- Konu Sahibi deniz_deniz_35
-
olsun arkadaşım sabret hastanede yaptır inan dışarda da yaptırsan aynı sürede beklersin
inşallah emeklerin boşa çıkmaz ve bebeğine kavuşursun
isteyen herkese versin Rabbim
2 kez endometrıyozıstden dolayı amelıyat oldum.1,5 senedir evlıyız.8 aydır cocuk ıstıyoruz ..egepol hastanesınde gokalp bey e gıttım benden hormon testleri ıstedı ve ben yaptırdım esımdende spermıogram ıstedı.
bunu bıtırdıkten sonra egeye gıttım.o gun hemen benı bılgılendırıp muayene ıcın gun verdıler 1 hafta sonraya.esım ıcınde aynı gun spermıogram testı ve oglen urolojıde muayene olmasını ıstedıler.1 hafta sonra esım hıc oyalanmadan ısını hallettı.bende hamdı dalan sıtesınde ozkanlarda muayene oldum.100 tl karsılıgında bu dda dosya acmak ıcın..benım bır cok tahlılım tamamlanmıs oldugu ıcın sadece esım ve benden hepatit,hıv testı ıstedıler.onun ıcınde 3 gun sonra egeye gıdıp kan verdık.regl oldugumda arayıp haber vermemı ıstedıler rahım fılmıde ıstemıslerdı..bende 1 hafta sonra salı gunu ıcın randevu verdıler..su an beklemedeyım haftaya hersey bellı olcak ıste..
sonrasını bende bılmıyorum..rahım fılmı cektırenler var mı arkadaslar egede ??? cok canınız yandı mı?kım yaptı bu ıslemı? ve bır sorum daha var rahım fılmınden sonra nasıl ılerlıyor olaylar?tup bebek derlerse ne zaman gıdıcem bır dahakı adet donemınde mı???? ne olur cevap verinnnnnnnn..
ben de bugün eşimle evraklarımızı götürdük.dosya işlemleri falan 100 TL verdik dr a muayene oldum ,elime bi ton evrak verdi :) tahliller..eşime de aynı şekilde..ben adetimi bekliyorum olsun tekrar bir test vereceğim ama sanırım onu özelde yaparım.bugünn hiç bir şey yapmadan saat 4 ü ettik..gerçekten zor bir süreç..
Dosya parası varmış 100 TL bunu herkes veriyormuş kime sorduysam, hamdi dalan'daki muayeneye ise yeni başlanmış daha 1,2 ay olmuş , burası daha sakin ve daha temiz . özellikle araştırdım ve egedeki tüp bebek ünitesine de sordum , oraya gitmeniz gerekiyor dediler.ne bileyim ya benimle birlikte o gün tüm sıradakiler oraya gitmişlerdi orda da buluştuk.kızlar merhaba, neden hamdi dalan a gidiyorsunuz merak ettim? oraya ödediğiniz muayene ücretini ege ünv. giderseniz ödemiyorsunuz biliyorsunuz değilmi?
Allah yar ve yardımcınız olsun canım, tedaviniz su gibi pürüzsüz ve çabuk olsun inşallah...bu süreçte kafana hiç bişey takma, varsın bütün gününüz hastanede geçsin..mükafatını alıcaksın rabbimin izniyle
ben en başta doğrudan ege ünv. tüp bebek bölümüne gittim, 40 tl dosya açma parası verdim..sonrada bidaha transfer işlemine kadar hiç bişey ödemedim, buna tahilil vs de dahil..ama bütün herşeyimi ünv.tede yaptırdım..bebeğin kalp atışlarını duyunca beni hamdi dalana yolladılar, doktorlarımız orda, ordan devam edin dediler, oraya gittiğimde anladımki özel muayenehane mantığıyla çalışıyorlar..ilk ve son kez gittim zaten..daha sonra rutin kontrollerime başka doktorlarda devam ettim..
belki yoğunluktan artık üniversiteye kabul etmiyorlardır, sizi yine bidahaki muayene için hamdi dalan a çağırdılarsa muhtemelen ücret alıcaklardır, bi takip et bakalım süreç nasıl olucak..sonuçta sen sigortalı olarak devlet katkılı yaptırdığın için hiç bir ücret vermemen gerekir,aynı işlemleri aynı doktorlar aynı koşullarda yapıyorlar nede olsa, extra ücret vermenin anlamı yok.hakkınızda hayırlısı..
aynen öyle..ılk konusma orda gerceklesti sadece ultrason yapılıyor bıde hıkayenı dınlıyorlar.neler oldu neler yapıldı sorunun neydı kılo boy vs..bundan sonrakı ıslemler hastanede yapılıyor..rahım fılmını ıstedıler benden cunku 2 kez amelıyat oldum tuplerım ne durumda bunu ogrenmek ıstedıler..salı günü gıdıp yaptırıcam da sonrasında neler olcak merak edıyorum onu....bılen yok mu????????????
bende geçen hafta dosyamı açtırdım.benim bütün tahlillerim tamammış birşey yaptırmana gerek yok dediler.sadece herhengi bir dahiliye uzmanından gebeliği engel sistemik bir hastalığı yoktur diye bir rapor almam gerekiyormuş iki hastaneye gittim biz vermiyoruz deyip gönderdiler sizden de istemişlermiydi aldıysanız nerden aldınız banada söyleyin noolur.birde geçen çarşamba egedekiler biz sizi arayacağız dediler bir haftadır bekliyorum arayan yok ne zaman ararlar acaba Allah hepimizin yardımcısı olsun
Canım, aile hekimine git ondan bir rapor al daha doğrusu yazı, sana bir tane evrak vermişlerdir onun üzerine ya da kendileri bir tane yazı verirler imzalar dr un.Aile hekimine dosdoğru anlat, kesinlikle vermeleri lazım.ben öyle yaptım.Hatta aile hekimim bana o kadar güzel anlattı ki oturdum bir yandan onu dinledim bir yanda ağladımsinirlerim bozulduu artık.
biz de dün verdik evrakları teslim ettik , bekleme sanırım 1 ayı bulur, dosyayı ne zaman incelerlerse artık.sonra tedavin şu ya da bu diye karar verdiklerinde adetin olduğunda haber verin diyorlarmış. bakalım artık bana da bildir sürecini canım.öptüm
canım ya biliyorum ilk önce ona gittim zaten beni tanıyor durumumuda biliyor ama biz böyle bir rapor vermiyoruz deyip gönderdi uyuz kadın ondan sonra iki devlet hastanesine daha gittim prosedürsel birşey halbuki ama elimdeki evrağı görünce birşey zannedip gözleri korkuyor heralde kimse vermeye yanaşmadı bende nerden alacağımı bilemedim
aynen öyle..ılk konusma orda gerceklesti sadece ultrason yapılıyor bıde hıkayenı dınlıyorlar.neler oldu neler yapıldı sorunun neydı kılo boy vs..bundan sonrakı ıslemler hastanede yapılıyor..rahım fılmını ıstedıler benden cunku 2 kez amelıyat oldum tuplerım ne durumda bunu ogrenmek ıstedıler..salı günü gıdıp yaptırıcam da sonrasında neler olcak merak edıyorum onu....bılen yok mu????????????
benden de istediler , naptın sen ??? egede mi yaptıracaksın=??
benden de istediler , naptın sen ??? egede mi yaptıracaksın=??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?