Efkargecesi

Sadece bu konulari da degil her konuda dibi gorumce yuzeye cikiyor insan. Gercekten cark boyle isliyor bu hayatta. Dibi hic gormeyenler bizden degildir :))

Teşekkür ederim :)) Mügiş beni sever zaten ikimiz de aynı şeyleri yaşadık bire bir hatta şu kuzenin aile içinde övülme olayı da aynı benimki hostes olmuştu sadece ama bizimkiler sanki Nasa' da göreve başlamış gibiydiler O yüzden kendine üzülmeyi bırak artık mugehatun cuğum.

Ben muge'yi anliyorum, atlat diyoruz da zor seyler yasadi. Ilerde vay be ben neleri anlattim bu da bana koymaz diyecek eminim ben. Daha dik duracak hayatta.
Su giden zamanina uzuleceksin emin ol. Bir an once toparlanmani isteme nedeni bu insanlarin bence. Yeteri kadar zaman kaybettin tecrubeli insanlara kulak ver, zaman akip gidiyor. Hak ettigin mutlulugu yakasindan tutup alman gerekli. Kimse tepsiyle sunmuyor bu yasamda sana mutlulugu, huzuru.
Demissin ya hani ben amazon kadini degilim diye. Iyiligin icin gerekliyse olacaksin amazon da.
Muge de cok uzuluyor ona destek olalim diyen insan bulman zor. Bulsan bile bir dinler, iki dinler sonra amaaan bee bunla mi ugrasacagim der.

Kolay değil yaşadıkların. Ben iyi gittiğini düşünüyorum. Zamana ihtiyacın var. Bir süre antidepresan almayı düşünmez misin?

Yalan söyleyecek halim yok ya hayat her konuda ağzımın ortasına s..ctigi için burada acılan çoğu konuya pek üzülmüyorum. Çelik gibi oldum artık. Ne bileyim etkilenmiyorum. Kalbim zırhla kaplanmış gibi. Sadece nezaketen "canım çok uzuldum" diyorum. Ayıp olmasın diye işte.
Konunuzu okurken yaptığınız itirafları görünce aklımdan geçirdiğim şey çocukları asla prens/prenses gibi yetistirmemek gerektiği.
Allah yardımcınız olsun. Tez zamanda içinde bulunduğunuz bu ruh halinden kurtulursunuz umarım.

Çok fazla romanlaştırdın hayatını, iyice de dibe çöktün... Her okumayacağım dediğimde yine senin yazdıklarını okur halde buluyorum kendimi... Meraktan falan değil, belki bu sefer satırların arasından toparlanma cümlesi okurum diye ama yok yok!

Belki çok zor yaşadıkların ama bu kadar abartmaya, yas tutmaya değer mi??

Şu yaşadığın gayet basit bir mevzu günde 100 lerce insan boşanıyor dünyanın sonu mu??

Sen çok önemsedin bu hikayeyi, kendini bir an bile önemsemeden...

Müge sana hayatta kalman için çok önemli bir sebep ne biliyor musun bacim sen gurur duyulacak bir kadınsın neden biliyor musun sen eşini aldatmadin.Ailenin gururunu şerefini çiğnemedin evet sen gurur duyulacak bir insansın.Kimler bosanmadi ki kimler acı çekmedı ki bildiğim tek şey hepsi geçer. Yılma yorulma.Kurduğun hayallerin bitmiş olsa da sen yeter ki hep gülümse hayat döner sana.Sen bir p..........lik ten kurtuldun seni hakketmeyenden.Seni hakkeden çıkacak birgün ve o zaman Allaha boşandığın icon dualar edeceksin.

:) yok be kuzu, dramatize etmek değilde bazen gerçekten alıp başımı gidesim geliyor.. Sezencıgım dıyor ya alırım basımı gıderım efeler gıbı hey! dıye :)
Yazılmadım yok, bir kaç kursa yazıldım, belki yds ye hazırlanırım, yuksek yapmaya calısırım belkı?
Haklısın.. İş olmazsa oyle yaparım en kötü
Kafe açmak istiyorum ben asıl.. ah şu para konusu! :)

Yazıyla ilgili bir iş olsa; gazetede , dergide , kitapçıda tam senlik

Okuduğun bölüm neydi?

Aslında yazı yazabileceğim bir bölümde okudum da, öyle şeyler için istanbulda olmak gerek.. ve ben değilim

Çok tşk ederım guzel yorumun ıcın. Bir sürü şeyi yapmak istiyorsun dediğin kısım var ya.. gerçekten o kısım tamamen öyle ve bu kadar çok şey olması beni bunaltıyor, her şey gözümde büyüyor.. Aslında sanki hepsini tek tek adım atsam nolcak sankii..
Çok öpüyorum bende seni, sende üzme kendini, her zaman yaz :)

Yine bana diyosun galiba. Sana şımarık ve egon yüksek dedim ama o tabir ettiğin bir b.k olmaz demedim zira bu benim tabirim değil. Ki şımarık olduğunu zaten sen kendin söylüyosun

Tamam Cerencim, gel her türlü yorumu yap. Nasıl mutlu olcaksan öyle olsun. Hayır ikincisinde sana demedim, her mesajımı sana yollamıyorum rahat olabilirsin.

Bebeğim diyorum ki facebookta acıların kadını müge diye sayfa açayım, gideri var mı ne dersin
Belki patlarım alır yürürüm be yaa..

Hay ağzına sağlık.. Mıncırdım seni çok :) Valla başını şişiriirim öyle deme..

Müge seni cok seviyorum biliyomusun

Kuzum kuzum, bende çok seviyorum ayol

hahaha aynen be kuzu, işte tam olarak bunları söylemek istedim, daha güzel ifade edilemezdi

Geçecek kuzum, biliyorum elbette toparlayacağım biliyorum.. inşallah.
Kapatmıyorum kız kendimi eve, çıkıyorum, kurslara filan gidiyorum, günlere bile gidiyorum :)

Bence asıl konu kim ne yazdı kim ne etti değil, siz düzelmeye ne zaman karar vereceksiniz, bu. 5 yaşındaki gibi kaydıraktan korkmaya devam mı edeceksiniz?

Diğer yazdıklarına bir şey demeyeceğim, aslında söyleyebileceğim çok şey var ama gerek yok..
Şuan için toparlanabilmiş değilim, yaşadığım şey sadece boşanmış olmak değildi benim. Güven yok olması, hayal kırıklıkları, geleceğe dair planların umutların elimden alınması gibi şeylerdi. Ben evliykende çok mutlu değildim belki ama aldatılacağımı böyle rezil bir sebeple boşanacağımı, ardından gidip hemen onun evlenip çocuk yapacağını beklemezdim. Bir anda kendime yeni sevinçler amaçlar oluşturamıyorum, yapamıyorum şu an için. Bu kimsenin yardımını kabul etmemek değil ya da ben şımarığım böyleyim kabul edin demekte değil, öyle olsam muhtemelen mutlu olurdum zaten.
Ben de değişmek ve bu buhranlardan kurtulmak istiyorum emin ol, henüz sadece o gücü bulamadım okadar.

:) Sen de mi Brütüs?
Ben şuan için pasif haldeyim vivim maalesef. İçimde savaşma gücü yok, içimde yeni umutlar yok.
Gün gelicek ve toparlanacağım, biliyorum ama bunu şuan için yapamıyorum. Maalesef. Senin kadar güçlü değilim ben. Boşanırken güçlüydüm zamanla yaşadığım tüm olumsuzluklar beni iyice dibe gömdü.
Toparlanmak için elimden geleni yapıyorum ama, yorumları, tavsiyeleri gerçekten kaale alıp dinlemeye çalışıyorum, kurslara gidiyorum mesela başladım terapiye. ama sanırım bir süre daha böyle depresif modda olurum.
Kimseye bir şey yaz yazma demiyorum, en güzeli benim yazmayışım olacak belli ki :) Bu konuyla iyice emin oldum.

mugehatun kuzum naber bugün nasılsın?

İyiyim kuzu daha iyiyim.
senden naber?

Mügiş yurtdışında yüksek lisans yapmayı araştır. Alanın ne bilmiyorum ama hem para kazanırsın hemde ailenden uzaklaşırsın

Kuzu valla pek parlak bir alanım yok, kafe açmayı dusunuyorum iş bulamazsam, kafa de acamazsam yds diyorum, yds yapıp öyle dusuncem yuksek lısansı. Yurtdısını hıc dusunmemıstım, ya valla bı bakayım, belki de gitmek bana iyi gelir ya..

Evet canım fitness yapıyorum, ay aslında yüzmeyi çok seviyorum ama bu gudubet yerde dogru durust havuz yok desem :)
Salona fılan yazılırım belkı ne bıleyım.

mugehatun eh işte iyiyim bende
Müge senin alanın ne neler yapabilirsin bi bakalım yüksek lisans şartları imkanları vs

beni yanlış anlamayın kesinlikle art nşyetle söylemiyorum bence size aşk lazım

He he ben de Brütüs

Sen o kadar olumlu yorumumu görme git bir tanecik olumsuza cevap yaz :))

Bu arada gerçekten neredesin ? Çok küçük , havuz yok doğru dürst deyince diyorum bu kız Yozgat' da falan mı ?

He he ben de Brütüs

Sen o kadar olumlu yorumumu görme git bir tanecik olumsuza cevap yaz :))

Bu arada gerçekten neredesin ? Çok küçük , havuz yok doğru dürst deyince diyorum bu kız Yozgat' da falan mı ?

Yok valla, onları kalbime yazdım
Yozgat gibi bir yer ahahaa, bilecikteyim. Biliyomusun burayı?

Yok valla, onları kalbime yazdım
Yozgat gibi bir yer ahahaa, bilecikteyim. Biliyomusun burayı?

Yozgat ya da Bilecik yazacaktım üşendim zaten Gelmedim hiç ama namını duydum cidden şu an hak verdim sana Müge'cim. Biz İstanbul'a sığmıyoruz darlanıyoruz sana Allah kolaylık versin.

Bu arada demişsin ya senin kadar güçlü değilim diye, benim de güçsüz zamanlarım çok oldu. Eşim bana üç sene boyu eziyet etmeseydi boşanma ödül gibi gelmezdi ama ben de ondan sonraki iki senelik ilişkimin sonunda yıkılmıştım. Stalklamalar, ağlamalar, kendimi kesmeye öldürmeye yeltenmeler neler neler. Anti depresanlardan fil gibi şişmem de cabası. Yani hepimizin saçmaladığı dönemler oluyor. Mesele saçmalamaya ne kadar devam etmek istediğimize karar vermek. Arkadaşlar da söylemiş her şeyi aynı anda yapamazsın, diyeti salla kaç kilosun ki ? Ben dobiş bir Müge hayal etmiyorum olsan olsan balık etlisindir. Sevdiğin şeyleri ye abartmadan , kendine güzel yemekler ısmarla. Bir şeyden bir yerlerden yavaş yavaş başla. Her şey aynı anda zaten olmaz.

Muge kpss ye calissan? Sonra da memur olup basip baska sehire gitsen? Sana ailen huzur vermiyor. Belki toplanacaksin ama surekli bosanmanin ne kadar kotu oldugunu hissettiren aileyle zor. Hicbir sey yapmasa zirt pirt aglayip, yada ah of cekip iyice canini skıyorlardir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…