- 13 Nisan 2018
- 3.264
- 2.377
- 83
- 36
- Konu Sahibi deniz_deniz_35
-
- #4.561
bnm 13 mayıs ama ben 6 mayısts çatlatma iğnesi yapıcam. iğnenın 10. günü. nerak edıorm beta kaç çıkacakAyy inşallah cnm ya.. sonuç tarihin ne zaman ya cnm..
Öyle duramıyoruz ne yazık kibnm 13 mayıs ama ben 6 mayısts çatlatma iğnesi yapıcam. iğnenın 10. günü. nerak edıorm beta kaç çıkacak
senın tüp bebek dimi cnmÖyle duramıyoruz ne yazık ki
27 nisan da çatlatma iğnesi oldm. bgn 9. gün. yarın 10 herhalde geçmştr etkısı. yarn tekrar çatlatma iğnesi olcm. bebek varsa tutsn dieİnşallah bebeğiniz size tutunmustur.bence testi Erken yapmayın vurduğunuz çatlatma iğnesi yanlış sonuç çıkartabilir.
tamam cnm. sz ne zaman başladnz tedavıyeBiliyorum bende aynı süreci yaşadım ve dayanamayıp 10.gunde baktirdim yanlış sonuç aldım boş yere sevinmiştim.siz bilirsiniz yine de fikrimi söyleyeyim dedim
aşılamamıydı sizin. inş tşk ederm. gzl haberler vermk bize de nasip olrBen 2017 Aralık'ta başladım da olumlu sonucu aldım şükürler olsun 3 aylık kızım varRabbim herkese nasip eder inşallah sizin bebiş de sıkı sıkı tutunur inşallah seneye kollariniz dolu olur umarım
oy ne gzl mutlulukla sonuçlnmş. bahtı da iyi olsn evladınızınTüp Bebek canım
Evet cnm tüp bebeksenın tüp bebek dimi cnm
aşılama sonuçlanınca reçete yazıolar cnmMerhaba arkadaşlar Şubat ayından beri sessizce takip ediyorum Ege üniversitesine başvurduk evrak topladık dün haber geldi Ege hanım aşılama demiş perşembe gelin demişler benim eşimde problem hız düşük çok heyecanlıyım İlk deneme hemen reçete yazarlarmı bu arada Allah isteyen herkese evlat nasip etsin inşallah
hayırlısı olsun dualarınız kabul olsun inşallahBenimde transfer oldu bugün arkadaşlar inşallah hayırlısı bakalm
Sağol inşallah.. duam tek kendime değil bu yolda olan olmayan isteyen herkese inşallah hayırlısıyla tez vakittehayırlısı olsun dualarınız kabul olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?