Tüp Bebek Merkezleri Ege üniversitesinde tüp bebek yaptıran ve yaptıracak olanlar

Cemrecim yumurtalar ne zaman toplandı? Pgt ne kadar suruyormuş? Gebelik aşısı yaptılar mı ya da yapıyorlar mı?

Paylasalim canim insallah ben ege konusunda cok kararsizim yeterli bir hstanemi bilmiyorum 3000 e yakin ege hanim aliyomus 1000 falanda ilaclar tutuyomus gecen konustum bende ege hanimin sekreteryle hastanede olursa 1000 hastaneye 1000 ilaca veriliyor

arkadaşım öncelikle hayırlı olsn. bende gıtmeyı dusunuyorumda nasıl aldın randevuyu telefonu var mı? hastane içindemi bakıyor?

arkadaşım öncelikle hayırlı olsn. bende gıtmeyı dusunuyorumda nasıl aldın randevuyu telefonu var mı? hastane içindemi bakıyor?
3903628 telefonu. Gunduz saat 15:00-16:00 arası arayınca randevu alınıyormuş. Ege tavmergene danışmaya gidiyoruz.gerekirse ozel doktorumuz da olur sorun değil.biz sadece on goruşmeye danışmaya gitmek istiyoruz. Normal başvursak belki kabul edilmeyiz diye. Dort kez duşuk yaptım.hormonlar falan herşey normal diye tekrar dene derler diye once goruşmek istiyoruz.150 tl imiş muayene ucreti. Sonrası için ben de nasıl işleyecek sureç bilmiyorum.

dusuklerin varsa genetik problem olabilir canim

teşekkürler canım sen randevu aldın mı? nezaman gidiyosun

sen hangı aşamadasın başladın mı
Yok baslamadim daha 5 nisana gün verdilerde ben ege unv.yapmakta kararsizim özel hastaneleride arastiriyorum devlet tek emriyo koyuyor ben 2 emriyo transferi istiyorum o yuzden esimle ozelde yapalim diye dusunuyoruz oyle olursa martta baslicaz inşallah.

hayırlısı olsun.bende çok kararsızım hastane konusunda. allahım dualarımızı kabul etsın inş kucağımız dolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…