ilk aşılamada tutma şansı biraz zor diye biliyorum.tabi biraz nasip kısmet işi.ilkinde de tutan çoktur belki de bilmiyorum.önümüzdeki perşembe veya cuma yaptırmam gerekiyor ama çalışıyorum nasıl yapsam bilemiyorum.izin almakta istemiyorum.belki adet günümün gelmesini beklerim.kararsızım yani.haftaya pazar adet günüm normalde.herhangi bir değişiklik hissetmiyorum.sadece aşılamadan sonraki ilk 4 gün çok şiddetli bir şekilde yumurtlama olan tarafım çok ağrıdı o kadar.belki de yumurta çatlamadığı için kiste dönüştü bilemiyoruz tabiki.kendimi olumsuz fikrede alıştırıyorum bir yandan da ama düşüncesi bile kabus gibi.bakalım sevinçten havalara mı uçarız bir hafta bunalım mı takılırım :18:
ilk aşılamada tutma şansı biraz zor diye biliyorum.tabi biraz nasip kısmet işi.ilkinde de tutan çoktur belki de bilmiyorum.önümüzdeki perşembe veya cuma yaptırmam gerekiyor ama çalışıyorum nasıl yapsam bilemiyorum.izin almakta istemiyorum.belki adet günümün gelmesini beklerim.kararsızım yani.haftaya pazar adet günüm normalde.herhangi bir değişiklik hissetmiyorum.sadece aşılamadan sonraki ilk 4 gün çok şiddetli bir şekilde yumurtlama olan tarafım çok ağrıdı o kadar.belki de yumurta çatlamadığı için kiste dönüştü bilemiyoruz tabiki.kendimi olumsuz fikrede alıştırıyorum bir yandan da ama düşüncesi bile kabus gibi.bakalım sevinçten havalara mı uçarız bir hafta bunalım mı takılırım :18:
mihracecim ya bişi daha sormak istiyorum. Doktorun muayene ücreti 150 demişsin her gidişindemi 150 ödüyorsun artı doktor senden tahlil istediğinde hastanenin bünyesindemi yaptırıyorsun tahlillerini özel doktora gittiğin için bu tahlilllere artı para ödüyormusun
neden komik olsun canım küçücük işlemden bile korkan insanlar var gayet doğal yani bu soruyu sorman
evet açık oluyor benimki gayet güzel geçmişdi ben doktora sormuşdum berna hn canım yanacakmı diye hayır dedi 2-3 dakikalık bişi dedi sakın korkma dedi ve söyledi gibi oldu biraz vajen kısmına rahme alet takarken canım hafifden acıdı o kadar aynı gün benimle beraber bir bayan vardı onu önce yapmışlardı kadın kendini bayıltmışdı. Onu öyle görünce bende korkmuşdum. Doktor dediki o hastaya bakma sen dedi normal muayene bile yaptırmazdı dedi canı çok tatlı onun dedi.
aşılama korkulacak bir işlem değil sakin korkuya kapılma ben çok rahattım belkide tabi önce Allahdan rahatlığımdan dolayıda aşılamam tutmuşdu birde eşimin sperm değerleri çok iyidi %90 tutar bu değerle demişdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?