Tüp Bebek Merkezleri Ege üniversitesinde tüp bebek yaptıran ve yaptıracak olanlar

Gözünü sevem öyle doktorun:) yarın 2 devlet hastanesinden randevu aldım acaba hangisi imzalicak..olmazsa ege ye gidip ağlıcam artik onun yüzünden tedaviye basliyamadim
Ben yarın için egeye randevu aldım dahiliyeye herhal orası verir sonuçta yönlendiren de ege bakalım ne olacak. Bu arada benim amh 1.69 çıkmıştı fsh değerimde 10.3 çıktı en son sınırın üzerinde bi anlamı var mıdır bilmiyorum

Ege den nasıl randevu aldın banada yardımcı olur musun.yarin şansımı devletde denicem .buraya yarın durumunu yazarsan sevinirim.

Ege den nasıl randevu aldın banada yardımcı olur musun.yarin şansımı devletde denicem .buraya yarın durumunu yazarsan sevinirim.
Şu an egedeyim arkadaşlar dün akşam internetten randevu aldım ege Üniversitesinin sitesinden akşam 20 ile 24 arası randevu alınıyor sabah çok erkenden egeye geldim sıra almak için verilen randevu da saat yok tekrar sıraya giriyoruz kayıt için. Doktor kan ve idrar tahlili istedi. Abdomen ultrason istedi. 5 gün sabah akşam tansiyonumu ölçtürüp bütün sonuçlarla gelmemi sonuça göre onay yazılacağını söyledi öyle. Devlete giden var mı halledebilen. Siz nereye gittiniz nasıl işledi durum

Yok artık ya.peki ultrasona kaç gün sonraya randevu verdiler

İyi geceler, ben dün Buca doğum hastanesine gittim ve aynı gün istenilen evrağı imzalattım. Akciğer röntgeni, EKG çekildi ve kan tahlili yapıldı tüm sonuçlar da aynı gün çıkınca çok kolaylıkla halledebildim. Mhrs sistemi ile randevumu 1 gün önceden almıştım. Doktorun adı Barış Köksal ve daha önce bu evrağı çok imzaladığını da söyledi. Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Ege Üniversitesi Yardımcı Üreme Ünitesi'nde Nisan ayında açtırdığımız dosyamıza istinaden üroloji birimince varikosel ameliyatımız gerçekleşti. Sabırlı, özverili bir süreç yüce yaradan bu süreçte biz eşlere dirayet versin ve gönülden dileyen herkesin sonu mutlu , hayırlı, akıl, vücut bütünlüğü olan yavruları nasipse inşallah kucağımıza almak nasip olur.

Bugün sonunda Dahiliye onayını hallettim ve evrakları teslim ettim kurul toplanıp karar alunacakmış 1 hafta 10 gün içinde geri dönüş yaparız dediler. Beklemedeyim.Kurul kararı belli olan var mı arkadaşlar

Dahiliye ne istedi sizden .Benm tsh yüksek çıktı. Yarın film cektiricem nasipse .hala bu onay için çabalıyorum . Bide sizin dosya ne zaman açıldı geç kalcam diye korkuyorum yaa

Dahiliye ye ege Üniversitesi ne gittim ben kan ve idrar tahlili yaptırdı üst karın ultrason istedi ve beş günlük tansiyon ölçümü yaptırmamı istedi. Sonuçlar norma çıkınca imzaladı. Bizim dosya açılışı 14 Nisan oldu on beş gün yani. İnşallah sizinde film normal çıkar geç kalmaktan korkmayın herşeyin hayırlısı. Bende ilk günler hemen vereyim hemen olsun bitsin istiyordum çok stres yaptım ama herşey olacağına varıyor. Hayırlısını dileyelim.

Bende dahiliye Onayını düşünüyordum nasıl Yaparım diye ya buca kadın doğuma gideyim yada seyfi demirsoya gideyim diyorum..bir de filmden falan bahsetmedi kimse bana sonra mı istiyorlar

Bende dahiliye Onayını düşünüyordum nasıl Yaparım diye ya buca kadın doğuma gideyim yada seyfi demirsoya gideyim diyorum..bir de filmden falan bahsetmedi kimse bana sonra mı istiyorlar
Ben seyfi demirsoya gittim normalde 1 gün içinde oluyor film isterse ertesi güne kalıyor..flmi tsh yuksek ciktigi icik istedi .sizde oyle bisi yoksa ondan istenmemistir.islemleri çabuk ilerliyorlar . Bide doktor ismi cihat biçen dı sanırım 5.poliklinik olrak geçiyor tavsiye ederim . Bende 13 nisanda açtırdım dosyayı..insallah rabbim emeklerimizi boşa cikartmasin ❤

Ben bugün dosyayı açtırdım inşallah en kısa zamanda halolur.sadece kan tahlili mi istiyor seyfi Demirsoy ?

Ben bugün dosyayı açtırdım inşallah en kısa zamanda halolur.sadece kan tahlili mi istiyor seyfi Demirsoy ?
Aynen tansiyonumu ölçtü sonrasında tahlil verdim.yarinda film cekilicem nasipse. Bundan sonra inşallah bisey çıkmaz.cok mülayim bi doktor amca kendisi sevdm onu .yarun başka bisi isterse yazarım yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…