Tüp Bebek Merkezleri Ege üniversitesinde tüp bebek yaptıran ve yaptıracak olanlar

Canım benim 27 si ilk görüşme sen benden önce gidiceksin :)Hakkımızda hayırlısı inşallah.

Merhaba;ben bugün başladım.sabah 9 da oradaydım .önce dosyam açıldı sonra eşim sperm verdi.Sonra kan tahlillerimizi verdik.ege hanım muane etti ve simir aldı.çok tatlı bir doktor,ayrıca hemşirelerde Güler yüzlü yardımcı oluyorlar, saat 1 de eşim ürolojide muayene oldu.üroloji doktoru spermi az buldu direk tüp bebek yazdı.şimdi dahiliyeden kağıdı imzalatıp birde Reglinin 2. Günü tahlil vericem.sonra konsey karar vericek.saat 1 de işimiz bitmişti.Ben çok memnun kaldım ki çok korkarak gittim.

çok güzel çok sevindim işinizin rast gitmesine aynı zamanda bize de umut oldunuz. Hayırlısı olsun inşallah.. Peki siz Ege hanımın mı hastasıydınız daha önce gitmiş miydiniz ordayken o mu denk geldi çok merak ettim.

Hayırlı olsun canım allah hayırlısıyla mutlu haber almanızı sağlar inşallah arkandanda bizler sıralanırız inşaallah.. nasıl başlarsa öyle gider derler yaaa umarım senin içinde öyle olur..

aşılama için herhangi bir ücret ödemedim. sadece ilaç ödemesi yaptım. yaş sınırı var diye biliyorum ama kaç olmalı onu söylemediler. benim yaşım 30 bu arada. ama keşke aşılama yerine tüp bebek yapılsa boşuna zaman kaybı olarak düşünüyorum. 4 senedir hamile kalamama psikolojiyle aşılamanın tutması bir mucize rahat olmak çok önemli.

Arkadaşlar öncelikle yeni başlayacak olan herkese hayırlı olsun. Bende ekimde görüşmeye gideceğim. Ama polikliniğe mi yoksa Ege hanıma mı alayım hala kararsızım? Ege hanıma alacak olursam randevuyu aşılama için ne kadar,tüp bebek için ne kadar para ödeniyor bilgisi olan varsa yazabilir mi acaba?

Ben direk Ege hanımdan randevu almıştım.165 tl ödedim.prof.olduğu için istedim.raporlu olursanız herhalde uygun oluyormus dün sekreteri öğle dedi. Birimde eşimden dolayı raporlu olucak.

Ben direk Ege hanımdan randevu almıştım.165 tl ödedim.prof.olduğu için istedim.raporlu olursanız herhalde uygun oluyormus dün sekreteri öğle dedi. Birimde eşimden dolayı raporlu olucak.
Hadi ya bana sekreter telde 200 demişti. Canım sen adet olunca başlanıcakmı tedaviye ne dediler. Benimde eşte sıkıntılar var direk tüp için sayıyamı bakıyolar acaba

Ben de Ege hanımın randevusunu 165 tl biliyorum ancak şu an kasımın son haftasına kadar doluymuş randevu alamadım. Ege hanımın hastası olmadan 25 inde dosyam açılacak artık hayırlısı inş..

Hadi ya bana sekreter telde 200 demişti. Canım sen adet olunca başlanıcakmı tedaviye ne dediler. Benimde eşte sıkıntılar var direk tüp için sayıyamı bakıyolar acaba
Canım adet olunca Fsh bakılacak,zaten smir 15 günde çıkıyor.ege hanım eşimin spermini az bulduğu için mikroenjeksiyon tüp bebek dedi.bu adet olmucak diğer adete yetişir inşallah...

Canım adet olunca Fsh bakılacak,zaten smir 15 günde çıkıyor.ege hanım eşimin spermini az bulduğu için mikroenjeksiyon tüp bebek dedi.bu adet olmucak diğer adete yetişir inşallah...
Anladım canım mikroenjeksiyon ile daha kaliteli embriyo oluyormuş diye duymuştum ne kadar doğru bilmiyorum tabi hakkında hayırlısı olur inşallahhh..

Hayırlısı olsun canım yaaa inşallah güzel haberleri burada paylaşırız teker teker ne zaman başlıyorsun tüp bebeğe günü belli mi ?
inşallah canım inşallah adetli iken ara sulu ultrason çekicez dediler eğer onda bir sorun çıkmazsa önümüzdeki ay başlancakmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…