efet kızlar FOTOLAR ıscak ıscak....dr.Levent AYDAR

mavipanjur

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2009
964
14
118
kızlar özel albüm...sevgi pıtırıklarında yazışıyoruz arkadaşlarla orda yazıyodum başlık açıyım hem olucak arkadaşlara fikir olsun didim....iyi demişim dimi :kedi:
olumunekankayizsmile.....

Son düzenleme:
Canım iyi ki bu operasyonu yaptırmışsın .Gerçekten çok güzel olmuş.Hem kavisli hem küçük güle güle kullan birtanem .

Eski burnun da kotu degilmis oyle.. Yenisi harika tabii :)) Hem kibar hem sirin super valla.. :)) Cok guzel dokunmus doktor; darisi bizim basimiza :)) Nerede ne kadara yaptirdin ??

Eski burnun da kotu degilmis oyle.. Yenisi harika tabii :)) Hem kibar hem sirin super valla.. :)) Cok guzel dokunmus doktor; darisi bizim basimiza :)) Nerede ne kadara yaptirdin ??

izmitte 1250 ye yaptırdım cnm benim sağlık problemlerim vardı olurken estetikte olsun dedim....
kaydirigubbakcemile2

ben evliyim cnm zaten kime ne göstercem kaydirigubbakcemile3 insanın kendi için yaptırması lazım diye düşünüyorum estetik olayı biraz sanş meselesi onun riskini alıp giriyosun zaten ameliyata....herkesin güsel olmuyo yada ne bilim güzel olup istediği gibi olmuyo ama bence estetiği en çok kendine güvenleri gelsin diye yapıyolar aynaya bakınca güzel görünmek her kadının hakkı bence...

izmitte 1250 ye yaptırdım cnm benim sağlık problemlerim vardı olurken estetikte olsun dedim....
kaydirigubbakcemile2
Canım daha önceki mesajımda burnunun harika olduğunu yazmıştım.Fiyatını görünce tekrar yazmak istedim .Fiyat olması gereken son derece makul bir fiyat.Demek ki güzel bir burun için doktorun ünlü olması ve 6000 , 7000 gibi anormal rakamlar alması gerekmiyor..Hatta burada resmini gördüğüm ünlü doktorlara binlerce lira ödemiş olan birçok kişiden çok daha başarılı bir operasyon olmuş.Ünlülerin doktoru olarak nitelendirilen ve upuzun pinokyo gibi burunlar yapıp , doğal diye kızlarımızı mutsuz eden binlerce liralarını alıp insanları çıkmaza sokan doktorlara gitmeye hiç gerek yokmuş.
Dilerim senin bu başarılı operasyonun diğer ameliyat olmak isteyen kişilere de örnek olur, paralarını sokağa atmazlar.Sevgiler....

teşkür ederim canım beğenmene mutlu oldum....valla biraz şans meselesi sanırım canım ben bide doktoruma ne istediğimi çok açık söyledim güldüğümde düşen burnumu kaldırın onu istemiyorum dedim kavis olsun dedim gerisini ona bıraktım hatta bana alçı çıkınca türk lokumu yaptım ucuna dedi şaşırdım...gelelim ünlü doktorlara ben şöyle düşünüyorum çok iş olunca kafa karışıyo artık tek burun çıkarmaya endeksleniyo.... bazı doktorlar hariç ama hiç birisini kötüleyemem hepsininde güzel çıkardığı burunlar var...işin ehli kimse ona yaptırın...artık gerisi sizin şansınız..........

Back
X