- Konu Sahibi deniz_deniz_35
-
tolunaycım bıde bısı sorcam sen egede laparoskopı yaptırdın ya prof yaptı dedin nasıl oldu doktoru nerden buldun kımdı benım de ole bı ımknım olurmu ben rafael beye telefonda sordum olmaz dedı ama bılmıom tabı baska bı dr sen fatih bey demıstın yanılmıosam o da egedemı cvp ltfen
tolunay haırlı olsun canım,çok güzel hemen tedaviye başlıyorlar,benim de tahilileri götürmeye birtürlü fırsatım olmadı yatılı misafirim vardı ,anlatsana neler dediler tüp mü aşılamamı yapacaklar,çok merak ediyorum
kızlaaar dün dr kontrolümüz vardı oğlum olcakmış pipisini gösterdi bizeçok şükür herşey yolundaymış nasıl güzel nasıl eşsiz bir duygu anlatamam Allahım hepinize yaşatsın .. artık güzel erkek isimleri bulmak konusunda yardım edersiniz dimi teyzelerii ..
maşallah canımhayırlııyla kucağımıza da alırız inşallah.bizede büyük ihtimalle kız gliyo
tedaviye başlayan tüm arkadaşlara hayırlı olsun.Allah emeklerinizi boş çıkarmasın.
büyük ihtimalle uzmanlar gircekmıs ole demıslerdı hemsıreler nese yapcak bısı yok umarım bırcok kez lap yapan bı dr gırer ne deyım kı artık hayırlısıcanım benimki tesadüf yani şu tam gün yasası çıkmadan önceydi hep hocalar vardı ama o kadar hocadan mutlaka biri girer operasyona yani bu işler öyle kolay değil bırakmazlar asistanlara yada uzmanlara muhakkak başında olurlar.Fatih hoca girdi benim operasyona ama onun muayenehanesi var ve hala çalışıyor yani o girmez.Kemal hoca var onu da çok methediyorlar o çalışıyor diye biliyorum yatış yaptığında sana bilgi verirler gruplara ayırıyorlar hastaları hangi dr lar girecekse operasyona o grupların başında hocaları ve asistanları var canım...
melis canım nasılsın neler yapıyorsun tekrar tedavine devam edecekmisin
slm arkadaşlar bende egede başlamayı düşünüyorum rapor alabilirsem daha iyi olur tabi benim sormak istediğim ilk randevuyu teldenmi alıyorsunuz yokse direk gidip görüşebilirmiyim.bende çikolata kistinden ameliyat oldum 2009 da sol tüpümden parça alındı sorunlu yani eşimin değerleri normal aşılama yaptım özelde ama tutmadı acaba rapor alabilirmiyim sizce benim rahim filmim var ama yenimi istiyorlar çok soru sordum ama yardımcı olursanız sevinirim kızlar..
ayzan ve ayşe sizleri şimdiden tebrik ederim, darısı kucaklarınıza almak olsun...hadi bakalım.
tolunay canım senin de tedavin hayırlı uğurlu olsun..ben de arayı açmadan devam edeceğim eee bebelere arkadaş lazım dimi ama :)))
tatlım sende gelişme varmı neler yaptın???
kızlaaar ben gece rüyamda sümükgördüm hemde kocaman hahahahahahahahaha az önce de rüya tabirlerine baktım çocuk demekmiş çok fena oldum galiba uçuşa geçiyorum hahahaaha her gün allahım ne olur bana rüyalarımda bir işaret ver çocuğum olacakmı olmayacakmı diye dua ediyorum sümüğün buna işaret olacağı aklıma gelmemişti hiç hey yarabbi aklımı koru
canım benim sağol arkadaşım ben iyiyim napayım ikinciyi ne zaman yapsamlara başladım :)) annelik duygusu böyle bir şey galiba.küsmüyor insan tedaviye..caan caan caaan nerelerdesin yavru sen yaa gel arada birkaç kelam et kaç ta iyi olduğunu bilelim dimi amabence de arayı çok açma sıcağı sıcağına başla hemen yetişelim ayzan ile ayşeye kendine iyi davran tamam mı
ben birşeye takıldım şimdi iğnelerim başladı ama aralarda hiç hastaneye çağırmadılar beni yani yumurta geliştirici olan puregon bitince hastanede olacağım son iki gün de orgalutron a başlayacağım.orgalutron un 3. cüsünü ayın 14 ünde yanımda getirmemi söylediler yani ilk kontrol o zaman olacak.size neler yapıldı tedavi nasıl uygulandı yazarmısınız lütfennnnnn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?