Ege üniversitesi tüp bebek 2021 2022

Asla bakmıyorlar 1 ay çöpe gitti resmen yok uzun hortum gibi bise vajinaya takmk için vala her gitmede istiyolar bakin size sonra getirim pozitif olsa zaten hemen çıkardı dedim
Gecen hafta esim evrak teslimine gittiginde pozitif varmis paniklemisler anlamadim bu kadar tedbire nasil cikiyor bizim bitsin kurtulalim bi an once insallah

Gecen hafta esim evrak teslimine gittiginde pozitif varmis paniklemisler anlamadim bu kadar tedbire nasil cikiyor bizim bitsin kurtulalim bi an once insallah
Hadi ya pozitif vaka neden gitmiski valla ne bilim ya çok katilar önlem çok aliyolar

Ne bileyim ki ya transferdeymis kadin pozitifmis evragina mi bakmadilar yoksa temasliydi da bunlar bi sistemden mi kontrol ediyolar hic anlamadim.
Benim sonucu görmeden bakmadilar 5 saat geneldim insan acır halime hemşireler hatta cikti olarak listiyolar dosyaya koymak için nasıl hata yapmışlar bilmiyorum

Hayırlı ve de uğurlu olsun arkadaşım herşey hayırlısıyla yolunda gitsin inşallah durumlardan bizi de haberdar et lütfen ilaç ücret gibi
2100 yumurta toplamada ödeme yapacağım ilaçları anlaşmalı eczane var hastanenin ordan aldım en son reçete yapılacak rapor cikicak eczacı 2bin tutar dedi bakalim bu fiyatlar ilk aşamada bizleri zorlamaz umarım pozitif olur canim

Bende nasipse yarın başlıcem egede raporum var hastanede ücret olarak ne istiyo bilginiz var mı

Kızlar benim dondurulmuş embriyom var Smyrna da. Onları transfer için istiyorum. Ege de ne kadar tutar

Sil baştan evet 2 ay sonra ama oraya gideriyim gitmezmiyim bilmiyorum
Cok aksi gitti senin isin cok uzuldum . Normal bir durummuymus yani fark edilemez miymis. Surekli gidiliyor kontrole catlatma ignesini ona gore veriyolar cok u#uldum gercekten. Banada gecen gittigimde aralikta verdigim rubella igg testimi onume koydular degerin dusuk bu durumda asi olman lazim ama asi olursan 2 ay tedavi onermiyoruz dediler ama ben 700 lira verip igne oldum gecen ay kimse testlere bakmiyor mu sok oldum imza aldilar benden tedaviye devam icin. Yani bir sorun var biyerlerde pislessem yine onlari gorcem git gel cok sinir oldum ama

Ilk 7 gün verilen iğneler ise yaramadı sonra değiştik ise yaradı ama maalesef uzun sürdü en sin kontrolde hemen çatlatma iğnesi falan verdiler o gün kovit testi ıvır zıvır beklemeseler yumurtayı belki alsalardı çatlamazdı bilemiyom bise de demediler yani doğru düzgün millet 001 amh ile hamile kaliyor doğru tedavi şart standart tedavi olmaz herkese bence

Kesinlikle öyle insallah birdahaki sefere hersey yolunda gider

Maalesef benimde yumurtam erken çatladı toplamada farkedildi, o kadar üzgünüm ki anlatamam zaten zar zor iki yumurta olmuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…