- 13 Nisan 2018
- 3.264
- 2.377
- 83
- 36
- Konu Sahibi deniz_deniz_35
-
- #4.541
Dışarda yaptırıp götürdüğün kan testleri neler yoksa hepsini Ege mi yapıyo bi de şu dahiliye kağıdını nereye imzalattınGöremedim yazmışım , öğrendim yazacağıma
inşallah hayırlı haberlerini alırızyarın reglin 2. günü. ege hnıma gidicem. aşılaama için başlıorz tedaviye. bakalm bi sıkıntı olmaz inş
Hemen söylediler mi aşılama diye önce muayene mi oldunuz ne dediler güzel haberlerini alırız inşallahyarın reglin 2. günü. ege hnıma gidicem. aşılaama için başlıorz tedaviye. bakalm bi sıkıntı olmaz inş
meraba cnm geçen ay gitöiltim bende. doktor hnm aşılama ile başlıcaz dedi. öyle karar verdi. bakalm artk 5 gün gonalf kullanıcaz. sonrasında ultrason. bende çok merak edıorm nasıl,olck,dieHemen söylediler mi aşılama diye önce muayene mi oldunuz ne dediler güzel haberlerini alırız inşallah
GüZel olacak inanıyorum inşallahmeraba cnm geçen ay gitöiltim bende. doktor hnm aşılama ile başlıcaz dedi. öyle karar verdi. bakalm artk 5 gün gonalf kullanıcaz. sonrasında ultrason. bende çok merak edıorm nasıl,olck,die
O sürece gelmek bile güzel bence tahlildi dosyaydı kuruldu derken bile insan yıpranıyor inşallah tüp bebeğe gerek kalmadan kurtulursunmeraba cnm geçen ay gitöiltim bende. doktor hnm aşılama ile başlıcaz dedi. öyle karar verdi. bakalm artk 5 gün gonalf kullanıcaz. sonrasında ultrason. bende çok merak edıorm nasıl,olck,die
Kendi isteğinle baglattiginiz icin devlet.karsilamaz bencemerhaba arkadaşlar ; ben ikinci doğumumdan sonra bağlatmıştm ama bebeğimi kaybettim şimdi kızım kardeş istediği için tüp bebek yaptırmaya karar verdik ama biz bağlattığımız için burada yapılıyor mu acaba yoksa özel merkezlere mi gitmek gerekiyor oralarda çok pahalı ücretler ....bizim ege üniversitesinde olur mu acaba ?
Devlet destegi yas sınırı 23/40 diye biliyorum internette aratıp detaya ulasabilirsin Allah kucaginizi bos birakmasin insallahmerhaba arkadaslar benim yasim 42 ege unv yada devlet hastanelerinde yas sıniri varmi birde direk tul bebekmi yoksa asilama deniyorlarmi ben 3 yillik evliyim son 1 yildir deniyoruz nafile ,esimin daha onceki esinden 2 cocugu var ama benim yom bilgisi olan yazabilirmi
tesekurler hepimizin ,sanirim benim artik olmaz ,sizlerin olmasini umit ederimDevlet destegi yas sınırı 23/40 diye biliyorum internette aratıp detaya ulasabilirsin Allah kucaginizi bos birakmasin insallah
inş inş cnm. doğru iğneyi kullanmışımdır inş. sıkkmtı çıkmazO sürece gelmek bile güzel bence tahlildi dosyaydı kuruldu derken bile insan yıpranıyor inşallah tüp bebeğe gerek kalmadan kurtulursun
tşkler gzl dileklern içinGüZel olacak inanıyorum inşallah
Buralarda kimseler yokmeraba kızlar nasılsınız. ben yine yrn doktora gidicm. yumurta büyğklüğüne bakacaklar. inş büyümüşlerdir. 2 tane yumurtam vardı. 15 ve 13 mm deler.
bende aşılama oldm cnm. 27 nısanda çatlatma 29 nısanda da aşılama yptılar. senın içinde iyi haberler alalım.bol yumurtaların ılsn inşSlm arkadaşlar uzun zamandır giremiyordum.. allahın izniyle tüp bebek için karar aldılar bu perşembe iğneye başladım siz neler yapıyosunuz hangi aşamadasınız
Ayy inşallah cnm ya.. sonuç tarihin ne zaman ya cnm..bende aşılama oldm cnm. 27 nısanda çatlatma 29 nısanda da aşılama yptılar. senın içinde iyi haberler alalım.bol yumurtaların ılsn inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?