Tüp Bebek Merkezleri Ege üniversitesinde tüp bebek yaptıran ve yaptıracak olanlar

buradayım cnm hepinizi takip ediyorum ama yazamadım biraz durgunum hormonlardan sanırım.çok yemek yiyorum o yüzden de mutsuzum.doymuyorum içimde bir fil var sanki.sen nasılsın nasıl geçiyor.

canım yemek yeme durumu aynen bende de vardı, ki halen var aslında. bir de tranferden sonra mide buantım oluyordu sıkça buna rağmen yine de yemekten vazgeçmiyordum. kilom çok şükür öyle artmadı, ama normalde iştahsız yemen aramayan biriyim.. pelin ya yarın sonuç öğrenicem ve hiçkimsenin haberi yok. herkes cuma öğrenicem sanıyor. bakalım nasıl fırsatını bulup da teste gidecem. kandan baktırıcam inşallah. çokkk heyecanlıyım. duanızı eksik etmeyinnnnnn..

Bulantıların bir belirti de olabilir mi acaba:) inşallah hamilesindir canım.bebişin sana tutunmuştur.allah emeklerimizi boşa çıkarmasın fadimem.ben de yarın egede olacağım.sen de benim için dua et olur mu ?neden bilmiyorum aama sık sık kabus görüyorum hep tedirginim içim huzursuz.neden böyle oldum anlayamadım.yarın ege de mi olacaksın

aynen canım konuştukça ortak yonlerimizde fazlalaşıyor eveeett canıımmm tayinciyizzz bu sayede ülkemin denize yakın şehirlerini görme imkanı da buluyoruzzz ben maalesef kpsszedeyimm 1-2 yıl ara verip tekrar uğraşacağım biraz mola vereyım bu arada bebiş yapak dedik bakalım insallah.. eşim askeri personel denizci yani hasreti çok işte yine gidecek mayısta haziranda gelecek senin yada eşinin memuruyeti nedir peki? birinizden biriniz memurki emekli sandığına baglısınız

canım sağlık ocagına eşin ve senın birer kımlık fotokobısıyle gidiyorsunuz tabi aslıda lazım.. gerisini hemşire hallediyor.. sana sorular souyor işte aşıların tam mı? kaç yıllık evlisiniz ne bilim işte daha önce hamilelik yasadın mı falan filan..

hadi bakalım bence o ebeye gerek kalmadan sen hamile kalacaksın canım

Son düzenleyen: Moderatör:

canım kafanda çok kurmuşsun kabusların kesinlikle ondan. bak sen hayalller kur, böyle hamilelik günlerini düşün, kıyafetlerini düşün, velilerin arkadaşların komsu ve akrabaların nasıl nazınla oynayacaklar onları düşün, canın bişey istedimi hmen önün gelebileceğini düşün. böyle haller kur ki rüyana bunlar girsin. Allah korusun zaten tutmazsa hiçbirimiz kendimizi tutamayacağız, üzüntünün maksimumunu yaşayacağız verilecek tüm tesellilere rağmen, ama daha bu başımıza gelmeden,hatta hiç gelmeyecekken şimdiden kahrolmanın hiççç mantığı yok. hayallerin pembeli yeşilli beyazlı olsun...
bulantıların ağrıların hamilelikle alakalı olmadığını söyledi geçen baş hemşire. o yüzden aramıyorum bende belirti. belirtiler 6. haftada falan görülmeye başlıyormuş...
canım egede olmayacağım, ben bucadayım buradaki bir sağlık ocağına gideceğim test için. eşim de evdeymiş yarın, belki de fırsat bulamam salıya kalır. malum gizli yapıcam ya bu işi. evet Rabbim emeklerimi boşa çıkarmasın inşallah, amin, amin, amin

çok haklsıın fadime ama bunları bile bile vücuduma söz geç,iremiyorum dudaklarım bile uçukladı.sinüzit oldum çok dikkat etmeme rağmen.
eşinle paylaş başka kimseyle paylaşmayın gidip o heyecanı birlikte yaşayın:) ve inşallah güzel haberi birlikte alıp sarılırsınız birbirinize.benim sürecimde bir an önce bitsin ve hamile olayım.sonra hamilelik anılarımızı paylaşalım:)

bebişinin seninle olduğunun haberini heemen paylaş canım.inşallah tutunmuştur sıkı sıkı annesine.dualarımdasın...

bebişinin seninle olduğunun haberini heemen paylaş canım.inşallah tutunmuştur sıkı sıkı annesine.dualarımdasın...

aminn aminnnnnnnnn
canım yarın baktırmaktan vazgeçtim, çünkü transfer günü sayılmıyormuş. yani ben 30 martta transfer oldum ya yarın 10 değil 9. günümmüş. o yüzden salı yaptırayım dedim. çarşamba da egeye giderim. bazen çok heyecan basıyor engel olamıyorummmmmm
sende benim duamdasın canımmmmmm

evet o zaman bir gün daha sabretmelisin.belki ben de çarsamba egede olabilirim.2 günde bir ultrasona çağırıyorlarmış bakalım yarın belli olur.kaçıncı gün embriyosu transfer edilmişti fadimecim

evet arkadaşlar kontrole gittim östrojen çok yüksek yumurtalar hala çok iri.tedavi iptal olabilirmiş çok korkuyorum inşallah öyle bir şey olmaz.bu seefer yıkılırım her tedavimde bir sorun çıkıyor artık çıkmasın.dua edin ne olur bana.cuma tekrar gel dedi bakalım o zaman belli olacak.lütfen bir şeyler söyley,n

tatlım hepimizin süreci zorlukları farklı. senin aşman gereken yer de demekki burası. lütfen hergün fetih, yasin surelerini oku. hergün çok içten dua et. ben hergün okuyorum, sana bu konuda hergün dua edicem inşallah. cuma günü mucizemiz olsun inşallah güzel haberlerimiz osun inşallah pelinim.

yaaa canm hadi inşallahhh kalırım bu ay canm inş sende kalırsın gelir bebişin hmm kpss zor biraz canm ben ewdeyim walla ew hanımı benm de eşim askeri personel canm biz karacıyız geçen ay yoklardı mayısdada gidiyo yine göreve malesef işleri güzelde bide şunlar olmasa daha ii olcak napcan ama mecbur idare etcez burdaki sağlık ocağınıda bilmiyom öğrenirim hiç gitmedik yaaa ebeye gittik canm bi ark bakalım faydası olur inş allahtan sonra canmcım ismin ne bu arada :)?

merhaba canım.. insallah sen aşılamaya gerek kalmadan hamiş olacaksın.. şu ebe kadının faydasını görürsün umarım..

bende moraller sıfır eşim göreve çıktı bizim tüp bebek işi ertelendi anlıcan malum özeldeki gibi olmuyo eşimin görev süresi bitince gidelimde hemen tedaviye başlayacaklar durumu olmuyoki..kimbilir ne zamana atayacaklar bizi devlet yani çok kişi var..................

arkadaşlar ben 6,5 yıllık evliyim.4 yıldır korunmuyorum.2,5 yıl önce doğal yolla ikizlere hamile kaldım ama nasip değilmiş.2,5 yıldır da 2 aşılama oldu ve son 3 aydır ovulasyon testiyle kendim takip ediyorum.ama olmadı,hamile kalamadım,bugün hastalandım.özel doktora gidiyorum ben.ama devlet bir kısmını karşılıyomuş diye doktorum dokuz eylülde yapmak için yardımcı olacaktı ama hastanenin tüp bebek bölüm kapanmış.ege .ye gitsem diye düşünüyorum.ama doktor tanımıyorum,süreç nasil oluyo hiç bir fikrim yok.ne yapmak gerek.önce muayene olup kan testi mi istiyorlar.sonraki ay mı yapabiliyoruz tüpü?bilgisi olan biri beni bilgilendirirse çok sevinirim.açıkçası süreç de gözümde çok büyüyo.hergün git gel olacak mı?nasıl olur..

canım kardeşim. gel egeye ve hiç tereddütün olmasın. belki özele alışık olduğun için buradaki ilgi biraz az gelebilir sana ama emin ol çok deneyimli ve bilgililer herkes. şimdi sorununun kimde olduğuna da bağlı senin göreceğin süreç. benim sorun dondurulmuş spermler kullandığımız için çok kısa sürede gerçekleşti benim işlemler. yaklaşık 2buçuk ay falan sürdü başvurmamdan transfere kadar geçen süre. ilk etapta nüfus kayıt örneği, sigorta dökümanı (sanıyorum 1050 gün senin yada eşinin sigortalı olması şartı var) sen çaılışıorsan hizmet belgesi isteniyor. sonra kan testleri, adet olduğunda hormon testi, adetten sonra smear testi isteniyor..

canım teşekkürler.eşimde sorun yok.bende polikistik over sendromu var ama 33 günde oluyorum yaklaşık.hafif yaşıyorum.evrak işlerinde sıkıntı yok.muayene testler hepsi için işten izin almam gerekecek,git gel e artık olacak ama o kadar.hep bişeyler için erteledik..yaş 31.zamanı geldi de geçiyo..özelde 7bin lirayı buluyomuş,devlet ne kadarını karşılıyo canım biliyo musun ne kadara mal olur.bilgisizliğimi mazur gör..

estağfurullah hayatım burda birbirimize bilgi vermek için varız, bildiğimiz kadar tabi. bak şimdi o polisiktik over sendromunu bu tüp bebek tedavimde öğrendim ben de ilk kez, doktor bende de olduğunu söyledi. ama benim adetlerim çok düzenlidir, sadece stresten ileri gittiğini bilirim o da ömrümde bir kaç kez. aslında öyle büyük bir problem değil biliyorsun. yumurta toplamadan sonra bu sndromu yaşamaman için bol sıvı önerirler bilirsin. ben 4 lt kadar içtim. çok şükür tedavim iyi geçti. bence sende buna dikkat edersen bişeycik olmaz. canım benim ilk tüp bebek denemem ben de çok bilgili sayılmam, ama şimdilik bize yaklaşık 1000tl hastaneye, ilaçlar da yaklaşık 300 felan tuttuysa işte üç aşağı beş yukarı 1400-1500 öyle bir fiyat çıktı bize. ama bak herkesin farklı canım. duaların ve suyun be ilaçlar kadar etkili olduğu ve tedavi edici yanı olduğu inancındayım..
ha bir de eşinde sorun yoksa sende ciddi bir rahatsızlık yoksa devlette hemen tüp bebek yaptırırlarmı bilmiyorum canım. gerçi iki kere aşılama olmuşsun diyorsun. sen zaman kaybetme lütfen hemen başvur. sıra falan da vardır belki, öyle hemen olmuyor biliyorsun, belki şuanda işten izin almanı gerektirecek bişey bile olmayacak iki ay kadar falan. ki benim öyle oldu, ben yumurta toplandığı gün izne ayrıldım. ayrıca cumartesi öğlene kadar açıklar, o zaman da tahlil yaptırabilirsin. inşallah yolunda engel olmaz hiçbişey, hep yardımcın olur iş arkadaşların eşin akrabaların inşallahhhh. çok seri ilerler ve mutlu neticeye ulaşırsın, ve burası hayırlı olur senin için...

naturell iyi dileklerin ve bilgilerin için teşekkürler.işallah hepimizin işi rast gider.mutlu mutlu haberleri paylaşırız birbirimizle..sağlıklı bebişler nasip olsun..arayı fazla açmadan gitmeliyim.teşekkürlerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…