Aşılama Edirnede aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
mihraceyle seni bile zor buldum haklısın arkadaşım aslında kısırlık çok yaygım bir sorun olmaya başladı okadar çok tanıdıgım varki bu durumu yaşayan ben sizden faydalanıyorum burada bildiklerimi paylaşıyoruz tşk ederimkızlar

evet canım birbirimizin bilgilerine ihtiyacımız var en azından burda derdimi paylaşarak kendimi rahatlatıyorum yoksa dört duvar arasında deliricem iş yok bulamadımda ne olucak bilmiyorum

ben trakya üniversitesi havsa meslek yüksek okulu bankacılık bölümü mezunuyum 2005 yılı şimdide yeni açıköğretim 3.sınıf işletmeye kayıt oldum

canım hayırlısı olsun üzülme ya sıkma canını sakın bu sefer olmadıysa başka sefere inşallah

mihrace merakla bekliyorduk canım sonucunun negatif olması bu yoldan vazgeçmen anlamına gelmez ümitvar olacagız tabi bu yolda sıkıntıda olacak ama inanmanın gücüyle ALLAhın izniyle olacak işallah senin icin söylemesii kolay deme sakın! ben rahim filmi çektirdiyimde ilk günü doktor normal yollarla olmaz dedi tüp bebek dedi kanalların ikiside tıkalı dedi odadan çıkınca haykırasıya aglamak istedim ve film çekilene kadar doktor herşeyin normal oldugunu senden kötü bir sonuç beklemediyini ama süprizlerle karşılaşılabileceyini söyledi ve ben o sonuçla tamaen hayel kırıklıgı yaşadım ama eve geldiyimde kendimi toparldımçok şükür sorun belli oldu her ne kadar agır bir sonuçla karşılaşsamda kendi kendime dedim her şey ALLAHTAN arkadaşlarımdan dua istedim ertesi günkü film için ogünde yaşadıgım bir mucizeydi sanki bir an herşey deyişivermişti ama inandıgım şu ki yaşadıklarımda benim göremediyim bir hayır var bazen bize şer gibi görünsede ...

aslında bunların hepsini biliyorum ama bu sefer başka bir ümitle başlamıştık.aslında kendimden fazla eşime çok üzülüyorum.biliyorum deli gibi istiyo ama beni güldürebilmek için yapmadığı kalmıyo kendi üzüntüsünü bile yaşatmıyorum adama... şimdi sırada aileler var.telefonda haber ver, güçlü görünmeye çalış lsun bi daha ki sefere inşallah........ muhabbetlerini dinle offff Allahım evlatsızlıkla imtihan etme

bugün özel trakya hastanesine gidicem cildiye doktoru ile görüşücem epilasyon hakkında inşallah sonunda kurtulucam bu tüylerden

selam kızlar sesin soluğunuz kesildi sariyecim trakya hastanesinin içi ne güzel olmuş değiştirmişler çok temizdi

iki gün önce diş filmini sormak için ugramıştım ama girişi gördüm sadece giriş çok farklı gelmedi demekki iç kısımlarda deyişiklik yapmışlar bende meryem hm filmleri göstermiştim bu gün için patolaji sonucumu alıcam işallah bende bu ayda bebiş gelmeyecek herhalde regilden hemen sonra dişim için antibiyotik kullandım ada yumurta gelişimine olumsuz etkiledi sanırım üstik önceki gün çektirmek için gittigimde cerrah çekecek zor bir diş dedi randevu aldım ada en yakın 3 aralık dedi o zamanda benim aşılama kalıcak gibi başka doktora gittim o tekrar antibiyotik verdi bitince gel çekelim dedi bu kadar antibiyotik kullanmaya bebiş gelirse

canım diş bölümü varmı hastanede benimde ihtiyacım var dişçiye

ana diş hastanesi varmı edirnede ben yeni duydum ay neresinde canım edirnenin hep özele gittik durduk biz geçenlerde dişçiye gittim sorun yok dedi ama köklerde olur belki dedi diş filimi gerekli buna dedi çok sızlıyor dişlerim birşey yerken içerken özellikle soğuk ve şekerli birşey tükettiğim zaman oluyor eşim geldiğinde söyleyeyim onada

geçmiş olsun canım bende doktordan geliyorum şimdi genel cerahi bölümüne gittim ekol hastanesine sonra ekolde de epilasyon yapılmaya başlanmış ordanda bilgi aldım bakalım eşim gelsin konuşacam akşama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…