- Konu Sahibi deniz_deniz_35
-
canım inşalah rabbim yüzünü güldürsün bebeğini sana nasip etsin.gönülden diliyorum inşallah güzel haberlerle dön bize ve umut olsun bizlerede.hayırlı bir günde öğreneceksin sonucunu bende çok merak ediyorum ama olmasada pes etmek yok arkadaşım bu yolda mücedeleye devam her yeniliş bir yeni başlangıç.hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz dualarım senle...........kızlar yarın test sonucum belli olucak, hayırlısıyla inşallah buraya hamile olduğumu yazıcam..çok öpüyorum hepinizi...
kızlarrrr çok şükür HAMİLEYİMMMMMMMMçok öpüyorum sizi...10 gün sonra kontrolümüz var...
kızlarrrr çok şükür HAMİLEYİMMMMMMMMçok öpüyorum sizi...10 gün sonra kontrolümüz var...
ayyyy çok sevindim canım bende haberini bekliyordum.rabbim hayırlısıyla kucağınada almayı nasip etsin.benimde içime bi umut oldu hem bende 12 nisana randevu aldım ege üniversitesinden inşalah bende muradıma ererim.bugun güzel haberler aldım üst üste sevindim canım allah nazarlardan saklasın sağlılıklı bir hamileliğin olsun inşalahhh
sağol denizcim, rabbim sanada bu güzel haberi almayı nasip etsin..hastaneden çıkınca leyla gibi olduk eşimle sevinçten...benimle birlikte 6-7 kişi vardı transfere giren, sanırım sadece 1 kişinin tutmamış.. buda gösteriyorki oran yüksek..tabi rabbim istemeseydi olmazdı, çok şükür..inşallah sağlıkla devamını gösterir rabbim...çok öptüm seni.
sağol denizcim, rabbim sanada bu güzel haberi almayı nasip etsin..hastaneden çıkınca leyla gibi olduk eşimle sevinçten...benimle birlikte 6-7 kişi vardı transfere giren, sanırım sadece 1 kişinin tutmamış.. buda gösteriyorki oran yüksek..tabi rabbim istemeseydi olmazdı, çok şükür..inşallah sağlıkla devamını gösterir rabbim...çok öptüm seni.
slm inşallah bbeğine kavuşursun bu tedavinde.bende 12 nisanda açtırıyorum.rabbim bizede bebeklerimiz nasip etsin tez vakitteeeeeArkadaşlar merhaba;pazartesi ege de dosyamı açtırıcam hayırlısıyla;
slm inşallah bbeğine kavuşursun bu tedavinde.bende 12 nisanda açtırıyorum.rabbim bizede bebeklerimiz nasip etsin tez vakitteeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?