Edirnede Doktor ve Hastane tavsiyesi, ltfen

Dr konusu benim icin de muallak. Edirne ya da Tekirdağ'da tavsiye edebileceginiz doktorlar var mı?

bende 6 haftalık hamileyim ve şehir dışından 1,5 saatlik yolla ekole mehmet ali yüce ye gidiyorum. bana da fazla ciddi geldi biraz çekiniyor insan ama doktor bu anaokulu öğretmeni değil karşımızda diye düşünüyorum. ben sebebi bulunamayan 2 kimyasal gebelikten sonra çook üzüntü çektim allah bi daha yaşatmasın ve tekrar mehmet ali bey sayesinde hamileliğim tutundu ve ilerledi. bu yüzden ona çok güveniyorum çok ta tavsiye ederim. adama soru bile soracak bişey kalmıyor takır takır konuşuyor anlatıyor herşeyi pat diye çözüveriyor bizde bakakalıyoruz eşimle şaşkınız. daaha önce 4 doktor gezdim acaba şöyle mi byle mi diye diye veya tahlilleri isteyerek ben yaptırırdım zorla yani bişeyden anlamadıkları için beni mahvettiler. inşallah bu sefer mutlu sona ereceğiz.

benim tavsiyem Trakya üniversite hastanesinden vedat uğurluel muayne ücretleri fakültede ki hocaların özellere göre biraz fazla şuan 125 tl bende 6 kimyasal gebelik sonrası inşallah evladıma kavuşucam şuan 33 haftalık olduk

Ben sibel hanima gidiyorum. Daha yeni hamileyim ama çok memnunum. Çok ilgili.

Merhaba,acaba hala Mehmet Ali Bey'e gidiyormusunuz?Ben hamile olduğumu yeni öğrendim ve doktor konusunda karasızım.Kırklarelinde yaşıyorum,burda mı gitsem yoksa Mehmet Ali Beye mi gitsem bilemiyorum.Size şimdiden hayırlı doğumlar diliyorum :)

Merhaba ben 1hafta once dogum.yaptim bebegim 37haftalik dogdu acil olarak spinal sezeryan oldum ve doktorumuz sagolsun pazar gecesi istanbuldan yola cikip gece yrisi yetisti allah bin kere razi olsun oglusum da bende iyiyiz hem hastane hem doktor olarak kesinlikle tavsiye ederim bence trakyada gidebileceginiz daha iyi bir doktor yok bu arada bende kirklareliliyim size de hayirli dogum lar

Çok teşekkür ederim,inşallah en kısa zamanda gideceğim.Bebeğiniz uzun ömürlü olsun.

Merhaba hanımlar, uzun süredir bu konuyla ilgili konuşulmamış, doktorlar hakkında var mı önerisi olan ?

Merhaba kızlar bende 18+6 günlük hamileyim ancak doktor sıkıntısı yaşıyorum aynı zamanda hastane problemi de var
Edirne veya Lüleburgaz da var mı önerebileceğiniz hastane ve doktor 2 ay dır Prof. Mehmet Ali Yüceye çıkıyorum fakat hiç memnun değilim çok kaba bir doktor hiç birşey sorulmuyor, çok acil doktor tavsiyesi bekliyorum özel mua. de olur yeter ki işinin ehli olsun

Merhaba, ben de şu an 5 haftalık hamileyim. Berna Hanım'a gidiyorum. Sen naptin doktor degistirdin mi? Doğumu nerede yapacaksın?

Merhaba, ben de şu an 5 haftalık hamileyim. Berna Hanım'a gidiyorum. Sen naptin doktor degistirdin mi? Doğumu nerede yapacaksın?
Merhabalar Evet Evet doktoru degistirdim Aydın KAYA ya gidiyorum bayağıdır... şimdilik memnunum Edirnede bulabileceğim en iyi doktor Özel Trakya Hastanesinde yaptırıyor yanlız hastane için pek bir bilgim Yok olsada başka sansım Yok zaten şuan için Sen memnunmusun peki

Evet, simdilik memnunum. Benim etrafımdaki herkes Berna Hanimda doğum yaptı, ilk tercihim o oldu bu yuzden. Aydin beyi de iyi diye duymustum ancak hastane olarak ekolu tercih ediyorum o yuzden ona gitmedim hiç. Universiteye de gitmeyi düşünüyorum 2. Doktor olarak. Pzt kalp atışını duyayim da insallahh daha net dusunecegim :)

Hayırlısı ile duy bebeişinin kalpP sesini Bakalım... Ben doktorumdan çok memnunum değiştirmek istersen aklında bulunsun Berna hanımın kötü bi ünü var eskiden kalma aklının bi köşesinde bulunsun senin hastane konusuna gelince doktorun zaten her kolaylığı sağlıyor bugün hastanenin ebesi ile görüştüm çok pozitifti gerçi ben normal doğum düşünüyorum neyse önemli Olan senin içine sinmesi doktorla iletişim çok önemli ve en büyük sıkıntı Trakya abölgesinde Hastane sıkıntısı var malesefki kötünün iyisini seçmek zorundayız 

Çok teşekkür ederim, sen de bebisini saglikla kucagina al insallahh :) Evet cok sıkıntılı bir bölge Trakya. Biliyorum Berna Hanimin ününü ama her doktorun başına gelebilir boyle şeyler. Ama yine de aklimda olsun. Muayene ve dogum fiyatlari nasıl? Epidural var mi?

Doktorun mua ücreti 140 tl ama verdiğine değiyor 60 dk sürüyor mua. süresi rahat rahat her konuyu konuşuyorsun. Hastanede Epidüral var sanırım ama henüz doğum fiyatlarını konuşmadım geçen sene 1000 ila 1500 arası imiş duyduğum epidüral düşünüyorsan anestezici çook ii olması lazım onu araştır tatlım Rabbim bütün hamişlerin yardımcısı olsun canım

Aminnn inşallah. Oo bayagi pahaliymis şaşırdım :) ilgili olmasi cok guzel tabi. Ben her turlusunu düşünüyorum. Normal, epidural normal, sezeryan, epidural spinal sezeryan :) sen normale hazirsin demek, çok guzel, hayırlısı olsun inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…