selamlar.edirneye tasınalı 3 ay oldu.burda tavsiye uzerine ekol hst.nden selda hanıma gıttım.gercekten cok bılgılı ve guleryuzlu bırdoktor.doğum için istanbula gıdıcektim ama selda hanımı tercih ettim.
umarım tercihimde yanılmam:))
slm hacersonol 3 ay oldu doğum yapalı ve bende tercihimi selda hanımdan yana kullanmıştım.
kesinlikle doğru adres hayırlı doğumlar
çok teşekkur ederim seninde bebeğin hayırlı olsun Allah analı babalı buyutmek nasip etsin.
bu arada edirnenin neresinde oturuyosun.edirnede kımseyı tanımıyorum.yakınsak sizinle tanışmak ve görüşmek isterim :)
merhaba hacersonol anladığım kadarıyla edirneli değilsiniz.ben merkezdeyim kavgaz mevkiinde oturuyorum.yakınsak tanışmayı çok isterim.
canım merhaba..edirneli değilim.eşimin görevi nedeniyle edirneye taşındık.bizde kavgaz mevkiinde oturuyoruz :)
aa ne güzel.belkide komşuyuzdur.tanışmamak için hiçbir engel kalmadı :)
ben de hamile olduğumu yeni öğrendim fakat doktor konusunda kararsızım :S
ben ekolde Sibel Hanıma gidiyorum hastaneden ve doktordan memnum. diğer doktorlar içinde iyi şeyler söylüyorlar.
Mehmet Ali Yuce azicik fazla kilo alsan bagiriyor hanimlar. Benim birlikte calistigim bir arkadasim onA gidiyor. Arkadasimi ilk aylarinda fazladan 1kilo aldi diye aglatmisti. Berna hanimin da Edirnede hatri sayilir kotu bir sohreti var. Ben de yeni hamileyim ve bir turlu karar veremiyorum. Devlet hastanesinde Asuman hanima gideniniz var mi? Bir sitede gidenlerin tavsiyeleri pek olumluydu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?