşünüyorum :51: ünlü bir kadının (serra yılmazdı sanırım) uzun zaman önce magazine düşen sözü de aklıma geldi. "kapalı kadınlar öcü gibi,görünce korkuyorum" demiş.

sonuç olarak herkes istediği şekilde yaşar. sahil kesiminde yaşıyorum. arkadaşlarla gideriz denize,onlar bikinilerini mayolarını,ben haşemamı çekerim.yüzeriz eğleniriz.
insanları giyimlerine göre değerlendirmek kimsenin haddi değil. :20:

(iyice doldum bu konuda şu aralar.içimi döktüm.affedin)

sevgiler. :10:

Allah böyle eczacılarla karşılaştırmasın :35:istediğim şeyi veriyor musunuz vermiyor musunuz diye sorup uzatırsa da çıkmak lazım sanırım...

Bu arada açıktı kapalıydı olaylarına binaen, hem açık hem kapalı dostları olan biri olarak aralarındaki farkın birinin saçlarının görünmesi diğerinin görünmemesi olduğunu söylemek isterim, açığın da kapalının da duyguları, insancıl endişeleri,mutlulukları vs var, bu düşmanlık niye? "Yobaz"ın açığı kapalısı mı olur, o bir zihniyettir ve önceki mesajlarda bunu görmek üzücü. Genelde eczacı üzerinden kapalılara laf geldiği için şunu paylaşmak isterim bazı düşmancıl mesaj sahiplerine:

"Başörtülüler melek değildir! Hatasız kusursuz zaafsız olmak gibi bir görevleri yoktur. Başörtüsü yalnızca bir farzın yerine getirilmesidir..."

öncelikle okurlen yuh! dedim. kapalı bir kız olarak şunu söylemeliyim ki eczacı bayanın kapalı olmasının sarfettiği sözler üzerinde etkisi OLABİLİR. evet olabilir. kapalı açık tartışmalarına gıcık olan,herkesin özgürce yaşayabilmesine inanan bir insanım. kişi ister çarşaf giyer ister bikini. birinin ne giydiği kendisinden başka kimseyi ırgalamaz arkadaş. benim kapalı,ama beyin fonksiyonlarının da kapalı olduğunu anladığımız bir arkadaşım da bu eczacı gibi tuhaf düşüncelere sahipti "açıp saçıp heryerlerini gösteriyorlar,ağdanın falan acısına da katlansınlar" gibi ağzımızı açık bırakan bir yorum yapmıştı. bu "eski" arkadaşımın söylediği söz eczacı bayanın sözleriyle tam örtüşmese de demek istediğimin anlaşıldığını düşünüyorum :51: ünlü bir kadının (serra yılmazdı sanırım) uzun zaman önce magazine düşen sözü de aklıma geldi. "kapalı kadınlar öcü gibi,görünce korkuyorum" demiş.

sonuç olarak herkes istediği şekilde yaşar. sahil kesiminde yaşıyorum. arkadaşlarla gideriz denize,onlar bikinilerini mayolarını,ben haşemamı çekerim.yüzeriz eğleniriz.
insanları giyimlerine göre değerlendirmek kimsenin haddi değil. :20:

(iyice doldum bu konuda şu aralar.içimi döktüm.affedin)

sevgiler. :10:

Malesef öyle bir toplum olduk ki herkes sürü psikolojisi.nde. birey olmak gibi bir çabası yok kimsenin. Ben sadece üzülüyorum. Konu sahibi arkadaşin samimiyetine de inanıyorum. Herkes herşeyden kendine bir pay çıkarıyor. Tum kapalı arkadaşlarımız sizin gibi dusunse yabda tüm açıklar benim gibi dusunse herkes birey olabilse hiç bir sorun kalmaz. Simdi herkes iki kisi gibi dusunse yine sürü olayı gündeme gelebilir diyecekler. Anlatamayacagim ne demek istedigini. Eczacıya gelecek olursak, yorum yapmak dahi istemiyorum ama allah bizden pis dolasmamizi istemiş, kendisi pis mi dolaşıyor, acı eşiği mi yuksek sorardim brn.

eczacı ablamız benı yıllar oncesıne goturdu
bundan yıllar once 20 yaslarındayken ablamla bırgun yokus cıkıyoruz mahalle arası evımıze yakın bıryerdeyız cok komık bırseyler gelmıstı gulusuyoduk ablamla ama sokakta kımsecıkler yoktu bırden yaslı bır kadın cıkıverdı ne guluyonuz sız kız kısmısı gülmez:53::53:dedı ama nasıl bır nefretle bakıyordu bıze anlatamam:27:sankı bızı fuhus yaparken yakalamıs gıbı:37:
malesef var boyle gerı kafalı ınsanlar uzerıne fazıfe olmayan seylere burunlarını sokanlar.

Konu 12 sayfa olmuş, bu yorumla birlikte 120 yorum var ve bu yorumların en az 40 tanesi kapalılık üzerine.
Konu neydi? Eczacı'nın tavrı.
Ve bu topik sitede kaçıncı konu oldu, açık kadın kapalı kadın tartışmasına dönen.

Yeter artık her mevzuyu giyime bağlamayın...

Back
X