- 24 Temmuz 2017
- 153
- 95
- 13
- 38
- Konu Sahibi deniz_deniz_35
-
- #3.301
Bir şey kalmamış senin de başlamana hayilisı inşallah canım. Ayın 2'sinde kan tahlili. Sorma valla beklemek cok zor insan sürekli kendini dinliyor inşallah güzel bir sonuç alırız hepimizHenüz değil canımm eylülün sonuna gün alabildim . Testlerin çoğu hazır zaten hsg, amh, hormon testleri falan hepsini hazırladım. Hayırlısı olsun yaaa tutma şansı daha yüksek olduğu için umarım bizede direk tüp derler. Senin test yapmana daha var dimi nasıl beklemek çok heyecanlı çok streslidir yaaa ayy inşallah tutar ya Allah kimsenin şu yolda emeklerini hayırlısıyla boşa çıkarmasın.
Aşılama sizden 3-4 ayı alır,bir tane yap olmazsa bir ay bekle faln.gereksiz bence zaten etkili bi yöntem değil.ama Ayşin hoca tüp bebek yaparsak aşılamaya donemeyiz de demişti haberiniz ola.siz tüp istiyorsanız onu yaparlar.Inşallah 2. Tutar. Tez vakitte mutlu haberler aldırsın Allahım. Dualarım sizinle.
Biz daha başlamadık sürece. O yüzden merak ediyordum. Teşekkür ederim cevabınız için. Aşılama istemeyip tüp bebeğe mi geçtiniz hemen. Onlar önce 2 kere aşılama daha sonra tüp yapıyorlar ya devletin karsilamasi icin o yüzden merak ettim. Ben direk tup bebek istiyorum desem sizinki gibi bir ucret mi odeyecegim ? Allahim yardimcimiz olsun. Güzel haberlerinizi bekliyorum.
Merhaba, bana telefonda sadece amh testi dediler.Diğerlerini de yaptırayım mı?Geldiğiniz gün bütün tahliller yapılacak dedi.İlk gün Altan muane de yapılır mı?Henüz değil canımm eylülün sonuna gün alabildim . Testlerin çoğu hazır zaten hsg, amh, hormon testleri falan hepsini hazırladım. Hayırlısı olsun yaaa tutma şansı daha yüksek olduğu için umarım bizede direk tüp derler. Senin test yapmana daha var dimi nasıl beklemek çok heyecanlı çok streslidir yaaa ayy inşallah tutar ya Allah kimsenin şu yolda emeklerini hayırlısıyla boşa çıkarmasın.
İlk gün muayene yaparlar. Bence onların ne isteyeceklerini öğrenip sonra yaptır tahlillerini. Zaten gidip bir günde hallediyorsun. Sadece rahim filmi konusunda emin olamadım ben daha önce cektirmistim onu verdim o yüzden tekrar istemediler benden belki onu cektirebilirsinMerhaba, bana telefonda sadece amh testi dediler.Diğerlerini de yaptırayım mı?Geldiğiniz gün bütün tahliller yapılacak dedi.İlk gün Altan muane de yapılır mı?
Aşılama sizden 3-4 ayı alır,bir tane yap olmazsa bir ay bekle faln.gereksiz bence zaten etkili bi yöntem değil.ama Ayşin hoca tüp bebek yaparsak aşılamaya donemeyiz de demişti haberiniz ola.siz tüp istiyorsanız onu yaparlar.
Sizin tahlilleriniz inceleniyor konsey tarafından ve onlar karar veriyor asilama mi tup bebek mi yapılacağına. Devlet karşılama durumu da asilama ya da tup bebek fark etmez şartlarınız uygunsa devlet karşılar.Evet ben direk tüp bebek istiyorum. Öyle olunca devlet karşılamıyor mu ? Fiyatları yazmışsınız ya merak ettim.
Sizin tahlilleriniz inceleniyor konsey tarafından ve onlar karar veriyor asilama mi tup bebek mi yapılacağına. Devlet karşılama durumu da asilama ya da tup bebek fark etmez şartlarınız uygunsa devlet karşılar.
Kurul kararını karşılar diye tahmin ediyorum. Ama sonuçta asilama derlerse demek ki uygundur. Hem asilama ile başlarsan daha çok deneme şansın olurOnu biyorum. Ablam da 2 aşılama oldu ardından tup bebek yapıldı. Devlet karşıladı bir kısmını. Biliyorum o kısımları kurul falan. Ben sadece kurulda aşılama yapacağız derlerse istemiyorum tup bebek istiyorum o yüzden sordum gene de karşılar mi Devlet? Vakit kaybetmek istemiyorum çünkü. Maddi olarak ne farkı var onu merak ettim.
Benim o benHayırlısı olsun...eylül ayında başlıcak olan var mı benim gibi...
Merhaba, bana telefonda sadece amh testi dediler.Diğerlerini de yaptırayım mı?Geldiğiniz gün bütün tahliller yapılacak dedi.İlk gün Altan muane de yapılır mı?
teşekkürler :) ilk görüşme oldu evrakları tmmladım eylüle kadar ararız aramazsak eylül adetinde siz arayın dediler beklemedeyizkadın doğum servisinin bir üst katı zaten danışmaya sorduğunuzda sizi yönlendiriyorlar.ilk randevuda eşinizden de spermiyogram almak için onu da istiyorlar,sonrasında yumurta toplamada ondan da sperm aldıktan sonra onun işi bitiyor.
Merhaba, inşallah güzel sonuca ulaşırsınız. Ben egede ilk tup bebek denememi temmuz ayında yaptım. Poliklinik hastası olursanız doktor seçme şansınız olmuyor. Yumurta toplama işlemi öncesi 300 lira civarı bir fark ödüyorsunuz. Verilen ilaçları eczaneden siz aliyorsunuz transfer sonrasi raporunuz verildiginde eczane ucret iadesi yapiyor. Hastanenin karşısındaki eczaneden alırsanız ilaçları ücret talep edilmiyormuş eczane durumu bildiği için rapor getirdiğinizde sorun olmuyor. Bir de eğer embriyo dondurma işlemi yaparsanız 285 lira dondurma ücreti ödüyorsunuz. Yine sorunuz olursa elimden geldiğince cevaplarım hayırlı olsun şimdidenArkadaşlar merhaba. Bende özelde 4 tüp bebek denemesinden bıkmış biri olarak egede yaptırmayı düşünüyorum. Araştırdığınız ve gördüğünüz kadarıyla başarı oranı hakkında bilginniz varmı? Birde ben maddi olarak bittim artık o yüzden devlet hakkımı kullanmak istiyorum. Tüp bebek için toplam nekadar ödeniyor raporluyken? Doktor seçebiliyormuyuz? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Yarın arayıp randevu alıcam bende. İnşallah bu son olur ...
Çok teşekkür ediyorum cevap için. Peki aşılama için ne kadar ödüyoruz biliyormusunuz?Merhaba, inşallah güzel sonuca ulaşırsınız. Ben egede ilk tup bebek denememi temmuz ayında yaptım. Poliklinik hastası olursanız doktor seçme şansınız olmuyor. Yumurta toplama işlemi öncesi 300 lira civarı bir fark ödüyorsunuz. Verilen ilaçları eczaneden siz aliyorsunuz transfer sonrasi raporunuz verildiginde eczane ucret iadesi yapiyor. Hastanenin karşısındaki eczaneden alırsanız ilaçları ücret talep edilmiyormuş eczane durumu bildiği için rapor getirdiğinizde sorun olmuyor. Bir de eğer embriyo dondurma işlemi yaparsanız 285 lira dondurma ücreti ödüyorsunuz. Yine sorunuz olursa elimden geldiğince cevaplarım hayırlı olsun şimdiden
Ben aşılama yaptırmadım direkt tup bebek uygulamaya karar verdiler o yüzden fikrim yok o konuda ama ilaçlar için süreç aynıdır yumurta toolanmayacagi için o ücreti ödemesiniz diye düşünüyorum.Çok teşekkür ediyorum cevap için. Peki aşılama için ne kadar ödüyoruz biliyormusunuz?
Merhaba, inşallah güzel sonuca ulaşırsınız. Ben egede ilk tup bebek denememi temmuz ayında yaptım. Poliklinik hastası olursanız doktor seçme şansınız olmuyor. Yumurta toplama işlemi öncesi 300 lira civarı bir fark ödüyorsunuz. Verilen ilaçları eczaneden siz aliyorsunuz transfer sonrasi raporunuz verildiginde eczane ucret iadesi yapiyor. Hastanenin karşısındaki eczaneden alırsanız ilaçları ücret talep edilmiyormuş eczane durumu bildiği için rapor getirdiğinizde sorun olmuyor. Bir de eğer embriyo dondurma işlemi yaparsanız 285 lira dondurma ücreti ödüyorsunuz. Yine sorunuz olursa elimden geldiğince cevaplarım hayırlı olsun şimdiden
Merhaba burdaki arkadaşlardan öğrendiğim kadarıyla ege tüp bebek merkezini arayıp randevü alıyorsun 2 ay sonrasına gün veriyorlar aşağı yukarı. Eski poliklinik hastası olunca durum nasıl oluyor onu bende bilmiyorum ama onuda aradığında sor istersen bir yol gösterirler mutlaka. Ama bak umutsuzluğa kapılma imtihan dünyası bizde bununla sınanıyoruz burada okumussundur mutlaka 6.7. Denemede bebeğine kavuşanların hikayelerini. Allah herkezin gönlüne göre versin inşllah.Merhaba.. Bende bu ay ozelde 2.tüp bebek denememi yaptım. 1 de aşılama yaptırmıştım. Bugün öğrendim ki kimyasal gebelikle sonuçlanmış ve düşük yapacakmışım. Özele tekrar para ödeyecek durumum yok zaten kredi çekmiştik. Egeye gideyim bu ay diyorum. Daha önce ınfertilite polikliniginden dosya açılmıştı ama tavsiyeler üzerine orda ki proflardan birinin özeline gitmeye başlamıştım. Şimdi gittiğimde direkt ınfertilite polikliniğine gitmem gerekiyor değil mi? Elimde dosya numaram var. Bir de gidince ne kadar sürede sıra geliyor tedavi için. 8 yıllık evliyim. Artık mahfolmuş bir psikolojideyim. Allah istemeyene veriyor bunca emek bunca istekle bizim de yüzümüzü güldürsün ne olur... Çok kötü hissediyorum. Bilgilendirirseniz mutlu olurum.
Merhaba, inşallah gönlünüze göre olur her şey. Dosya numaranız varsa direkt tup bebek merkezini arayın bilgi alın onlar size ne tedavi uygulanacağını ve ne zaman başlayacağınızı söyler. Arayıp dosya numaranizi söyleyin sizMerhaba.. Bende bu ay ozelde 2.tüp bebek denememi yaptım. 1 de aşılama yaptırmıştım. Bugün öğrendim ki kimyasal gebelikle sonuçlanmış ve düşük yapacakmışım. Özele tekrar para ödeyecek durumum yok zaten kredi çekmiştik. Egeye gideyim bu ay diyorum. Daha önce ınfertilite polikliniginden dosya açılmıştı ama tavsiyeler üzerine orda ki proflardan birinin özeline gitmeye başlamıştım. Şimdi gittiğimde direkt ınfertilite polikliniğine gitmem gerekiyor değil mi? Elimde dosya numaram var. Bir de gidince ne kadar sürede sıra geliyor tedavi için. 8 yıllık evliyim. Artık mahfolmuş bir psikolojideyim. Allah istemeyene veriyor bunca emek bunca istekle bizim de yüzümüzü güldürsün ne olur... Çok kötü hissediyorum. Bilgilendirirseniz mutlu olurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?