yaptıklarını okudum baya azimli gördüm seni. başarılar valla bu gidişle cabucak hayallerine kavuşacaksın canım :) bende 21 yaşındayım. üniversitede okuyorum. plates yapıyormuşsun. bende dans kursuna cok gitmek istedim ama erkek arkadaşım izin vermedi :/ plateste sadece bayanlar oluyorsa aslında bunu bende düşünebilirim. :) biraz bilgilendirirmisin beni. gercekten vucuduna yararlı oldugunu hissediyormusun?
İnşallah öyle olur canım artık tak etti canıma bu kilolar :)
Ben plates için herhangi bir kursa gitmiyorum canım malesef imkanlarım buna pek izin vermiyor. Yurtta internetten bulduğum videolarla yapıyorum. Evet yararlı olduğunu düşünüyorum hissediyosun çünkü nasıl yandığını. Fakat ben bir tek platesle kalmıyorum mesela 2 gün yürüyüş, 3 gün plates sonra farklı egzersizler falan. Şimdilik iyi gidiyor ayın 1inde tartılıcam bakalım sonucu o zaman görücem :))
yurtta mı yapıyorsun bunları ne güzel :) bende yurtta kalıyorum ve bu egzersizleri özelliklede plates i yapcak bi alanım yokneyse kolay gelsin sana bende bol bol merdiven cıkayım bari :)
bısey dıcem yanlıs anlAMAZSAN <CANIM SPECIAL K LARI ÖNERMIYOLAR TAHIL GURUBUNA GIRDKLERI NICIN ONUN YERINE BI KASE YOĞURT VEYA SUT VE BISKIVI YIYEBILIRSIN BENDE SENIN GIBI K FLEKS LE BASLAMISTIM AMA HOCAMIZ ONU YEME DEDIĞI GUN BIRAKTIM VE BI YARIM PAKET VE ACILMAMIS PAKET DURUYO YEMIYOM ARTIK SENDE UĞRASIRKEN BU KADAR ZAYIFLAMAYA ICIM RAHAT ETMEDI SOYLEMEK ISTEDIM1 saat yürüyüş yaptım bugün, öğlende de 1 kase special k yedim.
azmıne hayran kaldım cok guzel gıdıyosun bravo valla bende 85 tım ıkıayda on kılo verdım dıyet yaptım ve sporla plates bızde salonda yapıyoz gecekten gerılıyo karın kasları bol bol dıyet sut ve yoğurt ye yağların yakımını hızlandırıyo ve dırenc yuksek oluyomus ben cok tuketım faydası oldu canım ınsallah ıstedığine kavusursun bende 60 olmak ıstıyom valla
bende spor salonuna yazildim ara ogunlerdemi sut ve yogurt tuketecegiz
Çok teşekkür ederim canım inşallah hepimiz istediğimiz kilolara kavuşuruz :))
Tavsiyelerini dikkate alıcam sağolasın.
Canım bide yurtta kaldığım için special k tüketmek daha kolay geldi bozulmuyo falan ama mutfaktaki dolabı kullanmama izin verirlerse yoğurt falan alıp onları tüketirim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?