- Konu Sahibi deniz_deniz_35
-
- #4.581
Merhaba bişi sorcaktım bende bu 25 mayısta Ege Üniversitesinde başladım kan tahlilerini smear testini eşimin sperm testini falan verdik bana bi kağıt verdi onu dahiliye doktoruna gidip imzalatmam gerekmiş sonra onu tüp bebek merkezine kargolamam gerek dediler ve biz sizi arıcaz dediler sizi bu durumdayken ne kadar zman snra aradılarMerhaba arkadaşlar Şubat ayından beri sessizce takip ediyorum Ege üniversitesine başvurduk evrak topladık dün haber geldi Ege hanım aşılama demiş perşembe gelin demişler benim eşimde problem hız düşük çok heyecanlıyım İlk deneme hemen reçete yazarlarmı bu arada Allah isteyen herkese evlat nasip etsin inşallah
Merhaba bişi sorcaktım bende bu 25 mayısta Ege Üniversitesinde başladım kan tahlilerini smear testini eşimin sperm testini falan verdik bana bi kağıt verdi onu dahiliye doktoruna gidip imzalatmam gerekmiş sonra onu tüp bebek merkezine kargolamam gerek dediler ve biz sizi arıcaz dediler sizi bu durumdayken ne kadar zman snra aradılar
Merhaba arkadaşlr bişi sorcaktım amh değerim 2.01 çıktı sizce nasılbütün evraklarınız tamamlandığında hastalığın 1.günü sabah aramanızı istiyorlar ve ertesi gün gidiyorsunuz.yani bende öyle olmuştu...
Merhaba arkadaşlr bişi sorcaktım amh değerim 2.01 çıktı sizce nasıl
Tup bebek raporu icin bütün evrakları tamamladim teslim ettim en gec 1 bucuk ay sonra telefonla ararız dediler Biz aramazsak siz ararsiniz dediler. Evraklari teslim ettikten sonra sizi direkt hastaliginizin ikinci gunu mu cagirdilarbütün evraklarınız tamamlandığında hastalığın 1.günü sabah aramanızı istiyorlar ve ertesi gün gidiyorsunuz.yani bende öyle olmuştu...
Tup bebek karari kac ayda cevabı geldi Bizde başvurduk BeklemedeyizSlm arkadaşlar uzun zamandır giremiyordum.. allahın izniyle tüp bebek için karar aldılar bu perşembe iğneye başladım siz neler yapıyosunuz hangi aşamadasınız
Bi 5 ayda geldi diyebilirim ama kişilere göre değişir o çünkü bazen ilaç takviyesi yapılmadan başlamayı ön görüyorlar o yüzden daha erkende olabilir daha geç deTup bebek karari kac ayda cevabı geldi Bizde başvurduk Beklemedeyiz
Tup bebek karari kac ayda cevabı geldi Bizde başvurduk Beklemedeyiz
Bi 5 ayda geldi diyebilirim ama kişilere göre değişir o çünkü bazen ilaç takviyesi yapılmadan başlamayı ön görüyorlar o yüzden daha erkende olabilir daha geç de
Hastaneye 900 tl ödedik 2 tüp de dondurulmuş embriyomuz var ona da 430 tl ilaçlarımı 900 tl tuttu ama ilaçların kişiye göre dozu değiştiği için daha az da olabilir daha çok daRaporlu olunca ne kadar tuttu ücreti tüp bebek tedavisinin
Hastaneye 900 tl ödedik 2 tüp de dondurulmuş embriyomuz var ona da 430 tl ilaçlarımı 900 tl tuttu ama ilaçların kişiye göre dozu değiştiği için daha az da olabilir daha çok da
Evet çok uygun maddi yönden çok zorlamiyoÇok uygun gerçekten
Biz bi kaç ay vitamin kullandık dediğim gibi herkesde süreç farklı oluyoMerhaba bende bütün evraklarimi teslim ettim Bana en gec 1.bucuk ay icinde sizi arariz dediler.Size kuruldan 5 ay sonra cevap gelmesi cok uzun süreç değil mi? Benim Yumurta rezervim az 4 tane
Hangi vitaminleri verdiler sizeBiz bi kaç ay vitamin kullandık dediğim gibi herkesde süreç farklı oluyo
Eşime progeny M diye bi ilaç verdiler faydasını da gördük ben kullanmadımHangi vitaminleri verdiler size
merhaba, benim biraz acil durumum olduğu ve egedeki doktorlar tarafından tüp bebeğe yönlendirildiğim için öne alındı...Tup bebek karari kac ayda cevabı geldi Bizde başvurduk Beklemedeyiz
Merhaba son aşılama derken 2.mi oluyor. Ben de 1 yıl aradan sonra tekrar gidicem de aabırım 2.aşılmayla decam edicekler. Regl olunca arıyoruz yine di mimeraba kızlar bende son aşılamamı yptrcm bu regl de. kızlr sizde durumlar nasıl
3. aşılama cnm. evet arıosn yıne cnm. ben bu ay gidicktm. ama yıllık izinde olcm. sıkıntı olck ağustosa brktmMerhaba son aşılama derken 2.mi oluyor. Ben de 1 yıl aradan sonra tekrar gidicem de aabırım 2.aşılmayla decam edicekler. Regl olunca arıyoruz yine di mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?