Ege üniversitesi tüp bebek 2021 2022

ircinia

Guru
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2010
467
219
303
İzmir
Merhaba arkadaşlar. Ege universitesinde tüp bebek deneyecekler burda buluşalım. Tedavi sureclerimiz hakkinda konuşup destek olalım. Ben bugun dondurulmus embriyolarim icin ilk adimi attim. Muayene oldum kan verdim hepimiz icin hayirlisi olsun Allah kimsenin kucagini bos birakmasin. Var mi yol arkadaşları?

Merhaba bende özelde deneyip negatif sonuç aldım ege yi düşünüyorum memnunmusunuz

Merhabalar bütün evrak ve işlemler tamam ocak reglimde aricam tedaviye başlıcaz kısmetse

Merhabalar bütün evrak ve işlemler tamam ocak reglimde aricam tedaviye başlıcaz kısmetse
merhaba hayırlısı olsun umarım günlünüzden geçen duanız kabul olsun. bende tedaviye başlamayı düşünüyorum dosya işlemi nekadar sürdü acaba birde nasıl başladınız neler yaptınız hoca ilemi devam ediyorsunuz süreci birazcık sorsam :) şimdiden teşekkürler

Umarim guzel haberlerini aliriz.. ilk olucak anladigim kadariyla. Su gibi gesin benimde sanirim ocak sonu subat basi gibi okur diye tahmin ediyorum
Evet ilk hazirandan beri uğraşıyorum ekimde aslında olcakti ama 2 ay reglim gecikti tedavi ocağa kaldi

Merhabalar benim fsh yüksek olunca doktor amh baktırmak istedi bende ege den kadın doğuma randevu aldim o gün kan verdim muayene oldum ama bakıldı ve smear alındı daha sonra regl zamanı randevusuz gelmemi istediler tekrar kan verdim beni direk aşılamaya gönderdiler sanırım ilk haziranda gittim sonra bu dediğim temmuz zamanıydı doktorlar tüp bebek icin evlilik yılı şartı uymasada düşük amh asilama ile uğraşmayalım diyerek tup bebeğe direk gönderdiler o gün görüşmeler yapıldı randevu al gel dediler tabi randevu almak çok zor 1 ay sonraya anca buluyorsun benden bir dahaki gelmemi eşimle istediler gittik eylül ayıydı bir kaç tahlil istediler herşeyi hazırladık dosya açıldı ekimde tedavim olcakti ama ben soğan kürü yaptım 2 ay adet olamadim geçen hafta gittim regl bitimi sulu ultrosan çektiler adette aramamı istediler ☺ biraz uzun yazdim ama süreç böyle ilerliyor direk kadın doğuma gittim ben ama tüp bebek bölümünden yeni hasta olarak randevu alırsan orda seni yönlendirirler canim

Evet ilk hazirandan beri uğraşıyorum ekimde aslında olcakti ama 2 ay reglim gecikti tedavi ocağa kaldi
Gec olsun guc olmasin insallah iyi haberlerini alırsın. Bende suan regl bekliyorum hormon tahlilerini vermek icin bir de dahiliye randevumu aldim bi kagit imzalanması gerekiyormus. Sonra teslim edicem sanirim diger regl bekliycem muayene olmak icin tam emin degilim

Hadi hayırlısı bakalım

hayırlısı olsun benimde düşük amh ve erkek faktörüde var peki doktor olarak seçmeniz mümkünmü yoksa her gidiş ayrı doktor ilemi oluyor o kısım içinde bilgi rica etsem çok teşekkürler buarada

hayırlısı olsun benimde düşük amh ve erkek faktörüde var peki doktor olarak seçmeniz mümkünmü yoksa her gidiş ayrı doktor ilemi oluyor o kısım içinde bilgi rica etsem çok teşekkürler buarada
Özel secmezsen eger her gidiste hangi doktor bossa ona muayene oluyosun

Doktor secebiliyon ama ben seçmedim en son istesemde olmayacak şey oldu hayri aksüt girdi sulu ultrosan çekimine bakalim nasipte ne varsa yaşarız ilk tedavi gittikçe tecrübe ediniyorum bende

Doktor secebiliyon ama ben seçmedim en son istesemde olmayacak şey oldu hayri aksüt girdi sulu ultrosan çekimine bakalim nasipte ne varsa yaşarız ilk tedavi gittikçe tecrübe ediniyorum bende
Özel secmezsen eger her gidiste hangi doktor bossa ona muayene oluyosun
çok sağolun doktor olarak seçerek ilerlemek makul geldi o halde bende bugün randevular açılınca bakayım diyorum ya nasip umarım sizlerde kavuşursunuz benim 3. tedavi olacak ama devlette ilk o yüzden merak ettim . özel de izmirde güvendiğim bir yer bulamıyorum medical park belki diyorum emin olamıyorum çok kararsız kaldım irenbe ve tavmergen düşünmeyince kısır döngü gibi tüm merkezler oraları kullanarak tedavi yapıyor

Medikalpark funda hanım ve ismail küçük kendi yeri ver tavmargen lab çalışıyormuş o biraz nötr dusunmemi sağladı en iyi labaratuar irenbe diyolar canim 2 tedaviden pozitif sonuç varmı

Amh ve yaş kaç canim es olarak ne sorun var birde doğal çocuk oldumu tedavi ilemi oldu

Biliyorsundur egenin tup bebek basinda tavmergan ailesi var. Bak soyle soyleyeyim. Ben 2018 yilinda basladim tedavime. Ilk senin gibi dusunup ozel randevu aldim ege nazan hanimdan. Cunku devlet tarafinin randevulari 3 ay sonraya veriliyordu. Ucretli olumca kisa zaman sonra cagirildim.O zaman muayene 150tl idi. 2 kez ozel ucret odeyip muayene oldum. Sonra sordum ucretsiz kisma gecis yapabiliyormuyum eve dediler ve hoop gecis yaptim. Cunku zaten tum hasta dosyalarina ege nazan hanimdan onay aliyolar. O senin dosyani gorup tedavini planliyor diger doktorlar muayene edip sadece dosyayi dolduruyolar okadar. Sonra hic gozum arkada kalmadi. Ucretsiz diye sey dusunme duzgun takip edilmez falan diye inanilmaz derecede duzenliler. Aklinda bulunsun

Amh ve yaş kaç canim es olarak ne sorun var birde doğal çocuk oldumu tedavi ilemi oldu
amh 1.04 ilk tedavimden 6 yaşında çocuğum var rezerv az
ilk tedavide 5 yumurta toplandı 3 embriyo oldu taze tarnsferdi
ikinci tedavi 5 yumurta 2 embriyo dondurulmuş yapıldı negatif
eşimde sperm sayısı 2milyon morfoloji 0
şimdi beni tanıyan doktora tekrar mı gitmeliyim sıfırdan yeni bir doktormu onu araştırıyorum.
çok çok kararsızım

sizde problem neydi acaba
bu arada bilgilendirme için çok teşekkürler. şuan fiyat sordum izmirde en pahalı ege üni yapıyor sanırım 11 bin tedavi ücreti dendi bana siz ne aşamadasınız şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…