Merhaba Melike hanım, benimde tam 8 kaybım var bu aşıuo ilk defa duydum, size sormak istediğim nerde yapılıyormuş kola mı vajinaya mı? Ücreti ne kadar mış ? En önemlisi Ege üniversitesinde yapılıyormu? Bu hafta adetimi bekliyorum Ege de tüp bebek yaptıracak bende hayırlısıyla2 aylıktı ve sonradan bır kımyasal gebelıgım daha oldu genetıge baktırdı doktor kesın yaptır dedı dusuk ve bırkac basarısızlık olunca bunu yapmamız gerektıgını soyledı
Merhaba arkadaşlar. Ege universitesinde tüp bebek deneyecekler burda buluşalım. Tedavi sureclerimiz hakkinda konuşup destek olalım. Ben bugun dondurulmus embriyolarim icin ilk adimi attim. Muayene oldum kan verdim hepimiz icin hayirlisi olsun Allah kimsenin kucagini bos birakmasin. Var mi yol arkadaşları?
Doktor secebiliyon ama ben seçmedim en son istesemde olmayacak şey oldu hayri aksüt girdi sulu ultrosan çekiminebakalim nasipte ne varsa yaşarız ilk tedavi gittikçe tecrübe ediniyorum bende
Evet öyleymiş daha tedavi sürecine giremedim maalesef ocakta covit testim geç çıktığı için işlem yapılmadı şubata kaldiDoğru mu anladım Egede doktor seçmezseniz hangi doktor uygunsa o tedaviye devam ediyor uyguluyor vs? Özel doktor seçerseniz muayene ücreti nasıl bilginiz var mı acaba?
Evet öyleymiş daha tedavi sürecine giremedim maalesef ocakta covit testim geç çıktığı için işlem yapılmadı şubata kaldifiyat ile ilgili bilgim yok henüz
Memnunsanız devam edin ege biraz katı bu konuda son 2 3 aydır özellikle hakkımızda hayirlisiDokuz Eylülde yaptım aşılamalarımı, doktorum hep aynıydı. Bu bi avantaj. Ödeme evet vardı makul bi rakamdı (muayene ücreti) artı bi kere ödeme yapınca 10 gün geçerliydi. Orda devam ederim herhalde. Hes kodu ile giriş yapıyorduk covid testide istemiyorlardı. Ben acaba Ege nasıl tüp bebek için fikrim olsun diye sordum ama Dokuz Eylülde devam edeceğim muhtemelen. Memnundum zaten
Merhaba size de hayirli olsun. Transferin kacinci gunu gebelik test yaptiniz mi? Insallah iyi haberlerinizi paylasirsiniz. Covid testi istiyolar evet. Egeyi tavsiye ederim dosya takipleri iyi. Her seferinde ayni doktor girmiyor muayeneye fakat dosyaniza yaziliyor hepsi ilk tedavimde pozitif gormustum simdi 2. Icin deneme asamasindayim nasipte varsa olur. Ilk basvurunun ustunden cok gecti fakat hastanede ve hastane disindan testler istenmisti (hsg gibi).Öncelikle hayırlı olsun tedaviniz. Umarım güzel sonuçlat almışsınızdır. Tavsiye eder misiniz Egeyi? Ben dokuz eylülde aşılama tedavisi gördüm genel olarak memnundum hatta 2 gün sonra belli olacak sonucum ama ğek umudum yok tutmadı gibi geliyor. Egede ilk başvuruda neler istiyorlar? Hala covid testi vs istiyorlar mı acaba?
Catlatma ignesi olmusmuydunuz transferden sonra. Yerlesme kanamasi olabilir. 7 sinde transfer olduysaniz 10. Gunu 17 si yapiyor bugun mu adet gordunuz anlayamadimMerhaba kızlar bende 6 yıllık evliyim hiç hamile kalmadım ayın 7'sinde ilk transferi mi oldum iki embriyo transfer edilde ve ayın 21'inde test günüm ama transferin 10. Günü adet gördüm birkaç saat sürdü ondan sonra kanamam hiç olmadı ve gebelik testi yaptım silik çıktı yani şu an hamile miyim değil miyim bilmiyorum acaba aranızda böyle olup da hamile kalan var mı
Merhaba size de hayirli olsun. Transferin kacinci gunu gebelik test yaptiniz mi? Insallah iyi haberlerinizi paylasirsiniz. Covid testi istiyolar evet. Egeyi tavsiye ederim dosya takipleri iyi. Her seferinde ayni doktor girmiyor muayeneye fakat dosyaniza yaziliyor hepsi ilk tedavimde pozitif gormustum simdi 2. Icin deneme asamasindayim nasipte varsa olur. Ilk basvurunun ustunden cok gecti fakat hastanede ve hastane disindan testler istenmisti (hsg gibi).
Memnunsaniz eger hic dusunmeyin degistirmeyi guven durumu cok onemli cunku. Sevgiler14. Gün beta istendi yarın kan vericem ama dediğim pek umudum yok. Deü de kayıtlı hsg falan var şimdi egeye gitsem hepsi baştan yapılacak. Açıkçası zor geldi. Doktorumdan çok memnundum profesör kendisi. İlgisi alakası, bilgilendirmesi gerçekten iyiydi. Ege hakkında hiç bilgim yoktu. Teşekkür ederim bilgilendirme için
Selam nasilsin regl bekliyordun oldun muMerhabalar bütün evrak ve işlemler tamam ocak reglimde aricam tedaviye başlıcaz kısmetse
Merhabalar evet regl oldum hastane randevu verdi gittim ama gel gorki her zaman 4 saatte çıkan kovit testim 2 gun boyunca çıkmadı ve onca saat test sonucunu beklememe ragmen hastane muayene etmedi subatta gel dediSelam nasilsin regl bekliyordun oldun mu
Hay Allah cok aksilik cikmis dedigin gibi vardir bir hayir bunda da cüce subat sana ugur getirsin :) beni de regl sonu sulu ultrasona cagirdilar. Sen cekilmismiydinMerhabalar evet regl oldum hastane randevu verdi gittim ama gel gorki her zaman 4 saatte çıkan kovit testim 2 gun boyunca çıkmadı ve onca saat test sonucunu beklememe ragmen hastane muayene etmedi subatta gel dedibelki herseyde bi hayir vardir 1 hafta once esim covit geçirdi tedavi başlasaydı da yarim kalicakti :) şimdi şubat reglimi bekliyorum eğer evren son bi kez daha bana aksilik yapmazsa tedaviye başlıcaz:)
Evet canim hastane eczanesinden malzeme aliyon 30 e5 tl falan tutmuştu sulu ultrosan önceside kovit istiyolar 2 gün önceden yaptır her ihtimale karşı birde enabizda pdf oluştur varo oraya girip ekran resmi al gitmeden fotokopi çektir yoksa hastaneden fotokobiye yolluyorlar yanına ped peçete ıslak mendil de alHay Allah cok aksilik cikmis dedigin gibi vardir bir hayir bunda da cüce subat sana ugur getirsin :) beni de regl sonu sulu ultrasona cagirdilar. Sen cekilmismiydin
Eksik olma sagol bilgilendirme icin ne malzemesi bu alt acma bezi gibi bisey mi? Ya cikmazsa gitmem hic ararim cikinca giderim demekki hic opsiyonları yok almiyolar yani. Daha kac kere vericez covid testi cok daraliyorum ya. Birde bu islemden sonra niye diger regl beklicez ki ya bu regl de muayene edebilirlerdi niye uzatiyolarkiEvet canim hastane eczanesinden malzeme aliyon 30 e5 tl falan tutmuştu sulu ultrosan önceside kovit istiyolar 2 gün önceden yaptır her ihtimale karşı birde enabizda pdf oluştur varo oraya girip ekran resmi al gitmeden fotokopi çektir yoksa hastaneden fotokobiye yolluyorlar yanına ped peçete ıslak mendil de al
Asla bakmıyorlar 1 ay çöpe gitti resmen yok uzun hortum gibi bise vajinaya takmk içinEksik olma sagol bilgilendirme icin ne malzemesi bu alt acma bezi gibi bisey mi? Ya cikmazsa gitmem hic ararim cikinca giderim demekki hic opsiyonları yok almiyolar yani. Daha kac kere vericez covid testi cok daraliyorum ya. Birde bu islemden sonra niye diger regl beklicez ki ya bu regl de muayene edebilirlerdi niye uzatiyolarki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?