Tüp Bebek Merkezleri Ege üniversitesinde tüp bebek yaptıran ve yaptıracak olanlar

canım benimki tesadüf yani şu tam gün yasası çıkmadan önceydi hep hocalar vardı ama o kadar hocadan mutlaka biri girer operasyona yani bu işler öyle kolay değil bırakmazlar asistanlara yada uzmanlara muhakkak başında olurlar.Fatih hoca girdi benim operasyona ama onun muayenehanesi var ve hala çalışıyor yani o girmez.Kemal hoca var onu da çok methediyorlar o çalışıyor diye biliyorum yatış yaptığında sana bilgi verirler gruplara ayırıyorlar hastaları hangi dr lar girecekse operasyona o grupların başında hocaları ve asistanları var canım...

canım bana hemen tüp bebek dediler.benim tüplerimin biri kapalı.zaten öncesinde operasyon olmuştum açılsın diye ama malesef sağ açılmadı solda kısmen geçiş vardı açılmış ama o zaman da demişlerdi yani ameliyattan sonra tüp bebekle anne olabilirsin yoksa olsa bile dış gebelik yaşarsın diye.aşılamayı eşinin morfolojisi iyiyse senin de iki tüpün sorunsuz açıksa yapıyorlar canım.

bir de bana adetinin ilk günü geleceksin buraya dediler telefonlar arayıp ben de bugün gittim hemşire bana telefonla arayacaktın niye geldin dedi ben de yoo gel dediler bana dedim.yahu telefonla arasaymışım hiç bir işim bugün olamayacakmış bir gittim hemen ultrasona gönderdiler elime de bir lh e2 istem kağıdı tutuşturdular sonra da tekrar muayene olunan yere çağırdılar reçetemi verdiler ilaçları da al dediler aldım hatta ilk dozu bile başlatıverdiler bugünden yaptırdım iiiğnemi de azcık yaktı klinikte bir arkadaşıma yaptırdım ilk dozu ben yapamam diye korktum bakalım yarın kendim deniycem.bu arada en zoru sigara yasaaaak içki yasaaaaaaak hazır yiyecekler katkı maddesi içeren herşey yasaaaaaak tamaaamen doğal besleneceğiz kızlar.aslında yapılması gerekenler ama en çok sigarada zorlanacağım.:44:

maşallah canımhayırlııyla kucağımıza da alırız inşallah.bizede büyük ihtimalle kız gliyo

tedaviye başlayan tüm arkadaşlara hayırlı olsun.Allah emeklerinizi boş çıkarmasın.

maşallah canımhayırlııyla kucağımıza da alırız inşallah.bizede büyük ihtimalle kız gliyo

tedaviye başlayan tüm arkadaşlara hayırlı olsun.Allah emeklerinizi boş çıkarmasın.

aaaaaa kız da çıktı kaçırdık daamaaaaaadıııııııııııııııııııı maaşallah ikinize de kızlar bize de dua edin olur muuuuuuuuuu

büyük ihtimalle uzmanlar gircekmıs ole demıslerdı hemsıreler nese yapcak bısı yok umarım bırcok kez lap yapan bı dr gırer ne deyım kı artık hayırlısı

ayzan ve ayşe sizleri şimdiden tebrik ederim, darısı kucaklarınıza almak olsun...hadi bakalım.

tolunay canım senin de tedavin hayırlı uğurlu olsun..ben de arayı açmadan devam edeceğim eee bebelere arkadaş lazım dimi ama :)))

melis canım nasılsın neler yapıyorsun tekrar tedavine devam edecekmisin

canım benim iyiyim sen nasılsın..sizleri takip ediyorum buradan , arada girip yazabiliyorum ama mutlaka okuyorum yazdıklarınızı...

ben bu arada iki üç ay sonra tekrar başlamayı düşünüyorum.ara vermek istemiyorum başladık bu işe..zaten 4 tane daha yaparım sonra tüp falan yapılmıyormuş . yumurta rezervlerini azaltıyormuş ilaçlar..bu yüzden ikinciyi kısa sürede yaparım , inşallah bu sefer Allah yüzümüze bakar..

slm arkadaşlar bende egede başlamayı düşünüyorum rapor alabilirsem daha iyi olur tabi benim sormak istediğim ilk randevuyu teldenmi alıyorsunuz yokse direk gidip görüşebilirmiyim.bende çikolata kistinden ameliyat oldum 2009 da sol tüpümden parça alındı sorunlu yani eşimin değerleri normal aşılama yaptım özelde ama tutmadı acaba rapor alabilirmiyim sizce benim rahim filmim var ama yenimi istiyorlar çok soru sordum ama yardımcı olursanız sevinirim kızlar..

operasyonu ege de mi oldun? ben de ege de operasyon oldum sol açık sağ kapalı tüp bebek raporu verdiler direkt.rahim filmi illa ki isteniyor.randevuyu da önce tüp bebek bölümüne gidiyorsun 2. katta.yanlız gidebilirsin hemen o gün birşey yapmıyorlar sadece randevu gününü veriyorlar.ben gittiğimde 20 gün sonrasına vermişlerdi ve işlemler evraklarını tamamlayıp bir an önce teslim edersen hızla rapor işlemlerin tamamlanıyor karar çıkıyor.çok bekletmediler beni de.. hayırlısı olsun hepimiz için..

caan caan caaan nerelerdesin yavru sen yaa gel arada birkaç kelam et kaç ta iyi olduğunu bilelim dimi ama bence de arayı çok açma sıcağı sıcağına başla hemen yetişelim ayzan ile ayşeye kendine iyi davran tamam mı

ben birşeye takıldım şimdi iğnelerim başladı ama aralarda hiç hastaneye çağırmadılar beni yani yumurta geliştirici olan puregon bitince hastanede olacağım son iki gün de orgalutron a başlayacağım.orgalutron un 3. cüsünü ayın 14 ünde yanımda getirmemi söylediler yani ilk kontrol o zaman olacak.size neler yapıldı tedavi nasıl uygulandı yazarmısınız lütfennnnnn...

kızlaaar ben gece rüyamda sümük gördüm hemde kocaman hahahahahahahahaha az önce de rüya tabirlerine baktım çocuk demekmiş çok fena oldum galiba uçuşa geçiyorum hahahaaha her gün allahım ne olur bana rüyalarımda bir işaret ver çocuğum olacakmı olmayacakmı diye dua ediyorum sümüğün buna işaret olacağı aklıma gelmemişti hiç hey yarabbi aklımı koru

ay hadi inşallah hayatım ya allah gönlünre göre versin..... bende hiç kahve falına inanmazdım şimdi faalımda bebek falan çıkınca zil takıp oynayasım geliyo... kafayı yedim bende bence.....

ben birşeye takıldım şimdi iğnelerim başladı ama aralarda hiç hastaneye çağırmadılar beni yani yumurta geliştirici olan puregon bitince hastanede olacağım son iki gün de orgalutron a başlayacağım.orgalutron un 3. cüsünü ayın 14 ünde yanımda getirmemi söylediler yani ilk kontrol o zaman olacak.size neler yapıldı tedavi nasıl uygulandı yazarmısınız lütfennnnnn...[/QUOTE]

bugün de sabah ilk orgalutron iğnemi vuruldum.sanki dizi film izliyorum modundayım bakalım yarın ne olacak ?hadi bugün de geçti yarın nasıl olacak? e az kaldı bundan sonra ne olacak? fatmagülün suçu ne dizisinin yeni bölümlerini bekler gibi gelişmeleri bekliyorum...yaaa bu hormonlar beni ne hale getirdi sanırım deliriyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmm:26::104::104::121::119:

canım benim sağol arkadaşım ben iyiyim napayım ikinciyi ne zaman yapsamlara başladım :)) annelik duygusu böyle bir şey galiba.küsmüyor insan tedaviye..
ben sizi takip ediyorum ancak akşamları girebiliyorum (

tedavin hayırlı uğurlu olsun arkadaşım, kısa uzun bunlara takılma, bu sadece senin yumurta durumun eşinin sperm durumuyla alakalı canım, kısa olması hem daha iyi yaa inan bana 10 gün yaklaşık ilaç kullanıyorsun, benim uzundu mesela tam 3 hafta iğne kullandım ( milletin sonuçları belli oldu ben hala iğne kullanıyordum...demek ki bu protokol sana uygun olanmış.inşallah sonun da güzel olur arkadaşım..

şu ara çocukla ilgili iğnelerini yapıyorsun kafayı buna yorman çok normal, kolay değil hormon kullanıyorsun hem de öyle böyle değil o ilaçlar.depresyona bile sokturuyor farkında olmadan, şuanda sen anne adayı sayılırsın, bu anı sakin geçirmeye çalış, iyi olacağını hayal et. bol bol dinlenmeye bak.öperim güzel haberlerini duymak nasip olur inşallah..

Canım gerçekten de çok zor bir süreçmiş bu yaşayınca anlıyormuş insan.ama bu hormonlar benim keçilerin kaçmasına sebep olmadan bir işe yarasalar daha mutlu olacağım yoksa bu garip rüyaların sonu gelmeyecek.inan buraya yazdığım en masumuo kadar salak saçma şeyler giriyor ki rüyama.bu denli etkilenebileceğimi hiç düşünmemiştim.ama sümük olayı çok komikti rüya tabirlerine baktım başlıktan sonra açıklamanın ilk kelimesi çocuk Allahım hayırlısını versin inşallah hepimize.tabi akıl sağlığımızı da koruyarak canım sen ne zaman başlayacaksın?? bence çok bekleme sıcağı sıcağına başla.ben allah korusun inşallah olumlu sonuçlanır ama olmazsa da hiç beklemeden tabi bir engel yoksa hemen başlayacağım 2.tedaviyede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…