- 18 Nisan 2017
- 509
- 466
- 53
- 37
- Konu Sahibi deniz_deniz_35
-
- #2.781
Ben yarın için egeye randevu aldım dahiliyeye herhal orası verir sonuçta yönlendiren de ege bakalım ne olacak. Bu arada benim amh 1.69 çıkmıştı fsh değerimde 10.3 çıktı en son sınırın üzerinde bi anlamı var mıdır bilmiyorumGözünü sevem öyle doktorun:) yarın 2 devlet hastanesinden randevu aldım acaba hangisi imzalicak..olmazsa ege ye gidip ağlıcam artik onun yüzünden tedaviye basliyamadim
Ege den nasıl randevu aldınBen yarın için egeye randevu aldım dahiliyeye herhal orası verir sonuçta yönlendiren de ege bakalım ne olacak. Bu arada benim amh 1.69 çıkmıştı fsh değerimde 10.3 çıktı en son sınırın üzerinde bi anlamı var mıdır bilmiyorum
Şu an egedeyim arkadaşlar dün akşam internetten randevu aldım ege Üniversitesinin sitesinden akşam 20 ile 24 arası randevu alınıyor sabah çok erkenden egeye geldim sıra almak için verilen randevu da saat yok tekrar sıraya giriyoruz kayıt için. Doktor kan ve idrar tahlili istedi. Abdomen ultrason istedi. 5 gün sabah akşam tansiyonumu ölçtürüp bütün sonuçlarla gelmemi sonuça göre onay yazılacağını söyledi öyle. Devlete giden var mı halledebilen. Siz nereye gittiniz nasıl işledi durumEge den nasıl randevu aldınbanada yardımcı olur musun.yarin şansımı devletde denicem .buraya yarın durumunu yazarsan sevinirim.
Yok artık ya.peki ultrasona kaç gün sonraya randevu verdilerŞu an egedeyim arkadaşlar dün akşam internetten randevu aldım ege Üniversitesinin sitesinden akşam 20 ile 24 arası randevu alınıyor sabah çok erkenden egeye geldim sıra almak için verilen randevu da saat yok tekrar sıraya giriyoruz kayıt için. Doktor kan ve idrar tahlili istedi. Abdomen ultrason istedi. 5 gün sabah akşam tansiyonumu ölçtürüp bütün sonuçlarla gelmemi sonuça göre onay yazılacağını söyledi öyle. Devlete giden var mı halledebilen. Siz nereye gittiniz nasıl işledi durum
Biraz saçma olmuş.tansiyonu ölçmeden kafadan yazabilirsin.çiğli araştırmadan aynı gün ekindeki tahlillerle alanı duymuştum.aile hekimim vermezse oraya gideceğim ben.Yok artık ya.peki ultrasona kaç gün sonraya randevu verdiler
Ultrasonu orda değil başka bi yerde yaptıracağım çok uzun gün veriliyorYok artık ya.peki ultrasona kaç gün sonraya randevu verdiler
Devlete gittiniz mi ne yaptınız alabildiniz miEge den nasıl randevu aldınbanada yardımcı olur musun.yarin şansımı devletde denicem .buraya yarın durumunu yazarsan sevinirim.
Yok dahiliyeler okadaar dolu ki nasipse yarın 2 de randevum.buraua yazarım. Inşallah imza atarlar yoksa başlamadan bitiricem çok moralim bozuluyor.Devlete gittiniz mi ne yaptınız alabildiniz mi
Buca seyfi demirsoy a gittim ben.ordaki doktor tansiyonumu ölçtü salı günü troid tahlili yaptırıp ona götürcem imzalarim dedi başka bişey istemedi sagolsun:)çok sevindimDevlete gittiniz mi ne yaptınız alabildiniz mi
Bugün sonunda Dahiliye onayını hallettim ve evrakları teslim ettim kurul toplanıp karar alunacakmış 1 hafta 10 gün içinde geri dönüş yaparız dediler. Beklemedeyim.Kurul kararı belli olan var mı arkadaşlar
Ben seyfi demirsoya gittim normalde 1 gün içinde oluyor film isterse ertesi güne kalıyor..flmi tsh yuksek ciktigi icik istedi .sizde oyle bisi yoksa ondan istenmemistir.islemleri çabuk ilerliyorlar . Bide doktor ismi cihat biçen dı sanırım 5.poliklinik olrak geçiyor tavsiye ederim . Bende 13 nisanda açtırdım dosyayı..insallah rabbim emeklerimizi boşa cikartmasin ❤Bende dahiliye Onayını düşünüyordum nasıl Yaparım diye ya buca kadın doğuma gideyim yada seyfi demirsoya gideyim diyorum..bir de filmden falan bahsetmedi kimse bana sonra mı istiyorlar
Ben bugün dosyayı açtırdım inşallah en kısa zamanda halolur.sadece kan tahlili mi istiyor seyfi Demirsoy ?Ben seyfi demirsoya gittim normalde 1 gün içinde oluyor film isterse ertesi güne kalıyor..flmi tsh yuksek ciktigi icik istedi .sizde oyle bisi yoksa ondan istenmemistir.islemleri çabuk ilerliyorlar . Bide doktor ismi cihat biçen dı sanırım 5.poliklinik olrak geçiyor tavsiye ederim . Bende 13 nisanda açtırdım dosyayı..insallah rabbim emeklerimizi boşa cikartmasin ❤
Ben de 5 haziran da muayene olucam inşallah eşimin sperm sayısı 1.6 falan çıktı bize nasıl bir işlem yapılır acabaBen bugün dosyayı açtırdım inşallah en kısa zamanda halolur.sadece kan tahlili mi istiyor seyfi Demirsoy ?
Aynen tansiyonumu ölçtü sonrasında tahlil verdim.yarinda film cekilicem nasipse. Bundan sonra inşallah bisey çıkmaz.cok mülayim bi doktor amca kendisi sevdm onu .yarun başka bisi isterse yazarım yineBen bugün dosyayı açtırdım inşallah en kısa zamanda halolur.sadece kan tahlili mi istiyor seyfi Demirsoy ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?