- 25 Şubat 2013
- 642
- 262
- 323
- Konu Sahibi deniz_deniz_35
-
- #3.361
Merhabalar yeni keşfettim ve aynı durumlarda oldugumuzu görünce yazmak istedim. Öncelikle Allah herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin. Benimde ilk görüşme randevum 25 Eylül.görüşmeye gittiğinizde neler yaptığızı ortamı durumu anlatırsanız çok sevinirim.şimdiden hayırlı olsunn..
çok güzel çok sevindim işinizin rast gitmesine aynı zamanda bize de umut oldunuz. Hayırlısı olsun inşallah.. Peki siz Ege hanımın mı hastasıydınız daha önce gitmiş miydiniz ordayken o mu denk geldi çok merak ettim.Merhaba;ben bugün başladım.sabah 9 da oradaydım .önce dosyam açıldı sonra eşim sperm verdi.Sonra kan tahlillerimizi verdik.ege hanım muane etti ve simir aldı.çok tatlı bir doktor,ayrıca hemşirelerde Güler yüzlü yardımcı oluyorlar, saat 1 de eşim ürolojide muayene oldu.üroloji doktoru spermi az buldu direk tüp bebek yazdı.şimdi dahiliyeden kağıdı imzalatıp birde Reglinin 2. Günü tahlil vericem.sonra konsey karar vericek.saat 1 de işimiz bitmişti.Ben çok memnun kaldım ki çok korkarak gittim.
teşekkür ederim inşallah benimde ilk görüşmem gerçekleşsin hemen size bilgi vermek için yazıcam inş.Canım benim 27 si ilk görüşme sen benden önce gidiceksin :)Hakkımızda hayırlısı inşallah.
Hayırlı olsun canım allah hayırlısıyla mutlu haber almanızı sağlar inşallah arkandanda bizler sıralanırız inşaallah.. nasıl başlarsa öyle gider derler yaaa umarım senin içinde öyle olur..Merhaba;ben bugün başladım.sabah 9 da oradaydım .önce dosyam açıldı sonra eşim sperm verdi.Sonra kan tahlillerimizi verdik.ege hanım muane etti ve simir aldı.çok tatlı bir doktor,ayrıca hemşirelerde Güler yüzlü yardımcı oluyorlar, saat 1 de eşim ürolojide muayene oldu.üroloji doktoru spermi az buldu direk tüp bebek yazdı.şimdi dahiliyeden kağıdı imzalatıp birde Reglinin 2. Günü tahlil vericem.sonra konsey karar vericek.saat 1 de işimiz bitmişti.Ben çok memnun kaldım ki çok korkarak gittim.
Sağolasın çok teşekkür ederm hepimiz için hayırlısı olur inşallah benide vakit yaklaştıkça heyecan basıyor:)teşekkür ederim inşallah benimde ilk görüşmem gerçekleşsin hemen size bilgi vermek için yazıcam inş.
Çok haklısınız sigorta varken en iyisi devletten yararlanmak.moral bozukluğuyla başlasa da sonucu güzel olur inşallah. Aşılama da ilaç dışında devlete ödenen ücret var mı ne kadar ve yaş kriteri var mı acaba biliyorsanız paylaşır mısınız acaba??
Hadi ya bana sekreter telde 200 demişti. Canım sen adet olunca başlanıcakmı tedaviye ne dediler. Benimde eşte sıkıntılar var direk tüp için sayıyamı bakıyolar acabaBen direk Ege hanımdan randevu almıştım.165 tl ödedim.prof.olduğu için istedim.raporlu olursanız herhalde uygun oluyormus dün sekreteri öğle dedi. Birimde eşimden dolayı raporlu olucak.
Canım adet olunca Fsh bakılacak,zaten smir 15 günde çıkıyor.ege hanım eşimin spermini az bulduğu için mikroenjeksiyon tüp bebek dedi.bu adet olmucak diğer adete yetişir inşallah...Hadi ya bana sekreter telde 200 demişti. Canım sen adet olunca başlanıcakmı tedaviye ne dediler. Benimde eşte sıkıntılar var direk tüp için sayıyamı bakıyolar acaba
Anladım canım mikroenjeksiyon ile daha kaliteli embriyo oluyormuş diye duymuştum ne kadar doğru bilmiyorum tabi hakkında hayırlısı olur inşallahhh..Canım adet olunca Fsh bakılacak,zaten smir 15 günde çıkıyor.ege hanım eşimin spermini az bulduğu için mikroenjeksiyon tüp bebek dedi.bu adet olmucak diğer adete yetişir inşallah...
Hayırlısı olsun canım yaaa inşallah güzel haberleri burada paylaşırız teker teker ne zaman başlıyorsun tüp bebeğe günü belli mi ?merhaa kızlar temmuzda başvurmuştum bugün aradılar tüp ebbeeğe karar verilmiş çok heyecanlıyım
inşallah canım inşallah adetli iken ara sulu ultrason çekicez dediler eğer onda bir sorun çıkmazsa önümüzdeki ay başlancakmışHayırlısı olsun canım yaaa inşallah güzel haberleri burada paylaşırız teker teker ne zaman başlıyorsun tüp bebeğe günü belli mi ?
inşallah canım inşallah adetli iken ara sulu ultrason çekicez dediler eğer onda bir sorun çıkmazsa önümüzdeki ay başlancakmış
inşallah canım ederim tabiki bende duymadım arkadaşımı aradılar ona böyle bişey demmeişlerAnladım canım sulu ultrasonu duymamıştım hayırlısıyla herşey yolunda gider inşallah süreçten haberdar et mutlaka...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?