efet kızlar FOTOLAR ıscak ıscak....dr.Levent AYDAR

askom ben ameliyattan sonra anladim ki bu isler sans isi
yani estetik ameliyatindan sonraki sonuc once doktora sonra da sansa bagli bence
basimizda sanssizlik gecti ama bak ''gecti'' diyorum cunku gecti yani halledilemeyecek bir sey yok ayrica senin burnun suan da gayet guzel
insallah sen de resimlerini koyacaksin buraya cok yakinda merak etme tatlim benimmm opuyorumnanaktan Şeniz :1hug:

uyuyan prensesime katılıyorum aklinialirimsmile bu işler biraz şans biraz dokto tecrübesi ve burnun yapısına bağlı ama eminim güzel bir burnun olucak cnm bu sefer işini şansa bırakma cnm benim... a.s

cnm oraya da yazdım burnun çok güzel olmuş çok beğendim sana da çok güzel gitmiş...inş. bana da bu kdr çok yakışan bi burnum olur...:))

askom ben ameliyattan sonra anladim ki bu isler sans isi
yani estetik ameliyatindan sonraki sonuc once doktora sonra da sansa bagli bence
basimizda sanssizlik gecti ama bak ''gecti'' diyorum cunku gecti yani halledilemeyecek bir sey yok ayrica senin burnun suan da gayet guzel
insallah sen de resimlerini koyacaksin buraya cok yakinda merak etme tatlim benimmm opuyorumnanaktan Şeniz :1hug:

sağol canım inşallah bu kez istediğim burna kavusurum ve sorunsuz olur insallahhhhhhhhhhhhh

uyuyan prensesime katılıyorum aklinialirimsmile bu işler biraz şans biraz dokto tecrübesi ve burnun yapısına bağlı ama eminim güzel bir burnun olucak cnm bu sefer işini şansa bırakma cnm benim... a.s

canım inşallah dediğniz gibi bana moral veriyorsunuz öptüm seni çok güzel burunlu kız

ay cnm tabi güzel olucak sen merak etme allahın hakkı 3tür 3üncü bence olucak kime yaptırmayı düşünüyosun cnmjımm

ay cnm tabi güzel olucak sen merak etme allahın hakkı 3tür 3üncü bence olucak kime yaptırmayı düşünüyosun cnmjımm

canım inşallah öyle olur inşallahhhh,
büyük bi ihtimalle emre ilhanı düşünüyorum çünkü benim revizyon olacak ve riske atmak istemiyorum ama tam karar veremedim çünkü ilk ve ikinci ameliyatımı öyle çabuk karar vermistim ki hiç arastırmadan gidip oldum artık 3. sünü çok arastırıp öyle gitmeliyim Allah yardımcımız olsun inşallahh,
sen hep mutlu ol güzel burnunla artık hep gülsün yüzün inşallah

canım evet katılıyorum kesınlıkle!!! boshayallersmile
fıstıkım benım yerım senıııııı opuyorumnanaktan

canım inşallah öyle olur inşallahhhh,
büyük bi ihtimalle emre ilhanı düşünüyorum çünkü benim revizyon olacak ve riske atmak istemiyorum ama tam karar veremedim çünkü ilk ve ikinci ameliyatımı öyle çabuk karar vermistim ki hiç arastırmadan gidip oldum artık 3. sünü çok arastırıp öyle gitmeliyim Allah yardımcımız olsun inşallahh,
sen hep mutlu ol güzel burnunla artık hep gülsün yüzün inşallah

Allah ınsallah bu kez yuzumuzu guldurecek askom
ıcımden bır ses hersey cok guzel olacak dıyor bakalım ne olacak...
:asigim: :teytey: :1hug:

evet canım bu son olmalı Allah ın izniyle artık hayatımada kaldığım yerden devam etmek istiyorum özledim mutlu günlerimi inşallahhhhhhh

olur cnm inş. bu sefer emre bey düşünüyosun sanırım revizyonlarda çok başarılıymış kendisi olumunekankayizsmile

Çok güzel olmuş burnun maşallah canım :nazar::smiley-cool:

Gercekten cok guzel olmus.. Ben de mi Izmit'e gitsem bak yine kafam karisti..bilmiyorumkismile Doktor o kadar iyi dokunmus ki burun kokune biraz daha girseydi ucuyla orantisiz falan olurdu harika ya acayip yakismis, hayirli olsun tekrar :) Bu arada kendisi estetik cerrah mi yoksa kulak burun bogaz mi

evet cnm izmitte yaptırdım konak hastanesinde levent bey.. kendisi kbb doktoru ben çok memnun kaldım canım toktorumdan..... Şeniz

Back
X