Tüp Bebek Merkezleri Ege üniversitesinde tüp bebek yaptıran ve yaptıracak olanlar

Merhaba bişi sorcaktım bende bu 25 mayısta Ege Üniversitesinde başladım kan tahlilerini smear testini eşimin sperm testini falan verdik bana bi kağıt verdi onu dahiliye doktoruna gidip imzalatmam gerekmiş sonra onu tüp bebek merkezine kargolamam gerek dediler ve biz sizi arıcaz dediler sizi bu durumdayken ne kadar zman snra aradılar

bütün evraklarınız tamamlandığında hastalığın 1.günü sabah aramanızı istiyorlar ve ertesi gün gidiyorsunuz.yani bende öyle olmuştu...

bütün evraklarınız tamamlandığında hastalığın 1.günü sabah aramanızı istiyorlar ve ertesi gün gidiyorsunuz.yani bende öyle olmuştu...
Tup bebek raporu icin bütün evrakları tamamladim teslim ettim en gec 1 bucuk ay sonra telefonla ararız dediler Biz aramazsak siz ararsiniz dediler. Evraklari teslim ettikten sonra sizi direkt hastaliginizin ikinci gunu mu cagirdilar

Merhaba bende bütün evraklarimi teslim ettim Bana en gec 1.bucuk ay icinde sizi arariz dediler.Size kuruldan 5 ay sonra cevap gelmesi cok uzun süreç değil mi? Benim Yumurta rezervim az 4 tane

Merhaba son aşılama derken 2.mi oluyor. Ben de 1 yıl aradan sonra tekrar gidicem de aabırım 2.aşılmayla decam edicekler. Regl olunca arıyoruz yine di mi
3. aşılama cnm. evet arıosn yıne cnm. ben bu ay gidicktm. ama yıllık izinde olcm. sıkıntı olck ağustosa brktm

merhabalar,maldemor siz aşılamayı hangi birimde oldunuz acaba birde ücretli kısma nasıl dahil olunuyor ben infertilite kısmında ilk aşılamamı oldum ama başarısız oldu. infertilite kısmında neredeyse hiç bir bilgi vermiyorlar nasıl bir yol izlediniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…