:)) O zaman neden böyle şeyler duyuyorum udevamlı? Şımarıksın, egoistsin, korkaksın,şusun busun.. Demekki öyle olmam sinir bozucu. Demekki amazon kadını olsaydım bunları yaşamazdım. demekki amazon kadını olayım??
Ben bdv ye konu açarken bazen objektif bir bakış açısı kazanmak bazen sadece derdimi paylaşmak için açıyorum. Bazı yorumlar yazanın sadece kendini mutlu ettiği benide itin g.tune soktugu yorumlar oluyor. Sevmiyorum. Beni kk ailesi biliyor artık sevmiyorsan konuya gelip yorum yapma mesela, yapıyor işte benim iyiliğimi istediğinden filan değil, sırf uyuzluğuna. Bir kadın var onun yuzunden banlanmıştım bile gelmiş yine yorum yapmış, ben sana gaz verenlerden daha iyi yorum yapıyorum ama anlayana diye :)) yüzüme tükürene yarabbi şükür demeliyim yani.
Ki ben her zaman negatif değilimdir herkes gelir her istediğini yazar genelde zaten olumsuz yorum alıyorum. Hiç bir yorumu kaldıramayan bir tip değilim yani.
Onlara üzülmekte beni mutlu etmiyor işte onu demek istiyorum. Düşündürücü olan bir şey yok. Dünyada ne pislikler var o zaman ben kendimi toparlayayım gibi bir düşünce beni toparlamıyor demek istediğim bu
Ya bana söylüyosun ama senin iyiliğini neden isteyeyim yada kötülüğünü neden isteyeyim. Babamın kızı da değilsin düşmanım da değilsin. Senin sorunun dünya hep senin etrafımda dönsün istiyosun. Asla eleştiriyi kabul etmiyosun. Kusura bak yada bakma ama hayat öyle sürekli el bebek gül bebek nazlamaz seni. Bir kadın var geldi yazdı bilmem ne yazmışsın. Yazarım konu açılmışsa benimde yorum yapma hakkım varsa yaparım. Bana uyuz olduğunu biliyorum. Ne yalan söylüym bende şımarık egosu tavan yapmış prenses mod kadınlara uyuz oluyorum.:)) O zaman neden böyle şeyler duyuyorum udevamlı? Şımarıksın, egoistsin, korkaksın,şusun busun.. Demekki öyle olmam sinir bozucu. Demekki amazon kadını olsaydım bunları yaşamazdım. demekki amazon kadını olayım??
Ben bdv ye konu açarken bazen objektif bir bakış açısı kazanmak bazen sadece derdimi paylaşmak için açıyorum. Bazı yorumlar yazanın sadece kendini mutlu ettiği benide itin g.tune soktugu yorumlar oluyor. Sevmiyorum. Beni kk ailesi biliyor artık sevmiyorsan konuya gelip yorum yapma mesela, yapıyor işte benim iyiliğimi istediğinden filan değil, sırf uyuzluğuna. Bir kadın var onun yuzunden banlanmıştım bile gelmiş yine yorum yapmış, ben sana gaz verenlerden daha iyi yorum yapıyorum ama anlayana diye :)) yüzüme tükürene yarabbi şükür demeliyim yani.
Ki ben her zaman negatif değilimdir herkes gelir her istediğini yazar genelde zaten olumsuz yorum alıyorum. Hiç bir yorumu kaldıramayan bir tip değilim yani.
Onlara üzülmekte beni mutlu etmiyor işte onu demek istiyorum. Düşündürücü olan bir şey yok. Dünyada ne pislikler var o zaman ben kendimi toparlayayım gibi bir düşünce beni toparlamıyor demek istediğim bu
Bence kitap yazmalısın. Bak demedi deme çok başarılı olacağını hissediyorum. Dediklerimin çok tutmuşluğu vardır. Gözardı etme :))
Burası BDV..
Bir derdim var..
Yani ağlama yeri.
Efkar yeri..
İçini dökme yeri.
Kimi teselli ister, kimi sadece anlatıp rahatlamak.
Evet kimi kendine acır.
Dertli, kederli bir insandan mantıklı bir bakış beklemenin anlamı yok ki.
Depresif bir halde kara kara görüyor her şeyi.
Depresif olmasa dertli olmazdı zaten.
Muhtemelen bu bölümde değil geyikte takılıyor olurdu.
Haa tabi amaç o kara bakışı değiştirmek olmalı, olumsuz enerjisini olumluya çevirmek olmalı.
Ama bunu tokatlayarak yapamazsınız.
Ben sırf sert yorumların iyi niyetine inanmıyorum.
Evet mümkünse benim konularıma da yazmasın bu insanlar.
Dertliyim, üzgünüm, şanssızlıklar hep hadi hep demeyeyim de çok bana uğrar evet.
Ama bu şamar oğlanı olmak istiyorum anlamına gelmiyor.
Milletin stres topu olmaya kucak açacağımız anlamına gelmiyor!
Mügecim.. Efkar iyidir arada, dertleşmek istersen uzun uzun özele beklerim.
Kendine iyi bak.
Nötr olduğunuz bir duruma neden yorum yazıyorsunuz o zaman? Bakış açınızı anlar ve saygı duyarım ancak belli bir grup kadınlara olan
+1
Zaten derdi olmayan yazmaz. Ki herkes her konuya yorum yapmak, yıkıcı olmak zorunda değil. İstemeyen okumadan çeker gider. Yorum yapan da istediğini diyecek tabi, ama ego tatmini yapanlar var malesef.
Yine bana diyosun galiba. Sana şımarık ve egon yüksek dedim ama o tabir ettiğin bir b.k olmaz demedim zira bu benim tabirim değil. Ki şımarık olduğunu zaten sen kendin söylüyosunTam olarak ne irrite etti anlamadım?
Bir sürü yazdım ama anlaşılmak istemiyorum bence ben. Kafanızda var bişeyler evet bu böyle diyip geçiyorsunuz bana kalırsa.
Ben defaalarca olumsuz yorum aldığımı eleştirildiğimi söyledim. Eleştirilmeyi sevmememm kabul etmediğim anlamına gelmiyor, gayette eleştirildiğimde ve bunu iyi niyetle yapıldığını gördüğümde bunu seve seve kabul edıp kaale alıp dınlıyorum. Burda herkes bır seyler yap dedıgı ıcın kurslara gıdıyorum nolursa olsun sporu bırakmıyorum mesela. Zamanla severım belkı dıyerek. Bunu bana guzelce yazan sertce soyleyende oldu. Ama bana n " şımarıksın egoistsin, senden bi b.k olmaz" yazan, bu tarz yorumlar yapanları hoş görememekte mi benim suçum? Yani o yorumlar okey mi gerçekten problem ben de mi? Yani gerçekten merak ettiğimden soruyorum öyleyse ben bana düşeni yapacağım.
Tam olarak ne irrite etti anlamadım?
Bir sürü yazdım ama anlaşılmak istemiyorum bence ben. Kafanızda var bişeyler evet bu böyle diyip geçiyorsunuz bana kalırsa.
Ben defaalarca olumsuz yorum aldığımı eleştirildiğimi söyledim. Eleştirilmeyi sevmememm kabul etmediğim anlamına gelmiyor, gayette eleştirildiğimde ve bunu iyi niyetle yapıldığını gördüğümde bunu seve seve kabul edıp kaale alıp dınlıyorum. Burda herkes bır seyler yap dedıgı ıcın kurslara gıdıyorum nolursa olsun sporu bırakmıyorum mesela. Zamanla severım belkı dıyerek. Bunu bana guzelce yazan sertce soyleyende oldu. Ama bana n " şımarıksın egoistsin, senden bi b.k olmaz" yazan, bu tarz yorumlar yapanları hoş görememekte mi benim suçum? Yani o yorumlar okey mi gerçekten problem ben de mi? Yani gerçekten merak ettiğimden soruyorum öyleyse ben bana düşeni yapacağım.
Burası BDV..
Bir derdim var..
Yani ağlama yeri.
Efkar yeri..
İçini dökme yeri.
Kimi teselli ister, kimi sadece anlatıp rahatlamak.
Evet kimi kendine acır.
Dertli, kederli bir insandan mantıklı bir bakış beklemenin anlamı yok ki.
Depresif bir halde kara kara görüyor her şeyi.
Depresif olmasa dertli olmazdı zaten.
Muhtemelen bu bölümde değil geyikte takılıyor olurdu.
Haa tabi amaç o kara bakışı değiştirmek olmalı, olumsuz enerjisini olumluya çevirmek olmalı.
Ama bunu tokatlayarak yapamazsınız.
Ben sırf sert yorumların iyi niyetine inanmıyorum.
Evet mümkünse benim konularıma da yazmasın bu insanlar.
Dertliyim, üzgünüm, şanssızlıklar hep hadi hep demeyeyim de çok bana uğrar evet.
Ama bu şamar oğlanı olmak istiyorum anlamına gelmiyor.
Milletin stres topu olmaya kucak açacağımız anlamına gelmiyor!
Mügecim.. Efkar iyidir arada, dertleşmek istersen uzun uzun özele beklerim.
Kendine iyi bak.
Hehe üstüme alındım
Şimdi evet isteyen istediği kadar konu açar burası da BDV ama ben her gün gelsem kilolarımdan şikayet etsem, şişmanım ve mutsuzum diye otuz konu açsam bana ne yazarsınız ? " bu da geçer vivi mi ? yoksa " ee vivi madem bu kadar mutsuzsun biraz az ye !" mi ?
Kişi hem halinden şikayetçi hem de pasif olmamalı. Müge boşanmadan çok önce de aynı konuları açıyordu bir bakın profiline görürsünüz. Elbette bdv burası dert bölümü ama işte biz de derde derman olmaya, doğru yolu göstermeye çalışıyoruz. Ha Müge ben doğru yol istemiyorum sadece ağlama duvarım olun derse ona da okey yazmayız.
Al benden de o kadar O kadar mutsuzum ki Berbat bi evlilik Atandım ama hiçbir şeyin çaresi değil ki atanmak 4 yıl evlenmek için çabaladım Şimdi boşanmak için can atıyorum Her şey anlamsızKuzenim atandı, yaşça küçük, henüz hayatının baharında.
Atanması halamlar için devasa bir olay oldu haliyle ama bizimkiler için bile gurur kaynağına dönüştü. Babam yeğeni atandı diye insanlara mutlulukla ve gururla bahsediyor.
Bense etrafımda olup biteni sessizce izliyorum.
Küçük kuzenim için sevinirken kendim için bol bol yas tutuyorum. Babası kendisinde gururlanacak bir şey bulamadığı için yeğenleriyle gururlanmak zorunda kalan, annesi her fırsatta lafları itinayla sokan, iş bir türlü bulamayan, basit işlerde çalışmakta bir türlü yakıştırılamayan, boşanmış, hayatta bir şeyi de başardım diye kimsenin önüne koyamamış, bir zavallı olduğum için...
Kurslara yazıldım, keyif vermiyorlar ama gidiyorum. Yeni insanlarla tanışmaktan nefret ediyorum ama yine de gidiyorum. Onlara boşandığımı söylemekten tiksiniyorum ama gidiyorum.
Sırf bir şeyler yapmış olmak için.
Diyete başlayamıyorum. Bu gün başlıyorum ertesi gün yine bozuyorum. Spor yapmaktan nefret ediyorum tüm hücrelerimle hemde. Yine de yapmaya çalışıyorum.
Bana diyorsunuz ki kendi hayatına bak Müge. Neresine bakayım? Napayım bununla? Neresinden tutulur bu hayatın? Olmadı bu hayatım, bir daha istiyorum ben.
Geleceğe dair ufacık bir hayalim yok, umudum yok...
Her şey bomboş geliyor, yaşamak için sizde tonla olan sebepler bende yok. Hiç bir şey heyecanlandırmıyor beni, keyif vermiyor. Ne hayal edeyim?
Son dört senemi de ben zayıflama, iş bulma ve çocuk yapma gibi saçma sapan hayallerle geçirmiştim zaten.
Şimdi hepsi boş saçma ve gereksiz geliyor. Her şeye geç kalmış hissediyorum.
Bir işe girsem nolacak? Eminim üç günde ondanda sıkılırım ben.
"Uçurumun kenarındayım hızır, bir gamzelik rüzgar yetecek, ha itti beni ha itecek" diyor ya şair. Öyleyim. Sanki bir uçurumun kenarındayım...
Bana diyorsunuz ki bakma onlara. Nereye bakayım? B.mbok olan hayatıma mı? Yaşamak için kalmayan enerjime mi.. Kuzeninin atanmasına bile içten dolu dolu sevinemeyen bir Müge ye mi bakayım?
Sanki benim bütün mutluluklarım onlara yüklenmiş.
Yine bir efkar gecesindeyim. Benim yerime de sigaraları yakarsanız ne mutlu olurum. Zira bu evde rahat rahat sigara bile içemiyorum....
Ben içimi döküyorum, kendime yazıyorum, bir gün dönüp bu yazıları okuyup neler çekmişim be diyeceğim. Sizlerde sabredip okuduysanız, mıncırdım çok.
"Beni özleyince bir nehir yatağını bulsun, kor düşsün dağlarına, ceylanlar suya insin,sesime bakıpta ağlıyorum sanma, seni özleyince böyle olsun birazda, canım aldın can evimden vurdun ya sende, küstüm sana faydası yok geri dönsende...Sende vefasız çıktın, sende hayırsız çıktın, sende vicdansız çıktın, adın batsın.."
Ah şu şiirler...!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?