Edirnede Doktor ve Hastane tavsiyesi, ltfen


slm hacersonol 3 ay oldu doğum yapalı ve bende tercihimi selda hanımdan yana kullanmıştım.
kesinlikle doğru adres hayırlı doğumlar
 
slm hacersonol 3 ay oldu doğum yapalı ve bende tercihimi selda hanımdan yana kullanmıştım.
kesinlikle doğru adres hayırlı doğumlar

çok teşekkur ederim seninde bebeğin hayırlı olsun Allah analı babalı buyutmek nasip etsin.
bu arada edirnenin neresinde oturuyosun.edirnede kımseyı tanımıyorum.yakınsak sizinle tanışmak ve görüşmek isterim :)
 

merhaba hacersonol anladığım kadarıyla edirneli değilsiniz.ben merkezdeyim kavgaz mevkiinde oturuyorum.yakınsak tanışmayı çok isterim.
 
merhaba hacersonol anladığım kadarıyla edirneli değilsiniz.ben merkezdeyim kavgaz mevkiinde oturuyorum.yakınsak tanışmayı çok isterim.

canım merhaba..edirneli değilim.eşimin görevi nedeniyle edirneye taşındık.bizde kavgaz mevkiinde oturuyoruz :)
 
gülsemcim özelden msj yazamıyorum yazmam için en az forumda 50 msj yazmam lasımmış:)))
sen özelden msn adresini ver eklim..bu arada bu kadar tesadüfün olması beni cok mutlu etti.edirnede bir arkadaşım olacak yuppiiiiiii:)
 
Mehmet Ali Yuce azicik fazla kilo alsan bagiriyor hanimlar. Benim birlikte calistigim bir arkadasim onA gidiyor. Arkadasimi ilk aylarinda fazladan 1kilo aldi diye aglatmisti. Berna hanimin da Edirnede hatri sayilir kotu bir sohreti var. Ben de yeni hamileyim ve bir turlu karar veremiyorum. Devlet hastanesinde Asuman hanima gideniniz var mi? Bir sitede gidenlerin tavsiyeleri pek olumluydu.
 
ben ekolde Sibel Hanıma gidiyorum hastaneden ve doktordan memnum. diğer doktorlar içinde iyi şeyler söylüyorlar.


ben de ilk önce Mehmet Ali YÜCE' ye gittim ama pek memnun kalmadım, ardından Berna Hanım' a tavsiye üzerine gittim, allaha şükür çok memnunum doktorumdan ve dün öğrendik; benim bir oğlum olacakmış :)
 


sağlık sektöründe çalışıyorum ben.. berna hanım' a gidiyorum ayrıca. her hastasına karşı ilgi ve alakası şahane :) Devletteki Asuman hanım' ı da tanıyorum. o da oldukça iyi bir doktor benim ekol hastanesini tercih etme sebeplerimden birisi de ultrasonun oldukça ayrıntılı olması.. devlet hastanesinde sırada bekleyen o kadar çok hasta var ki, doktor dışarıdakini de düşünmekten içeridekiyle çok fazla ilgilenemiyor.. berna hanım' ın usg' sinden çok memnunum.. bebeğimle ilgili herşeyden haberdar oluyorum usg'ye girdikçe.. tavsiye ederim :)
 
Merhaba kızlar,

Ben de Mehmet Ali Yüce'ye gidiyorum ama çok kararsızım, çok sert geldi bana adam.. Korkuyorum o yüzden Ama ebelerime sordum en iyi doktor o şuan dediler.. Çok kararsızım
 
Ben saglikciyim. Ve kendim de gidip gordugum kadariyla EKol hastanesini kesinlikle tavsiye etmiyorum.isi tamamen ticarete dondurmusler inanin. Dogum yaptiginizda kadin dogum servisine alinmak icin bile saatlerce bekliyorsunuz. Gereksiz tahliller de cabasi. Devlet hast ise evet cok yogunlar ve usg leri eski. Keske devlet hast.nin sartlari daha iyi olsaydi. Ama bana yine de ekole gidip insani keriz yerine koyan ve normal dogabilecek bebeleri bile sorun var deyip sezeryanla dogurtan doktorlara bi dunya para akitmak ta cok mantikli gelmiyor.
 
merhaba ben tekirdağda oturuyorum ama annem edirnede ekolde hemşire.. hamilelik öncesi kontroller için berna hanımı tavsiye etti kesinlikle çok samimi aynı zamanda profesyonel biri.. aklımdaki sorulara sormadan önce tüm bilgileri verdi zaten.. hamilelik yaşadığım takdirde her ay 1,5 saatlik yolu göze alıp yine de berna hanıma gitmeyi planlıyorum.. evet özeller pahalı ama kalitesi tartışılmaz bence
 
varmı 2014 annelerinden edirne de özellikle ekolde doktora gidenler
hangi doktoru tavsiye ediyorsunuz
son zamanlarda doğum yapıp da olumlu olumsuz yorumu olanlar
lütfen yazar mısınız?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…