- Konu Sahibi deniz_deniz_35
-
kızlar size bişey sormak istiyorum 20 aralıkta randevum var benim dosya açtırmak için kan testi falan istiyorlar ya bide eşinden sperm testi aynı gün yaptırabiliyormuyuz hemen benim çok fazla izin alma şansım yokta ondan merak ettim yani ortalama nasıl bir sürede bu testleri tamamlarız benim rahim filmim var sonucumu götürcem zaten tüplerde sorun yok laproskopi istiyorlar mı herkesten.. çok sordum ama merak ediyorum kusura bakmayın nolur..
bu arada gözümden kaçmış 20 aralıkta randevu vermişler sana :))) sana bir istek kağıdı vermişlerdir herhalde eşin 3 gün cinsel perhizle gelecek sen ssk günlerini getireceksin fotoğraf nüfus müd den evrak 1 er fotoğraf... o gün eşinin işi bitecek.eğer erken biterse işiniz yani saat 2 gibi hemen laboratuara gidip kanını verebilirsin ama özellike adetin 3. günü olması gereken tahlillerin de olacak istersen özelde yakın bir yerde yaptırıp zaman kazanabilirsin çok pahalı değil onlar.filmi ve diğer tahlilleri özelde yaptırmak isteyenlere birşey demiyorlar kabul ediyorlar herşeyi
35 yaşından gün alırsan iki embriyo koyuyorlar.35 den öncesi tek embriyo.ama özellerde böyle değil istersen iki tane embriyo transferi yapıyorlar.benim görüştüğüm dr lar hasta dr arasında isteğe göre hareket ediyoruz diyorlar.Ve malesef sadece 2 deneme hakkımız var.sayın!! başbakan herkes en az 3 çocuk yapsın diye bas bas bağırıyor ya ama bi halt yaptıkları yok daha da zorlaştırıyorlar tedavi yollarını......çok kızıyorum çokkk
çok teşekkür ederim yardımınız için.başbakanlığa cumhurbaşkanlığına mail attık konuyla ilgili aynen söyledim 3 çocuk diye her nikahta tembihliyorsunuz ama çocuk isteyenlerden mevcut haklarını geri alıyorsunuz dedim ama ...
bende çok kızıyorum.
ya arkadaşlar ben adetimin birinci günü hastaneye gidicem dedim ya acaba telefonda yanlış mı anladım 21.gün mü gidicem ki??? yada ege de kısa protokol mü uygulanıyor uzun protokol mü ya da hastaya göre mi değişiyor tüp bebek yaptıran arkadaşlar uzun protokol ise hangi gün çağırdılar kısa protokolse hangi gün çağırdılar allah allaaaaaah kafaya takacak şey aradım aradımbuldumsonunda galiba hahahaha
ordamısınızzzzzzzz
ya arkadaşlar ben adetimin birinci günü hastaneye gidicem dedim ya acaba telefonda yanlış mı anladım 21.gün mü gidicem ki??? yada ege de kısa protokol mü uygulanıyor uzun protokol mü ya da hastaya göre mi değişiyor tüp bebek yaptıran arkadaşlar uzun protokol ise hangi gün çağırdılar kısa protokolse hangi gün çağırdılar allah allaaaaaah kafaya takacak şey aradım aradımbuldumsonunda galiba hahahaha
Canım hadi bakalım çağırmışlar seni de.hayırlısı olsun inşallah.tamam canım sen yeter ki üzülme ama arada girip bize bi selam çak.bakalım bu taşlı topraklı yolda ilerleyeceğiz allahın da izniyle inşallah hayırlı sonuçlar alırız ve anne oluruz.çok umut bağlamamaya çalışıyorum doğrusunu söylemek gerekirse.aslında beni tek sıkan konu çevre baskısı.biz evlendiğimizde eltimin bir kızı vardı.herkes benden beklerken o ikinciyi patlattı.yanımda çocuklarını prensim prensesim diye sevince nekadar acı çektiğimi bir ben bir allah biiyor.hele o cadı kaynanamın yaptıkları aaahhh ah yani eşimde istiyor aslında ama olmazsa olmasın ben seninle çocuk yüzünden evlenmedim diyor ama işte totoşumun dibinde bunlar olurken de böyle oluyor amaaan neyse yaa hepimizin hakkında hayırlısı olsun allah hayırlısını sağlıklısını versin inşallah.hergün dualarım hepimiz için bebeklerimiz için allahım kabul et ne olur AMİN....
ücretli olanlar4500 ile 5500 arasında farklılık gösteriyor, ancak raporlu olursa da 2000 2500 falan..bende ege üni.tüp bebek istiyorum fakat bizim ssk indiriminden yararlanma şansımız yok ücretler hakkında bilgisi olan var mı?
Benim uzundu, yani adetimin 20 ya da 21 gününde başlanıyor ilaçlara ve yaklaşık iki hafta daha fazla iğne kullanıyorsun, yumurtalarını baskılamak için.yani yumurtlaman sağlanıyor, sanırım bu yumurtaların daha kaliteli olması için, mesela bizim mikroenjeksiyon oldu, yumurta dayansın diye uzun seçildi..hayırlısı uzun kısa önemli olan sonuç....canım kısa protokolde adetin 2. veya 3.günü çağırıyorlar bildiğim kadarıyla ama uzunu bilmiyorum sen aç bi sor mutlaka yarın..
ve bir hayal kırıklığı daha yaşanır... boyun bükülür.. gözlerden yaş akar.. hayallere dalıp çıkar gidersin, uzaklaşırsın, uzaklaşırsın.. dudaklarında dualarla...
tolunayyyy naptın gittin mi ilaçlara başladınmı???
hadi hayırlısı ,Allahtan umut kesilmez belki mucizen gelmiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?