Tüp Bebek Merkezleri Ege üniversitesinde tüp bebek yaptıran ve yaptıracak olanlar

yarın reglin 2. günü. ege hnıma gidicem. aşılaama için başlıorz tedaviye. bakalm bi sıkıntı olmaz inş

Göremedim yazmışım , öğrendim yazacağıma
Dışarda yaptırıp götürdüğün kan testleri neler yoksa hepsini Ege mi yapıyo bi de şu dahiliye kağıdını nereye imzalattın
yarın reglin 2. günü. ege hnıma gidicem. aşılaama için başlıorz tedaviye. bakalm bi sıkıntı olmaz inş
inşallah hayırlı haberlerini alırız Topik ne kadar sessiz Ya kimse yokmu Ege’ye giden yada gidecek olan nerde o hastanedeki kalabalık

cnm gittim geldim. özl ücret oarası ödedım 160 tl. muayene etti ilaçlar raporlu olckmış ama eczane ilk önce ücret ödettirio 638 tl,gonalf 75 iğne

Hemen söylediler mi aşılama diye önce muayene mi oldunuz ne dediler güzel haberlerini alırız inşallah
meraba cnm geçen ay gitöiltim bende. doktor hnm aşılama ile başlıcaz dedi. öyle karar verdi. bakalm artk 5 gün gonalf kullanıcaz. sonrasında ultrason. bende çok merak edıorm nasıl,olck,die

meraba cnm geçen ay gitöiltim bende. doktor hnm aşılama ile başlıcaz dedi. öyle karar verdi. bakalm artk 5 gün gonalf kullanıcaz. sonrasında ultrason. bende çok merak edıorm nasıl,olck,die
O sürece gelmek bile güzel bence tahlildi dosyaydı kuruldu derken bile insan yıpranıyor inşallah tüp bebeğe gerek kalmadan kurtulursun

merhaba arkadaslar benim yasim 42 ege unv yada devlet hastanelerinde yas sıniri varmi birde direk tul bebekmi yoksa asilama deniyorlarmi ben 3 yillik evliyim son 1 yildir deniyoruz nafile ,esimin daha onceki esinden 2 cocugu var ama benim yom bilgisi olan yazabilirmi

Kendi isteğinle baglattiginiz icin devlet.karsilamaz bence

Devlet destegi yas sınırı 23/40 diye biliyorum internette aratıp detaya ulasabilirsin Allah kucaginizi bos birakmasin insallah

meraba kızlar nasılsınız. ben yine yrn doktora gidicm. yumurta büyğklüğüne bakacaklar. inş büyümüşlerdir. 2 tane yumurtam vardı. 15 ve 13 mm deler.

meraba kızlar nasılsınız. ben yine yrn doktora gidicm. yumurta büyğklüğüne bakacaklar. inş büyümüşlerdir. 2 tane yumurtam vardı. 15 ve 13 mm deler.
Buralarda kimseler yok yoğunluktan sıra bulamıyoruz ama in cin top oynuyo yumurtaların gayet iyi gidiyor aşılamaya elverişli hale gelir merak etme

kızlar pazartesi aşılamam var dua edin. 16 ve 15 mm yumurtalar. yarn çatlatma iğnesi ypıcam. inş hakkımızda hayırlısı olr. sağlıklı bebişlermz glsn. grup çok sessiz. szde neler vr.

Slm arkadaşlar uzun zamandır giremiyordum.. allahın izniyle tüp bebek için karar aldılar bu perşembe iğneye başladım siz neler yapıyosunuz hangi aşamadasınız

Slm arkadaşlar uzun zamandır giremiyordum.. allahın izniyle tüp bebek için karar aldılar bu perşembe iğneye başladım siz neler yapıyosunuz hangi aşamadasınız
bende aşılama oldm cnm. 27 nısanda çatlatma 29 nısanda da aşılama yptılar. senın içinde iyi haberler alalım.bol yumurtaların ılsn inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…