efet kızlar FOTOLAR ıscak ıscak....dr.Levent AYDAR

sagol canım..evet gordum resimlerini, gercekten guzel olmus!! yuzune cok uymus...gule gule kullan. benim de bantlar carsambaya cıkıyor, bakalım nasıl..su an pek guzel gorünmüyor gözüme:( kavisi iyi gibi ama ben daha küçük istemiştim.

cnm şuan şişliklerin var büyük gözükür benim bile daha inmedi kız o küçülür merak etme sen....alçıdan sonra bant zamanı çok şişiyo

insallah canım değin gibidir!! bakalım çarşamba günü daha belli olur

alçı epey bi sıkıyo alışıyo burun o sıklığa bi anda açıp bandaj koyunca ne olduğunu şaşırıyo baktı rahat buldu burun şiştikçe şişiyo valla hiç korkma eminim güzel olmuştur resimlerini bekliyoz canım :1hug:

merhaba canım, internet imkanım yoktu epeydir...neyse bantlar çıktı, burnum fena değil ama tam istediğim şekil de olmamış.Hala şiş , doktor masaj verdi sabah akşam..bunun gerçekten faydası oluyor mu? sen nasılsın canım?

valla canım çok zorlamadan yap ama buz yapmayı ihmal etme çok faydası var bide ben tatile falan gittim orda güneş falan derken çok şişti burnum şimdi biraz daha iyi toparlıyoz işte 2 ay bitti benimkide hala ucu şiş ama hergün şekli değişiyo onun için hemen panik yapma canım

kızlar çok fazla takılamıyorum burda kusura bakmayın sayfayı güncelliyim dedim...öpüyorum hepinizi...amelliyat olanlara geçmiş ossun....olmayanlara sağlık ossun... olucak olanlarada fikir ossun....kib.

merhaba , sabah 9 dan beri estetikle ilgili tüm sayfaları okumaya uğraşıyorum.. beni de eklemen mümkün mü? fotoğrafları görmeyi çok isterim.. keşke daha fazla kişinin öncesi ve sonrası fotoları olsa...senağlama

Back
X