Gecen hafta esim evrak teslimine gittiginde pozitif varmis paniklemisler anlamadim bu kadar tedbire nasil cikiyor bizim bitsin kurtulalim bi an once insallahAsla bakmıyorlar 1 ay çöpe gitti resmen yok uzun hortum gibi bise vajinaya takmk içinvala her gitmede istiyolar bakin size sonra getirim pozitif olsa zaten hemen çıkardı dedim
Hadi ya pozitif vaka neden gitmiskiGecen hafta esim evrak teslimine gittiginde pozitif varmis paniklemisler anlamadim bu kadar tedbire nasil cikiyor bizim bitsin kurtulalim bi an once insallah
Ne bileyim ki ya transferdeymis kadin pozitifmis evragina mi bakmadilar yoksa temasliydi da bunlar bi sistemden mi kontrol ediyolar hic anlamadim.Hadi ya pozitif vaka neden gitmiskivalla ne bilim ya çok katilar önlem çok aliyolar
Benim sonucu görmeden bakmadilar 5 saat geneldim insan acır halimeNe bileyim ki ya transferdeymis kadin pozitifmis evragina mi bakmadilar yoksa temasliydi da bunlar bi sistemden mi kontrol ediyolar hic anlamadim.
Hayırlı ve de uğurlu olsun arkadaşım herşey hayırlısıyla yolunda gitsin inşallahBen dün tedaviye başladım
2100 yumurta toplamada ödeme yapacağım ilaçları anlaşmalı eczane var hastanenin ordan aldım en son reçete yapılacak rapor cikicak eczacı 2bin tutar dedi bakalim bu fiyatlar ilk aşamada bizleri zorlamaz umarım pozitif olur canimHayırlı ve de uğurlu olsun arkadaşım herşey hayırlısıyla yolunda gitsin inşallahdurumlardan bizi de haberdar et lütfen ilaç ücret gibi
Hayirli olsun insallah ne durumdasinBen dün tedaviye başladım
Hayirli olsun ucretleri yazarsan arayanlara da yardimci olurBende nasipse yarın başlıcem egede raporum var hastanede ücret olarak ne istiyo bilginiz var mı
14 gün iğnelere devam biraz yavaş büyüyor yumurtam siz naptınızHayirli olsun insallah ne durumdasin
Gec olsun saglikli olsun. Benn bikac gun sonra gidicem agizdan ilac baslicaklarmis bakalimm14 gün iğnelere devam biraz yavaş büyüyor yumurtam siz naptınız
Neden canim benim tedavi iptal yumurtam erkencatladi toplamada farkedildiGec olsun saglikli olsun. Benn bikac gun sonra gidicem agizdan ilac baslicaklarmis bakalimm
Estrofem iciyom suan sanirim rahim kalinlastirici carsamba gidicem bakalim nolcak. Hadi yaa ee nolcak simdi bastan mi baslicaksinNeden canim benim tedavi iptal yumurtam erkencatladi toplamada farkedildi
Sil baştan evet 2 ay sonra ama oraya gideriyim gitmezmiyim bilmiyorumEstrofem iciyom suan sanirim rahim kalinlastirici carsamba gidicem bakalim nolcak. Hadi yaa ee nolcak simdi bastan mi baslicaksin
Cok aksi gitti senin isin cok uzuldum . Normal bir durummuymus yani fark edilemez miymis. Surekli gidiliyor kontrole catlatma ignesini ona gore veriyolar cok u#uldum gercekten. Banada gecen gittigimde aralikta verdigim rubella igg testimi onume koydular degerin dusuk bu durumda asi olman lazim ama asi olursan 2 ay tedavi onermiyoruz dediler ama ben 700 lira verip igne oldum gecen ay kimse testlere bakmiyor mu sok oldum imza aldilar benden tedaviye devam icin. Yani bir sorun var biyerlerde pislessem yine onlari gorcem git gel cok sinir oldum amaSil baştan evet 2 ay sonra ama oraya gideriyim gitmezmiyim bilmiyorum
Ilk 7 gün verilen iğneler ise yaramadı sonra değiştik ise yaradı ama maalesef uzun sürdü en sin kontrolde hemen çatlatma iğnesi falan verdiler o gün kovit testi ıvır zıvır beklemeseler yumurtayı belki alsalardı çatlamazdı bilemiyom bise de demediler yani doğru düzgün millet 001 amh ile hamile kaliyor doğru tedavi şart standart tedavi olmaz herkese benceCok aksi gitti senin isin cok uzuldum . Normal bir durummuymus yani fark edilemez miymis. Surekli gidiliyor kontrole catlatma ignesini ona gore veriyolar cok u#uldum gercekten. Banada gecen gittigimde aralikta verdigim rubella igg testimi onume koydular degerin dusuk bu durumda asi olman lazim ama asi olursan 2 ay tedavi onermiyoruz dediler ama ben 700 lira verip igne oldum gecen ay kimse testlere bakmiyor mu sok oldum imza aldilar benden tedaviye devam icin. Yani bir sorun var biyerlerde pislessem yine onlari gorcem git gel cok sinir oldum ama
Kesinlikle öyle insallah birdahaki sefere hersey yolunda giderIlk 7 gün verilen iğneler ise yaramadı sonra değiştik ise yaradı ama maalesef uzun sürdü en sin kontrolde hemen çatlatma iğnesi falan verdiler o gün kovit testi ıvır zıvır beklemeseler yumurtayı belki alsalardı çatlamazdı bilemiyom bise de demediler yani doğru düzgün millet 001 amh ile hamile kaliyor doğru tedavi şart standart tedavi olmaz herkese bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?