- 24 Temmuz 2017
- 153
- 95
- 13
- 38
- Konu Sahibi deniz_deniz_35
-
- #3.321
Evet uygulanıyor.Arkadaşlar merhaba ege üniversitesi tüp bebek bölümünde mikreenjeksiyon yöntemi uygulanıyor mu ?
Sana katılıyorum. Onları da anlıyorum aynı şeyi bin kere soran açıklamayı dinlemeyen sonra yine soRab yüzlerce insanla uğraşıyorlar. Ama ben de insanlarla iç içe çalışıyorum yine de herkese aynı guleryuzle muamele ediyorum. Kaldı ki hem bir sürü hormon alıyoruz hem evlat için cirpiniyoruz hasta psikolojisi diye bir şey var neticede. İnşallah Gülşen hemşireye denk gelirsin öyle candan öyle işini severek yapan bir insan ki onu orada görmek bile iyi geliyor.burdaki hemşireler çok ters değil mi arkadaşlar yoksa bana mı oyle geliyor diye düşünüyorum. her hastaneye gittiğimde psikolojim bozuluyor. birde morel önemli diyorlar
Bende önümüzdeki hafta başlıycam,hemşire korkusu sardı. Moral önemli , şikayet edebilirsiniz.Ben karşılaşırsam böyle birşeyle 182 şikayet ederim.burdaki hemşireler çok ters değil mi arkadaşlar yoksa bana mı oyle geliyor diye düşünüyorum. her hastaneye gittiğimde psikolojim bozuluyor. birde morel önemli diyorlar
ilk danışmadikiler bile ne var diyebiliyor. ben bu insaları asla anlamıyorum. allah onları bu şekilde sınmasın ve çareler aramaya çalışmasınlar. çok zor. ztn saatlerce gittimizde bekliyoruz birde onların tavırları çok garipBende önümüzdeki hafta başlıycam,hemşire korkusu sardı. Moral önemli , şikayet edebilirsiniz.Ben karşılaşırsam böyle birşeyle 182 şikayet ederim.
Hayırlısı olsun canım inşallah bu sefer hayırlısıyla kavuşursun mucizene ... canım kaçıncı gün embriyosuydu ilki yani doğru mu soruyorum bilmiyorum aslında hep bi 5. Gün embriyosu olunca tutma ihtimali daha yüksekmiş gibi yazılar görüyorum buradaBen de bugün tekrar gittim dondurulmuş embriyo transferi için uzun protokol yaptılar hayırlısı bakalım
Anlıyorum evet zor şu durumları çekmek o stres altında ama senin benim gibi binlercesi gidiyor ve ne çeşit insanlarla uğraşıyorlar tabikide bu kaba biri olmayı gerektirmiyor dediğin gibi ama şu tipleri özeldede görmedim değil. Takmamaya çalış şöyle düşün sen bebeğine kavuşmak için oradasın sorunun cevabını al gerisini salla ben henüz bu ay gidicem ilk görüşmeye ama inan kendimi hazırladım şimdiden şu mevzulara .. Allah herkezin gönlüne göre versin yaaa kucağınıza alacağınız ilk anı kokusunu hayal edin en büyül motivasyon sanırım ... gerçekten o günler gelirmi kiilk danışmadikiler bile ne var diyebiliyor. ben bu insaları asla anlamıyorum. allah onları bu şekilde sınmasın ve çareler aramaya çalışmasınlar. çok zor. ztn saatlerce gittimizde bekliyoruz birde onların tavırları çok garip
Sana katılıyorum. Onları da anlıyorum aynı şeyi bin kere soran açıklamayı dinlemeyen sonra yine soRab yüzlerce insanla uğraşıyorlar. Ama ben de insanlarla iç içe çalışıyorum yine de herkese aynı guleryuzle muamele ediyorum. Kaldı ki hem bir sürü hormon alıyoruz hem evlat için cirpiniyoruz hasta psikolojisi diye bir şey var neticede. İnşallah Gülşen hemşireye denk gelirsin öyle candan öyle işini severek yapan bir insan ki onu orada görmek bile iyi geliyor.
bana 2 kere aşılama yapıldı. ilk kinde saatlerce beklettiler doktor bulamadılar stres ve morelsizlikle aşılama yapıldı. 2. aşılamada ise kontrol için gittiğimde yumurtanın kendiliğinden çatladığını söyleyip aşılma yaptılar yine stres ve morelsizlikle aşılama yapıldı. yani ve bu arada sorduğum sorulara asla tam cevap ve istekli verilen cavaplar alamadım. tabikide özele git madem diceksiniz ama işte özel olmadığı için böyle olduğunu asla düşünmüyorum. benim 10 senedir sigortam var iken neden devletten yararlanmayayım.Anlıyorum evet zor şu durumları çekmek o stres altında ama senin benim gibi binlercesi gidiyor ve ne çeşit insanlarla uğraşıyorlar tabikide bu kaba biri olmayı gerektirmiyor dediğin gibi ama şu tipleri özeldede görmedim değil. Takmamaya çalış şöyle düşün sen bebeğine kavuşmak için oradasın sorunun cevabını al gerisini salla ben henüz bu ay gidicem ilk görüşmeye ama inan kendimi hazırladım şimdiden şu mevzulara .. Allah herkezin gönlüne göre versin yaaa kucağınıza alacağınız ilk anı kokusunu hayal edin en büyül motivasyon sanırım ... gerçekten o günler gelirmi ki
sabah doktor kontrol oluyormuşsun. kan veriyormuşsun. öğlen 1 den sonrada sonuca bakıp ne iğne kullancağını yazıyormuşsun. zaten ole 1 saatte asla işin bitmez. muayene için 4 saat beklediğimi bilirim.Kızlar merhaba tedavi sürecinde olan arkadaşlar tüp bebek tedavisi başladığı anda sürekli git gel durumu oluyormu yani iğne tedavisi başladımı kaç günde 1 gidiliyor mesela gidildiğinde tam gün ordamı olunuyor. Çalışan olduğum için o süreçte izinlerimi nasıl ayarlıcam hiç bilmiyorum
bana 2 kere aşılama yapıldı. ilk kinde saatlerce beklettiler doktor bulamadılar stres ve morelsizlikle aşılama yapıldı. 2. aşılamada ise kontrol için gittiğimde yumurtanın kendiliğinden çatladığını söyleyip aşılma yaptılar yine stres ve morelsizlikle aşılama yapıldı. yani ve bu arada sorduğum sorulara asla tam cevap ve istekli verilen cavaplar alamadım. tabikide özele git madem diceksiniz ama işte özel olmadığı için böyle olduğunu asla düşünmüyorum. benim 10 senedir sigortam var iken neden devletten yararlanmayayım.
herşeyin hayırlısı. herşeye katlanıyoruz. umarım sonunda mutlu haberi alırız.Ya öyle tabikide canım inanki özelde de lanet ettiğin zamanlar oluyor işte hep o doktorlar veya hemşireler işini halletsin diye gözünün içine bakıyorsun işte egede biraz daha kalabalık olduğu için ekstra daha streslidir eminim ki . Birde çalışıyormusun bilmiyorumda çalışınca daha da bir şu bekleme olayları vs stres yapıyor insanda sanki. Canım aşılama zaten tutma şansı epey düşükmüş yaa tutan çok az insan var yanii çok umut bağlayamıyor insan ona ne bilim yaa burada bir arkadaş şey demişti çok stresli egede süreç çok fazla git gel yapıp çok bekliyorsun ama sonunda değiyor tüm bu çektiklerine diye umarım senin durumunda öyle olur..
Benim ilk transferim 2.gün embriyosuydu, 4 hucreliydi. Dondurulan embriyo 5.gün blastokist embriyosuHayırlısı olsun canım inşallah bu sefer hayırlısıyla kavuşursun mucizene ... canım kaçıncı gün embriyosuydu ilki yani doğru mu soruyorum bilmiyorum aslında hep bi 5. Gün embriyosu olunca tutma ihtimali daha yüksekmiş gibi yazılar görüyorum burada
Evet sabah 8 gibi orada olmaya çalışın kan verip muayene oluyorsunuz öğleden sonra da kurul tedavinizi açıklıyor gerçekten beklemesi çok sıkıntı oluyor hele işten izin alıp gidince zaman hiç geçmiyorsabah doktor kontrol oluyormuşsun. kan veriyormuşsun. öğlen 1 den sonrada sonuca bakıp ne iğne kullancağını yazıyormuşsun. zaten ole 1 saatte asla işin bitmez. muayene için 4 saat beklediğimi bilirim.
Anladım canım yani her kontrol de bu şekildemi yoksa ilk görüşmemi bu şekilde oluyorEvet sabah 8 gibi orada olmaya çalışın kan verip muayene oluyorsunuz öğleden sonra da kurul tedavinizi açıklıyor gerçekten beklemesi çok sıkıntı oluyor hele işten izin alıp gidince zaman hiç geçmiyor
İnşallah bu sefer sıkı sıkı tutunur sanaBenim ilk transferim 2.gün embriyosuydu, 4 hucreliydi. Dondurulan embriyo 5.gün blastokist embriyosu
Benimde 27 si canım ilk görüşme . Telefonda istenen evrakları tamamladım günü bekliyorum bende. Canım ege hnımdan doktor olarak genelde memnunlar bakalım bizde aynı fikirde olurmuyuznim86 sen nezaman başlıyorsun?Ben ayın 18 Ege hanımda başlıycam.ege hanımda tedavi olan var mı?Nasıl bir doktor,açıklayıcı mı ?
Evet canım her seferinde böyleAnladım canım yani her kontrol de bu şekildemi yoksa ilk görüşmemi bu şekilde oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?