Tüp Bebek Merkezleri Ege üniversitesinde tüp bebek yaptıran ve yaptıracak olanlar

Hayır kesinlikle tam aksine aradığım cevap.cunku aylardır aramalarını bekliyorum inankiaşağı yukarı 5ay oldu bekliyorum

Temmuz adetim de gittrim bir heves muayenede kist görüldü doğum kotrlo hapı verdi doktor bu ay ertelendi yani inş bu ay atarım o kisti de ağustos adetim de başlarım tedaviye yazın olsun bitsin istiyorum okullar açılınca, kalmasın ama ne olacağı hiç belli olmuyor işte hesapta olmayan şeyler çıkıyor

Nerde oturuyorsunuz
Izmirde canim benim amh düşük kadın doğum infertili kliniğe gönderdi aşılama için dosyam açıldı sonra hiç aşılama ile vakit kaybetme tüpe git dediler 7 eylule randevumu aldım buyuk ihtimal dosyam açılcak sende durumlar nedir nerede oturuyon

Ben izmirin ilçesi bergamada oturuyorum doğum kontrol hapı pazartesi günü bitti hala regl olmayı bekliyorum hafta sonu girecek araya nasıl olacak bilmiyorum arkadaşım temmuzda tedaviye başladı bugün pozitifi gördü kan değeri iyi çıkmış şükür onunki tuttu inş. Bizde pozitifi görürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…