Tüp Bebek Merkezleri Ege üniversitesinde tüp bebek yaptıran ve yaptıracak olanlar

Benim ilk aşılama negatif sonuçlandı.Şimdi reglimi bekliyorum 2. si için.O da tutmazsa tüp yapacaklarmış. Ama insana ilkinde olacakmış gibi geliyor.Negatifi duyunca çok üzüldüm.Ama aşılamada şans düşük.Sizler bize ümit oluyorsunuz.İnşallah Allahım fazla bekletmez.

hamile olan arkadaşları tebrik ediyorum. benim gibi bekleyenlerede allahım nasip eder inş.

size sorum olacak infertifilite bölümünden yumurta geliştirici ve çatlatıcı iğneler için rapor çıkarttırıyorum geçen cuma başvurduk 2 hafta sonra arayın dediler. rapor çıktıktan sonra iğnelere ne kadar ödeme yapılıyor. benim tüp bebek değilde prof özelinde yumurta takibi olucak ama o kadar ilaç kullanmışken aşılama mı yaptırsak diye düşünüyorum. bende kan pıhtılaşmasıda var of kafam çok karışık. egede tüp bebek ne kadara mal oluyor.

cnm raporun çıktıktan sonra tüp bebekte hastaneye 1000 lira ödüyorsun ama iğne konusu herkese göre değişiyor mesela benim iğnelerim 700 lira tuttu. sizin tüp bebek değilmiş raporu sadece iğneler için çıkartıyorsunuz galiba ama dediğim gibi iğnelere ne kadar ödeyeceğiniz tamamen sizin yumurtalarınızın gelişimine bağlı.

kızlarr 13. gün değerim 625 yani kan sonucuna göre hamileyim.
rabbim sizlerede nasip eder inşallah.

Canım ya kaç gündür giremiyordum.Bugün ancak girebildim. özellikle seni çok merak ediyordum. Merakla aradım cevabını ve sevindirici haberini gördüm. İnanki çok mutlu oldum. Gözün aydn hayırlı uğurlu olsun.Sağ salim bebişini kucağna al inşallah. Hatta bebeklerini demek istiyorum. çünkü değerin baya yüksekçıkmış İkiz bence. Öpüyorum.Tebriklerrr.........

saol cevabın için. iğneler baya tutuyor o zaman okadar olacağını düşünmemiştim. arkadaşım özelde tüp bebek yaptırdı ona verdikleri iğnelerle benim doktorun verdiği aynıydı farketmiyor herhalde. öyle özeniyorum ki ilk geceden hamile kalanlara

çok saol arkadaşım. iyi dileklerin için gerçekten çok teşekkür ediyorum. bir tarafım seninde söylediğin gibi değerim yüksek olduğu için acaba ikizmi diyor ama diğer tarafım tek taraflı ağrı yaşadığım için daha önce 2 defa dış gebelik yaşamış biri olrak yinemi dış gebelik diyo şu anda sevinç ve korkuyu bir arada yaşıyorum.
bende seni öpüyorum

kızlar bugun bende pozitif sonucunu aldım... tüm bu yolda uğraş verenlerin emekleri zayi olmasın... evlat meyvesinden bizde tadalım inş..

kızlar bugun bende pozitif sonucunu aldım... tüm bu yolda uğraş verenlerin emekleri zayi olmasın... evlat meyvesinden bizde tadalım inş..

İnanmıyorumm. Ne kadar güzel.Hep sonuçlar pozitif.Çok sevindim bu habere özgün.Allah sağlıkla kucağınıza aldırsın inşallah. Tebrikler...

İnanmıyorumm. Ne kadar güzel.Hep sonuçlar pozitif.Çok sevindim bu habere özgün.Allah sağlıkla kucağınıza aldırsın inşallah. Tebrikler...

Bugün benimle birlikte 4 kişi vardı onlarda pozitif sonucunu aldı. Daha bende inanamıyorum. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inş....

arkadaşım çok sevindim Allah kucağını almayı nasip etsin.böyle güzel haberler alınca bize umut oluyor,transfer sonrası nasıl geçti hep dinlendinmi,yumurtaların kalitelimiydi,

özgün bende seni merak ediyordum cnm inan çok sevindim rabbim inşallah kucağımızada almayı nasip eder. bu arada sanırım sen hastanede tanıştığım arkadaşsın galiba dimi hani sizin yumurtalarınız toplanmıştı yataklı serviste karşılaşmıştık hatta ben o gün sonuç alıcaktım. inşallah diğer arkadaşında tutmuştur.

arkadaşım çok sevindim Allah kucağını almayı nasip etsin.böyle güzel haberler alınca bize umut oluyor,transfer sonrası nasıl geçti hep dinlendinmi,yumurtaların kalitelimiydi,

Rabbim hepinize göstersin arkadaşım. Bende tedaviye başlarken ege için olumsuz seyler yazılmıstı buraya ama hep dua ettim rabbime bebegimin vakti saati geldiyse işime engel cıkartma gelmediyse engel çıkart diye nasipmiş işim hep akın gitti çok şükür hamileyim.. Arkadaşım 11 yumurtamdan 5 döllenmiş en iyi durumda olanı koydular ama oda 1. kalite deildi 1. kaliteye yakın dediler. hep yatmadım ama işte yapmadım evin içinde gezine gezine geçirdim ve ben çok umutsuzdum tutmayacak diyordum sonuç günüm 16sıydı adet tarihim ise 14ydü adetim gelmedi gelmemisine bile acaba yedigimiz okadar hormonlarmı sebeb oldu diye düşündüm hep. Transfer sonrası ne agrım oldu ne gögusumde sıslık oldu hıçbirsey hisstmedim .ok ayrıntılı yazdım ama çünkü o dönemde deli gibi nasıl geçmiş acaba diye belirti arıyorsun!

Evet oyum arkadaşım. :) Bende seni çok merak ettim okuyuncada çok sevindim. benimle birlikte olan arkadaşımında tuttu geçen hafta cuma sonucu aldık pazartesi tekrar çağırdılar bakalım artık senın nasıl ikizlerin olacak sanırım dimi Rabbim kucagımıza almayı nasip etsin inşallah. Kese yada kalp atışı için tekrar gittinmi?

pazartesi kese için çağırmışlardır. biz çok şükür gördük keseyi ve kalp atışını.
tek bebek göründü bizim 2 adet transfer edilmişti kandeğeride yüksek olunca acaba ikizmi dedik ama bitane çıktı, rabbim onu sağsalim kucağımıza almayı nasip etsinde fazlasında gözümüz yok.
pazartesi bizde gelicez hastaneye görüşürüz belki tabi seni tanıyabilirmiyim onuda bilmiyorum ama

Evet kese içindir gerçi bugün ben dayanamayıp bulundugum yerde gidip gördüm keseyi daha çok küçük dediler 5 mm dediler korkuyordum dış gebelikten artık kalp atışı kaldı inşallah onuda görürüz yada duyarız pazartesi rastlaşırsak ben tanırım seni gülen yüzünü unutmadım arkadaşım:) Bitane olsun bizimle olsun kucagımızada gelsin yeter inşallah

cevabın için teşekkür ederim.ne mutlu size Allahım bizede nasip etsin inşallah,transfer günü nasıl geçti silerin yüz üstü yatırıyorlarmış doğrumu acababirde transferden sonra hiç kıpırdamadan uzanmak gerekiyor 3 saat öyle biliyorum.

Son düzenleme:
merhaba kızlar,nasılsınız.yeni hamişlerimizi tebrik ediyorum,Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin.tedavide ve beklmede olan tüm arkadaşlarımında yüzüne gülsün Rabbim,en kısa zamanda onlarada nasib etsin.biz kızımla yatarak tamamlıyoruz haftalarımızı,neyseki çoğu gitti azı kaldı.Rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasib etsin.yazamıyorum ama sürekli takipteyim,hepinize sağlık diliyorum kızlar.sevgiler.

egede tedavi gören arkadaşlar .... nerelerdesiniz buyrun dertleşelim

Ben daha aşılama tedavisindeyim.İlki tutmadı,ikincisinede dün başladık.Tüp bebeğe gerek kalmaz umarım diyorum ama bi taraftanda umutsuzum.Hayırlısı olsun inşallah.Dün iğnelere başladım.Bu defa gonal f verdiler.Önceki farklıydı.Herhalde her defasında değişiik tedavi uyguluyolar.Birde dünden beri boğazım ağrıyor çok öksürüyorum.Gece öksürmekten hiç uyuyamadım.Başka ilaçta kullanmak yasak.İlaçsız geçermi acaba aşılamaya kadar.Yoksa aşılamada tutmaz bu kadar öksürmeye ::( Çok moralim bozuldu. Senin durumun nasıl? tedavide hangi aşamadasın?

Sağlıkla kavuşursun inşallah kızına.Darısı başımıza:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…