Eden bulur mu ? Bulmalı mı ?

Teşekkür ederim çok anlayışlısınız

farklı yorumları da duyacaksınız burada.herkes haklısınız demez ki. ben de eleştiriliyorum forum da.gayet doğall
Yooo problem yok. Bu sizin anlayış biçiminiz... ki bende sadece teşekkür ettim zaten...
“siz halâ arkasından konuşuyorsunuz pess” demişsiniz madem öyle sadece buna cevap vereyim. Burda herkes derdini yazıyor ki birilerinin de arkasından yazmış oluyor. Bu sizde olsanız aynı, bende olsam aynı.
Bu durumu “hala arkasından konuşuyorsunuz pess” demeniz “BANA” çok mantıklı gelmedi.
Fikirlerinize de saygı duyuyorum elbet.

Çok haklısınız herşeyi eşin görmesi, şahit olması gerekiyormuş gerçekten. Buda bana küpe olsun.
Eşim konusunda söylediklerinizde de haklısınız. Bana haklısın derken, anneme karşı da farklı bi konuşma yapabilirdi. ( ama tabi hasta olduğu için, eşimin bu aşamada annesine böyle konuşmasına yine de vicdanım el vermiyor maalesef.) size yazarken parantez içindeki yazım da iç sesimdi

Yapmıycan arkadaş kimseye iyilik yapmıycan işte. Ah bu vicdanımız yok mu bizim. Boşver hiç bişey deme. Kapansın konu. Fakat tekrarı olursa bu kez susma. Her iyilik yapanı afedersin eşek sanıp sırtına biniyorlar

yazım tarzım öyle size özgü değil.ben de sizin fikirlerinize saygı duyuyorummm

Bugün aradım kayınvalidemi anne nasılsın iyi misin diye. “İyiyim sağol, dün aramadın hastalandın mı yoksa ? ” dedi "bende yok anne, babamlara gittim dedim. Bende (diyelim eşimin adı Ahmet) Ahmet’i aradım sordum. Sonra bize yemek getirdi. Bugüne de yemek yok, sende varsa gönder.” Dedi. Bende “tamam anne göndereyim” dedim ve akşam üstü 3 çeşit yemek gönderdim tekrar. Yani durumumu anlattım, normal şekilde kapattık.

Vicdanı yufka olan insanlar gerçekten daha çok üzülüyor. Üzüyorlar çünkü
Bugün aradım kayınvalidemi anne nasılsın iyi misin diye. “İyiyim sağol, dün aramadın hastalandın mı yoksa ? ” dedi "bende yok anne, babamlara gittim dedim. “Bende (diyelim eşimin adı Ahmet) Ahmet’i aradım sordum. Sonra bize yemek getirdi. Bugüne de yemek yok, sende varsa gönder.” Dedi. Bende “tamam anne göndereyim” dedim ve akşam üstü 3 çeşit yemek gönderdim tekrar. Yani durumumu anlattım, normal şekilde kapattık.
Ben gerçekten hastaya sert duramıyorum
Annem de olmadığı için, biraz soğuk dursam vicdanım beni tırmalıyor. “Annem hayatta olsaydı ve ona da gelinimiz soğuk dursa çok üzülürdüm” diye

Benim etrafımda gördüğüm kadarıyla edenler buluyor.
Ama bu bazen çok sonraları oluyor.

Benim etrafımda gördüğüm kadarıyla edenler buluyor.
Ama bu bazen çok sonraları oluyor.
Aslında kayınvalidemin bişey bulmasını da istemiyorum. Ben onu gerçekten seviyorum ama işte ne bileyim yine de hatasını anlasın istiyor bir yandan da gönlüm.
Amannn ben gel gitlerdeyim bakmayın siz bana

Aslında kayınvalidemin bişey bulmasını da istemiyorum. Ben onu gerçekten seviyorum ama işte ne bileyim yine de hatasını anlasın istiyor bir yandan da gönlüm.
Amannn ben gel gitlerdeyim bakmayın siz bana
valla kuzum o kadar ince ince düşünseydik etrafımızda hiç kimse kalmazdı 2 3 kişi hariç.düşününce öyle laf sokmalar öyle insan kullanmalar öyle daleveralar buluruz ki akraba hısım arkadaş çevremizde.bazen görmemezlikten gelmek salağa yatmak en doğrusu oluyor.hangi biriyle hesaplaşacağız ki?ama içimden bela okuyorum yalan yokk

Valla sizden üç çeşit yemek isteyecek kadar sizi kendine yakın hissediyorsa siz de ona sitem edebilirsiniz bence iyileşince. Aranızda iyi bir ilişki varmış gibi geldi.

Bu arada biz de kayınvalidemle iyi de olsak kötü de olsak hastayken birbirimize yemek yollarız, ilişkimizin bi raconu vardır

Yorumunuz ve hakkımdaki düşünceleriniz için çok teşekkür ederim öncelikle.
Diğer yandan eşim konusunda da şöyle ki eşim bana teşekkür etti dün. Eline sağlık, Allah razı olsun diye ama anneme sizin söylediğiniz gibi bi konuşma yaptı mı bilmiyorum. Bana yaptığını söylemedi. Öyle bi konuşma yapsa da bana pek anlatmaz ayrıntılı o yüzden kestiremiyorum.
Şu var ki kayınvalidem de tabi bunları eşime söyleme yüzünü, yine eşimden buluyor tabii.
“İyilik yap denize at balık bilmezse Halık bilir” demişler. Rabbim görsün inşaallah

Allah razı olsun desteğiniz için. Hayatınıza hep iyi insanlar çıkar inşallah. Rabbim büyük elbet
Bugün de aradım kayınvalidemi anne nasılsın iyi misin diye. “İyiyim sağol, dün aramadın hastalandın mı yoksa ? ” dedi "bende yok anne, babamlara gittim dedim. Bende (diyelim eşimin adı Ahmet) Ahmet’i aradım sordum. Sonra bize yemek getirdi. Bugüne de yemek yok, sende varsa gönder.” Dedi. Bende “tamam anne göndereyim” dedim ve akşam üstü 3 çeşit yemek gönderdim tekrar. Yani durumumu anlattım, normal şekilde kapattık.
Dediğiniz gibi bi konuşma yaşasak belki de sırasında tekrar eşime bişeyler söyleme kozunu bulacak bilemiyorum.
Baktım çok çok içimde tutamazsam sonra söylerim. O anki ruh halime bağlı tabii.

Eden bulur bana göre, de konunda eden bulsun diycek kadar abartı birsey göremedim.
Corona olmuş kadın, korkmuştur destek beklemistir yani vs. Ciddiye almazdım bu kadar.

Yemek yapman ilgilenmen hoş bir hareket.

Öyle gerçekten
Ay valla ben bir tek şu dünya da öz halama bela okudum. Oda “ Rabbim baba yaptığını yaşamadan, son nefesini verdirme ona ” diye..
Onun haricinde kimseye beddua edemedim daha rekorum 1 kişi

İlişkimiz kötü değil aslında. Her ne kadar sorunlar yaşasakta...
bende iyileşince kendisi konu açarsa konuşmayı düşünüyorum aslında ama yok o konu açmazsa, bende ilk konuşan olmayacağım.
Bu arada sizin racon da baya iyiymiş
Bizde o racon hep tek taraflı oluyor nedense

Eden bulur bana göre, de konunda eden bulsun diycek kadar abartı birsey göremedim.
Corona olmuş kadın, korkmuştur destek beklemistir yani vs. Ciddiye almazdım bu kadar.

Yemek yapman ilgilenmen hoş bir hareket.
Ama bir gün aramadım diye de eşime farklı lanse etmesi hoş değil bence yaa
yani ben böyle düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…