efet kızlar FOTOLAR ıscak ıscak....dr.Levent AYDAR

sayfanada yazdım ama burayada yazayım
benim burnumun ilk hallerine benziyor
dahada güzelleşecek emin ol
geçmi olsun

Siteye yeni üye oldum. Doktor araştırıyorum, Yardım ederseniz çok sevinirim. Eylül Ekim gibi amelyat olmak istiyorum. doktor seçimi çok önemli. Firegirl986 resimlerini sakıncası yoksa görmek isterim.Bide amelyat hastanede mi oldu.ne kadara geldi amelyat yaklaşık olarak. Kolay bi karar değil, yardımlarınızı bekliyorum..

Ben de çok beğendim burnunu. Çok doğal ve yüzüne yakışan bir burun olmuş, farklı olmuş gerçekten. Önden de çok güzel duruyor.
Eski burnun benim burnuma benziyor. Hafif kemerli, hafif sağa doğru ve gülünce düşük duruyormuş. Genelde kime baksam eski burnu çok sorunlu değil ya da benimkine benzemiyor eski hali. Ama tam benim de kafamdaki şekli vermiş dr.unuz. Umarım sonradan sorun olmaz güle güle kullanırsınız :)

teşekkürler cnm umarım senin burnunda istediğin gibi olur benim burnum dıştanda içtende çok sorunluydu...allah herkesi iyi doktorlara düşürsün....

firegirl bende levent beye 18 ekimde ameliyat olcam senin burnunu ve tecrübelerini dinlemek isterim.. sgk lıyım ben.. hemen yazabilirsen ve eklersen resimlerini görmeyi çok isterim :) korkuyorum ya o kadar çok doktor gezdim ki.. tavsiye üzerine gittim levent beye de gerçekten çok güleryüzlü.. estetikte kararsızım ve gerekmediğini söyledi..

canım burnun gerçektan çok güzel olmuş evet küçük yerlerdede çok iyi işlerini yapan doktorlar var ama sonuçta onlar pek bilinmiyo.senin doktorun çok başarılı bi iş çıkartmış tatlım yeni burnunla mutluluklar:)

merhaba ben de izmitte ameliyat olmayı düşünüyorum.ama doktor konusunda çok kararsızm beni eklersen sevinirm resimlerine bakmak istioyur.yanlız bu doktor kbbcıymş benm sadce estetik olucak sace kemer aldırıcam tavsiye edermisn?

canım fotolarına baktım cok güzel olmuş burnun cok geçmiş olsun tatlım darısı olacak olanlara olsun:)

epeyden beri giremiyorum burun sayfalarına istekleri kabul ediyorum arkadaşlar...doktorumdan memnunum darısı olacak olanlara....

Siz burnunuzdan memnun iseniz adınıza sevindim bende yedi ay kadar önce levent aydara yaptırdım estetik. Ne sağlık sorunumu çözebildi ne de istediğim gibi yapabildi. Burnum baya baya yamuk oldu zaman ile daha da yamulmaya devam ediyor. Sol deliğim hala tıkalı nefes alamıyorum. Burnum sağ profilden de kemerli gibi gözüküyor yamuk olduğundan dolayı. Ucunuda lütfen küçültün dediğim halde sadece şeklini değiştirmiş küçültmeden. En kötüsü da yamuk olması bu duruma çok üzülüyor zar zor bi şekilde yaptırdım çıkan sonuç mükemmel beklemiyordum ama bu kadar da kötü olmamalıydı. Keşke yaptırmasaydım çok pişmanım levent aydara bence yaptırmayın. Randevuda Burnum yamuk oldu dediğim de alay eder gibi senin önceden de yamuktu zaten dedi bana. Burnum düzgün olsa zaten neden bana ameliyat yapın diye geleyim ki burnum yamuk değildi önceden sadece büyüktü. Ufaltmadıda burnumu sadece şekli ile oynamış kemiğimde günden güne yamulmaya devam ediyor haram olsun verdiğim para.

Back
X