Tüp Bebek Merkezleri Ege üniversitesinde tüp bebek yaptıran ve yaptıracak olanlar

Ben de 5 haziran da muayene olucam inşallah eşimin sperm sayısı 1.6 falan çıktı bize nasıl bir işlem yapılır acaba
Valla hiç bilmiyorum ki ne yapılır ama elinde tahlilleri dosyaya koyuyorlar heyet karar verir bence..zaten sen muayene oluyosun smear alıyorlar kan testi veriyorsun eşinde sperm testi oluyor aynı şekilde üroloja gidip kan veriyor..ayrıyeten amh testi istiyorlar başka laboratuvarda çıkartıyorsun bi De dahiliyeden hamileliğe engeli yoktur diye bi onay Yazısı var onu çıkartmamız Lazım sonrası onlar haber veriyormuş

Aynen tansiyonumu ölçtü sonrasında tahlil verdim.yarinda film cekilicem nasipse. Bundan sonra inşallah bisey çıkmaz.cok mülayim bi doktor amca kendisi sevdm onu .yarun başka bisi isterse yazarım yine
Çok sagol canım ya 182 Aradım boş yer yokmuş olmadı yarın ya seyfi demirsoya yada buca kadın doğum dahiliyesine gidip halledeyim istiyorum Perşembe tekrar gidicem çünkü yetiştirsem vereyim.sen 182 randevu aldın ?

Ben mhrs sisteminden alıyorum o daha rahat oluyor.ama dediğin gibi dolu oluyor sabah erken gidersen alırsın sırayı.ben ege hanımdan çok memnunum bilmediğim 4 doktorun söylemediği şeyleri söyledi sağolsun.cok fazla bilgili birisi bence

1 kere muayene oldun dimi ?

1 kere muayene oldun dimi ?
Evet ilk muayenede rahminde sıvı var kimse soylemedi mi sana dedi.dusunun ki ben 3 senedir bir sürü doktorda koşturuyorum..simdi başka bi problemim var troid tahlilleri iyi çıkmadı nodül varmış baya büyük biyopsi yapılacak ..ne yapcağımi şaşırdım.sabrin sonu selamettir inşallah.sizlerde başka sorunlar çıkmasın inşallah.

Çok geçmiş olsun canım.biyopsin temiz çıkar inşallah

Kıyamam ya Rabbim sevdiği kullarını imtihan edermiş inşallah bu sınavı da atlatacağız..Sıvıyı rahim filminde mi fark ettiler peki ? Birde gitmeden önce film çekilmiş miydin ben çekmedim ama daha istemediler sanırım ilk heyette isterler

Ilk muayenede ege hanım sıvı var dedi.sonrasinda devlette onay yazısı imzalatmaya gittim tsh yuksek cikinca troid filmi istedi..kan degerleim normal olsaydı istemicekti .inşallah hicbirinizde boyle seylere gerek kalmaz. Rahim filmini önceden çektirmıştım

İnşallah troid probleminde hemen halolur var Herşeyde bir hayır..dert veren Rabbim dermanını da veriyor hiç Canını Sıkma inşallah herşey çok güzel olacak..
Bende bugün onay Yazısı için kan tahlili verdim birde amh testi yaptırdım onlar yarın çıkacak Hayırlısı Allahtan

Inşallah rabbim büyük emeklerimiz boşa çıkmaz.suan sabrediyorum sadece ağlayamiyorum bile.benm AMH da düşük çıkmıştı yarın sonucu alınca yazar mısın merak ettim birde kaç yasindasnz:)

Dah
Inşallah rabbim büyük emeklerimiz boşa çıkmaz.suan sabrediyorum sadece ağlayamiyorum bile.benm AMH da düşük çıkmıştı yarın sonucu alınca yazar mısın merak ettim birde kaç yasindasnz:)
Daha önce tsh normalmiydi yoksa hep yüksekmiydi.birde daha önce rahim filmi çekilmiş orada sıvı gözükmemiş mi.çok ilginç hiçbir dr görmüyor ege hanım farketmiş.bakalım bizlerde neler çıkacak

Daha önceki testlere baktım bundan daha yüksekmiş..ama gerçekten sağolsunlar hiç önemsememisler . Verdiğim parayı geçtim psikolojik olarak üzülüyor insan.rahim filmini çeken doktor özeldeydi herşey normal dedi direk aşılamaya alcakti. Demekki herşey tamamen duygusalmis

Ne acı birşey.nasıl bir sağlık sistemimiz var anlayamadım gitti.çok geçmiş olsun.umarım herşey yolunda gider.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…