Tüp Bebek Merkezleri Ege üniversitesinde tüp bebek yaptıran ve yaptıracak olanlar

İnşallah bebeğiniz size tutunmustur.bence testi Erken yapmayın vurduğunuz çatlatma iğnesi yanlış sonuç çıkartabilir.

İnşallah bebeğiniz size tutunmustur.bence testi Erken yapmayın vurduğunuz çatlatma iğnesi yanlış sonuç çıkartabilir.
27 nisan da çatlatma iğnesi oldm. bgn 9. gün. yarın 10 herhalde geçmştr etkısı. yarn tekrar çatlatma iğnesi olcm. bebek varsa tutsn die

Biliyorum bende aynı süreci yaşadım ve dayanamayıp 10.gunde baktirdim yanlış sonuç aldım boş yere sevinmiştim.siz bilirsiniz yine de fikrimi söyleyeyim dedim

Ben 2017 Aralık'ta başladım da olumlu sonucu aldım şükürler olsun 3 aylık kızım var Rabbim herkese nasip eder inşallah sizin bebiş de sıkı sıkı tutunur inşallah seneye kollariniz dolu olur umarım

aşılamamıydı sizin. inş tşk ederm. gzl haberler vermk bize de nasip olr

kızlar meraba. 27 nisanda çatlatma iğnesi oldm. 29 nısan da aşılama. bgn hastaydm doktora gittim kan tahlili yptrdm. beta 2.9 çıktı regle daha çok var. yükselirmi sizce değer

Merhaba arkadaşlar Şubat ayından beri sessizce takip ediyorum Ege üniversitesine başvurduk evrak topladık dün haber geldi Ege hanım aşılama demiş perşembe gelin demişler benim eşimde problem hız düşük çok heyecanlıyım İlk deneme hemen reçete yazarlarmı bu arada Allah isteyen herkese evlat nasip etsin inşallah

aşılama sonuçlanınca reçete yazıolar cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…