- Konu Sahibi deniz_deniz_35
-
saol hesita. amin inşallah cnm. bizimde ikiz geçiyor ama hayırlısı bakalım.
amin cnm rabbim hiç kimseyi evlat hasretiyle sınamasın isteyen herkese tez zamanda nasip etsin.bana ve bütün hamilelere de sağlıklı hamilelik ve hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin
şimdi eğer tekrar denerseniz aşılamamı yoksa tüp mü deneyeceksiniz. biz sonuç bekleyen 3 kişi idik 2miz pozitif aldık diğer arkadaşın sonucunu bekleyemedim.
hamile olan arkadaşları tebrik ediyorum. benim gibi bekleyenlerede allahım nasip eder inş.
size sorum olacak infertifilite bölümünden yumurta geliştirici ve çatlatıcı iğneler için rapor çıkarttırıyorum geçen cuma başvurduk 2 hafta sonra arayın dediler. rapor çıktıktan sonra iğnelere ne kadar ödeme yapılıyor. benim tüp bebek değilde prof özelinde yumurta takibi olucak ama o kadar ilaç kullanmışken aşılama mı yaptırsak diye düşünüyorum. bende kan pıhtılaşmasıda var of kafam çok karışık. egede tüp bebek ne kadara mal oluyor.
kızlarr 13. gün değerim 625 yani kan sonucuna göre hamileyim.
rabbim sizlerede nasip eder inşallah.
cnm raporun çıktıktan sonra tüp bebekte hastaneye 1000 lira ödüyorsun ama iğne konusu herkese göre değişiyor mesela benim iğnelerim 700 lira tuttu. sizin tüp bebek değilmiş raporu sadece iğneler için çıkartıyorsunuz galiba ama dediğim gibi iğnelere ne kadar ödeyeceğiniz tamamen sizin yumurtalarınızın gelişimine bağlı.
Canım ya kaç gündür giremiyordum.Bugün ancak girebildim. özellikle seni çok merak ediyordum. Merakla aradım cevabını ve sevindirici haberini gördüm. İnanki çok mutlu oldum. Gözün aydn hayırlı uğurlu olsun.Sağ salim bebişini kucağna al inşallah. Hatta bebeklerini demek istiyorum. çünkü değerin baya yüksekçıkmış İkiz bence. Öpüyorum.Tebriklerrr.........
kızlar bugun bende pozitif sonucunu aldım... tüm bu yolda uğraş verenlerin emekleri zayi olmasın... evlat meyvesinden bizde tadalım inş..
İnanmıyorumm. Ne kadar güzel.Hep sonuçlar pozitif.Çok sevindim bu habere özgün.Allah sağlıkla kucağınıza aldırsın inşallah. Tebrikler...
kızlar bugun bende pozitif sonucunu aldım... tüm bu yolda uğraş verenlerin emekleri zayi olmasın... evlat meyvesinden bizde tadalım inş..
arkadaşım çok sevindim Allah kucağını almayı nasip etsin.böyle güzel haberler alınca bize umut oluyor,transfer sonrası nasıl geçti hep dinlendinmi,yumurtaların kalitelimiydi,
özgün bende seni merak ediyordum cnm inan çok sevindim rabbim inşallah kucağımızada almayı nasip eder. bu arada sanırım sen hastanede tanıştığım arkadaşsın galiba dimi hani sizin yumurtalarınız toplanmıştı yataklı serviste karşılaşmıştık hatta ben o gün sonuç alıcaktım. inşallah diğer arkadaşında tutmuştur.
Evet oyum arkadaşım. :) Bende seni çok merak ettim okuyuncada çok sevindim. benimle birlikte olan arkadaşımında tuttu geçen hafta cuma sonucu aldık pazartesi tekrar çağırdılar bakalım artık senın nasıl ikizlerin olacak sanırım dimi Rabbim kucagımıza almayı nasip etsin inşallah. Kese yada kalp atışı için tekrar gittinmi?
pazartesi kese için çağırmışlardır. biz çok şükür gördük keseyi ve kalp atışını.
tek bebek göründü bizim 2 adet transfer edilmişti kandeğeride yüksek olunca acaba ikizmi dedik ama bitane çıktı, rabbim onu sağsalim kucağımıza almayı nasip etsinde fazlasında gözümüz yok.
pazartesi bizde gelicez hastaneye görüşürüz belki tabi seni tanıyabilirmiyim onuda bilmiyorum ama
egede tedavi gören arkadaşlar .... nerelerdesiniz buyrun dertleşelim
merhaba kızlar,nasılsınız.yeni hamişlerimizi tebrik ediyorum,Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin.tedavide ve beklmede olan tüm arkadaşlarımında yüzüne gülsün Rabbim,en kısa zamanda onlarada nasib etsin.biz kızımla yatarak tamamlıyoruz haftalarımızı,neyseki çoğu gitti azı kaldı.Rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasib etsin.yazamıyorum ama sürekli takipteyim,hepinize sağlık diliyorum kızlar.sevgiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?