- 6 Şubat 2021
- 6.262
- 6.329
- 148
- Konu Sahibi deniz_deniz_35
-
- #4.921
Insallah canimAz kalmis ozaman transfere. Pesinden de ben gelicem sanirim
Santral mi bagliyorMerhabalar ege üniversitesi tüp bebek bölümüne ulaşanlar varmı 2 gündür telefonlara bakmıyorlar
Yok bende direk tüpbebek bölümü var takipli hastayım bise sorcam ama cevap veren yok hep ilk aramamda cevap verirlerdi acaba hasta kabulü durduruldumu pandemiden dolayiSantral mi bagliyor
Takipli hastaları vardır sizin gibi o yüzdenYok bende direk tüpbebek bölümü var takipli hastayım bise sorcam ama cevap veren yok hep ilk aramamda cevap verirlerdi acaba hasta kabulü durduruldumu pandemiden dolayi
Ben eylülden beri tedaviye başlayamadım her ay benden kaynaklı aksilikler oluyo aralikda en son sulu ultrosan çektiler ocakta gittim covit testim negatif çıktı ama onların çalışma saatine yetişmediği için bakmadı hanfendiler tedavi subatta dediler şimdide covit oldum bendeki sansTakipli hastaları vardır sizin gibi o yüzden
Mümkün değil yani durdurulmasi.
Cok geçmiş olsun. Yok ben özel kliniğe gidiyorum. Zaten yaşım 42Ben eylülden beri tedaviye başlayamadım her ay benden kaynaklı aksilikler oluyo aralikda en son sulu ultrosan çektiler ocakta gittim covit testim negatif çıktı ama onların çalışma saatine yetişmediği için bakmadı hanfendiler tedavi subatta dediler şimdide covit oldum bendeki sansşubat 3 regl var ama korona sonras i tedavi nezaman başlanır öğrenmek için arıyorum cevap yok siz devam ediyormusunuz peki
En güzeli özel valla ilk denememi hiç gebelik varmi peki nereye gidiyonuz ozeleCok geçmiş olsun. Yok ben özel kliniğe gidiyorum. Zaten yaşım 42
Canim korono mi oldun simdide hay allah yaa insan kaynaklarini aradin miBen eylülden beri tedaviye başlayamadım her ay benden kaynaklı aksilikler oluyo aralikda en son sulu ultrosan çektiler ocakta gittim covit testim negatif çıktı ama onların çalışma saatine yetişmediği için bakmadı hanfendiler tedavi subatta dediler şimdide covit oldum bendeki sansşubat 3 regl var ama korona sonras i tedavi nezaman başlanır öğrenmek için arıyorum cevap yok siz devam ediyormusunuz peki
3 ay bekleyin dediler saçmalık resmenCanim korono mi oldun simdide hay allah yaa insan kaynaklarini aradin mi
Ulastinmi? Hangi birim soyledi bunu? Ne alaka 3 ay3 ay bekleyin dediler saçmalık resmenhayır takviye kontrol vs olsa dicemki 6 ayda bekleyelim ama yok illa siz gidin özelde para ile yaptırın mantigi
Halkla ilişkiler bence kafalarına göre sallıyorlarUlastinmi? Hangi birim soyledi bunu? Ne alaka 3 ay
Ne alaka hic anlamadim. Bulasiciligi geçtiğinde diger regl de git bence boyle bisey olamaz yani sabir siniyolarHalkla ilişkiler bence kafalarına göre sallıyorlar
Denicem şansımı canimNe alaka hic anlamadim. Bulasiciligi geçtiğinde diger regl de git bence boyle bisey olamaz yani sabir siniyolar
Canim napiyosun senin dondurulmuş mu vardi dondurulmus da 3 ay aramiyolarmis. Taze de 3 ay koyuyorlarmis cunku sperm ve yumurtalik uzerindeki etkisi gecmiyormus hemen bilgi vermek istedim yeni gorustumHalkla ilişkiler bence kafalarına göre sallıyorlar
Yok daha tedavi bâslamadilar kovit olduk regl bekliyorum canimCanim napiyosun senin dondurulmuş mu vardi dondurulmus da 3 ay aramiyolarmis. Taze de 3 ay koyuyorlarmis cunku sperm ve yumurtalik uzerindeki etkisi gecmiyormus hemen bilgi vermek istedim yeni gorustum
Merhaba bende Ege'de başladım tüp bebek tedavisine. İlaçları bulmak gerçekten zor haklısınız. Siz hangisini bulmakta zorlanıyorsunuz. Gonopeptyl mi?Herkese merhaba, kızlar Ege de tedavi görüyorum bir kaç aydık ilaç sıkıntısı var maalesef, elinde ilaç kalan var mı acaba? Yardımcı olabilir misiniz? Bir çok kişinin tedavisi yarım kaldı ilaçlar yüzünden, aynı şeyleri yaşamak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?