Tüp Bebek Merkezleri Ege üniversitesinde tüp bebek yaptıran ve yaptıracak olanlar

ege hanıma direkt gittim ben. sanırım tüp bebek özl bölümden randevu alıcaksnz..ben öyle ypmştm. son aşılamam kaldı. ondan sonra tüpe geçicem bense

ege hanıma direkt gittim ben. sanırım tüp bebek özl bölümden randevu alıcaksnz..ben öyle ypmştm. son aşılamam kaldı. ondan sonra tüpe geçicem bense
tesekkür ederim.telefonla aldınız zannedersem degil mi.hakkınızda hayırlısı olur insallah hayırlı haberler tez zamanda

merhaba bebegınız hayırlı olsun bende ege hanımdan randevu aldım eylul ayına verdiler ücretli oldugunu söylediler muayene dısında ne gibi ucret alınıyor acaba raporlu olcak normal polıklınık için taaa mart ayına verıyorlar o kadar bekleyemem ama ege hanımın ucretlı oldugunu söylediler kafam karıstı

Merhabalar. Çok teşekkür ederim. Benim tüp bebek ile olmadı. 2 aşılama 3 de tüp bebek denemiştik. Ege hanımdan çok memnun kaldim. Çok naif kibar birisi. Bu konuda hiç bir sorunum yok. Tüp bebek sonrası tutup tutmadığını anlamak için 12. Gün kan veriliyor ya kanı verdiğim halde sonucumun olumsuz olduğunu bile arayıp söylemediler bu konuda çok üzüldüm. Yani universite hastanesi. Eminim çok yoğunlar. Ama insan bekliyor. Araya kaynadık galiba. Muayene ücreti 165 lira idi. Kullandığınız iğneler varsa fazladan yumurtanız yumurta dondurma ücreti transfer ve hoca derken toplam 3 bin vermiştik biz gecen sene. Bu da özel hastanelere göre oldukça uygun gelmişti bana. Şuan nasıldır bilemem. Şimdiden hayırlısı olsun.

Doğal yollami olduu suan sadece hocaya ne zaman veriliyor bilmem ama 3500 veriliyormuş

Evet doğal oldu. Zaten artık ege tüp e gitmeyi düşünmüyordum 3 başarısız olunca. Uzun bi süre de tedavi görmek istemedim. Pat diye mucize geldi. Allah size de gostersin inşallah.
Inşallah canım sağlıkla kucağına al inşallah benim ilk tüp bebeğim tuttu ama düşük yaptım malesef nasip 3 yıl oldu evleneli hiç normal yolla gebelik olmadı yaşımda 34 oldu çok zamanım yok yani amh 0.96 eşimde hareket ve hız sorunu var ne bilim hayırlısı artik

Benim de yaşım 32 ve hiç hamileliğim olmamıştı. Bende amh değerinin önemli olduğunu düşünürdüm ama okuduğum kadarıyla. 0.1 olsa bile oldu mu oluyor. Allahım nasip ettiyse her şekilde olur canım. Sen gönlünü ferah tut ve tedavine odaklan. Ama inşallah Allahım kendiliğinden verir hocaya gidene kadar.

Inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…