- 6 Haziran 2019
- 158
- 153
- 53
- 44
- Konu Sahibi deniz_deniz_35
-
- #4.881
Progestan fitil transferden sonra veriliyor değil miMerhabalar progestan fitil kullanan var mı
Bana öncesinde verildi kullanmaya devam ediyorumProgestan fitil transferden sonra veriliyor değil mi
Bana transfere 5 gün kala verildiProgestan fitil transferden sonra veriliyor değil mi
Doğruya yumurta toplamadan sonra veriliyorBana öncesinde verildi kullanmaya devam ediyorum
Evet çok uzun süre kullandırıyolar zaten devam edin akıntı olsa bile kullanın yararı gidiyor diye düşünmeyin doktora sordum içiniz rahat olsunMerhabalar progestan fitil kullanan var mı
Naptınız adet oldunuz mu aradınız 7 merak ettimHayır kesinlikle tam aksine aradığım cevap.cunku aylardır aramalarını bekliyorum inankiaşağı yukarı 5ay oldu bekliyorum
Yaşınız kaçHayır kesinlikle tam aksine aradığım cevap.cunku aylardır aramalarını bekliyorum inankiaşağı yukarı 5ay oldu bekliyorum
Eylülde randevum var gidicem inşallahMerhabalar yokmu ağustos ayında ege üniversitesine gidecekler
Bende bugün yarın adet olurum 2. Günü gideceğim kistim vardı bu ay onun tedavisini gördüm inş. Yok olmuştur da başlarım tedaviyeEylülde randevum var gidicem inşallah
Nerde oturuyorsunuzEylülde randevum var gidicem inşallah
Izmirde canim benim amh düşük kadın doğum infertili kliniğe gönderdi aşılama için dosyam açıldı sonra hiç aşılama ile vakit kaybetme tüpe git dediler 7 eylule randevumu aldım buyuk ihtimal dosyam açılcak sende durumlar nedir nerede oturuyonNerde oturuyorsunuz
Ben izmirin ilçesi bergamada oturuyorum doğum kontrol hapı pazartesi günü bitti hala regl olmayı bekliyorum hafta sonu girecek araya nasıl olacak bilmiyorum arkadaşım temmuzda tedaviye başladı bugün pozitifi gördü kan değeri iyi çıkmış şükür onunki tuttu inş. Bizde pozitifi görürüzIzmirde canim benim amh düşük kadın doğum infertili kliniğe gönderdi aşılama için dosyam açıldı sonra hiç aşılama ile vakit kaybetme tüpe git dediler 7 eylule randevumu aldım buyuk ihtimal dosyam açılcak sende durumlar nedir nerede oturuyon
Merhaba başladınız mıntedavşye ?siz de 2. Çocuk için tüp yaptıracaktınız sanırım ben dün başladım bakalım hayırlısı olur inş hakkımızdaAz önce geldi yarın sabah Bi arayım bakalım ne diyecekler başlasam bari tedaviye
IzmirNerde oturuyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?