- Konu Sahibi deniz_deniz_35
-
- #1.681
herkeze merhaba benim eşim azospermi tehşisi kondu geçen ay ege üniversitesi tüp bebek merkezi ile görüştüm 7 Mayısa gün verdiler bir sürü evrak istediler o gün gidecek yada sürekli giden varmı ne yapıyorlar ilk gün.
hem merak var hem stres ne olacagını bilmemek çok zor
merhaba canım.. insallah sen aşılamaya gerek kalmadan hamiş olacaksın.. şu ebe kadının faydasını görürsün umarım..
bende moraller sıfıreşim göreve çıktı bizim tüp bebek işi ertelendi anlıcan malum özeldeki gibi olmuyo eşimin görev süresi bitince gidelimde hemen tedaviye başlayacaklar durumu olmuyoki..kimbilir ne zamana atayacaklar bizi devlet yani çok kişi var..................
aaa üzülkdüm canmcım yaaa kısmette yoksa bi bahane çıkıyo işte napcan üzülme herşeyin wakti we zamanı war canm bu işler sabır gerektiriyo hepimiz bekliyoruz hiç canını sıkma eşinin sağsalim gelmesi için dua etcen zamanı gelmemiş işte canm herşeyde bi hayır war onu düşün tatlım
hayırlı haberlerini bekliyorum
hayırlı canım hamdü sena olsun Rabbim güzel Allahım nasip etti. şimdi sıra sizde. hayırla, sağlıkla bereketle inşallah..
30 MARTTA AŞILAMA OLDUM BUGÜN 13. GÜN TEST YAPTIM negatif çıktı.yinede pozitife dönebilirmi diye umut ediyo insan.. milkshakk arkadaşım sende yaptınmı test
hayırlı uğurlu sağlıklı olsun inş.çok sevindim lütfen dua et bizlere...sevgiler...
pozitif sonuç alanlar bizede umut oluyo ne güzel.naturel arkadaşım tebrik ederim.MİLKSHAKK arkadaşım belki iğnenin eetkisiyle önce yüksek çıkmıştır 17 değeri sonra yükselmiştir inşallah insan hep umut ediyo işte.ama senin 11. gün bile 2 çizgi çıkmış benim 13.gün tek çizgi çıktı demekki benim kesin negatif zaten adet olacakmışım gibi her zamanki ağrılarım var.acaba ara verirlermi yoksa hemen tüp bebeğe mi geçerler.birde senin adet günün ne zaman benim pazar adet olmam lazım
pelincim yarın egede misin? ben bi gidicem, çok şişlik var, yumurtalara bi baksınlar diye...
verdiğin bilgiler için teşekkür ederim fiyatı da söyler misin benim bi akraba da yapmak istiyo 16 yıllık evli 1 başarısız tüp denemesi var symra diye bi yerde yapmış çok para dedi 13 falan tutmuş kendimden ziyade ona faydam dokunursa sevinirim kolay değil 16 yıl hasret kalmak çok zor maddi durumu da ii değil sorun eşinde hiç hareketli yokmuş acaba direk tüp yaparlar mı egede sanırım bana aşı derler çünkü eşimde sorun yok 4 kimyasal gebelik geçirdim neyse aşı da olsa egeye güvenirim çok uzaktayım ama olsunaçık olayım kesinlikle çok ilgililer , belki özelde görmediğin ilgili devlette göreceksin.. birde devlette çalışan bir doktorun yada hemşirenın yanlış yapma lüksü yok .özeldekiler gibi ört bas edilmez bu durum (devlette en üst amir sağlık bakanlığıdır yani kimse şikayet edilmeyi göze alamaz) biz hastaların hakları daha fazla devlette.. oyuzden de işlrini çok iyi yapıyorlar..
sen direk tüp bebek yada aşılama için geleceksin sanırım.. benim önce klinikte başlayan hikayem var.. ben 30 kasımdan bu yana hastane ile içli dışlı oldum diyebilirim :) kadın doğum - infertilife - genetik- nihayetınde tüp bebekle son bulan bir serüvenim var..
ilk ön görüşmede doktorun senden istedıklerı tahliller olacak ve bir sonraki kayıt yaptırtmak için sana 1ay süre tanıyacak..
dahiliyeden '' evet hastada problem yok'' denılen bir rapor (bildiğin çekaptan geçiyorsun benım 15gunluk nabız atıslarıma kadar istediler)
hormon analizleri
rahim filmi
nufus kayıt orneği eşin ve senın için (2 adet) ,vesikalık foto..kımlık fotokobılerı,eşinin calıstıgı yerden bordro vs belge.. bunları ilk ön görüşmede gerekli evrakları eline verecek zaten
smear testin eşindende sperm testi.. eşler için sperm verdikten sonra hastanenin gusulhanesi var.. sırayla alıyorlar içeri..özellıkle evi uzak olanlar için.. ilk seferde veremezse eşin spermini hemşire istersenız otelde bi oda tutun yada eşinizi çağıraım diyormuş..
dahiliyede tahlil için egede yaptırcaksanız internetten 20-24 arası randevu almanız gerekıyor..
Rabbim size şifalar versin... hepimiz bebişlerimize kavusuruz insallah
herkeze merhaba benim eşim azospermi tehşisi kondu geçen ay ege üniversitesi tüp bebek merkezi ile görüştüm 7 Mayısa gün verdiler bir sürü evrak istediler o gün gidecek yada sürekli giden varmı ne yapıyorlar ilk gün.
hem merak var hem stres ne olacagını bilmemek çok zor
Arkadaşlar, önce yazan arkadaşımız bahsetmiş de, hafta sonuna denk geldiği için başlayamadık diye.
Transfer günü yada opu hafta sonuna denk gelirse yapmıyorlar mı? Onun ayarlamasını nasıl yapıyorlar? Yani o kadar iğneyi yedikten sonra, hafta sonuna geldiği için yarım kalmaz heralde değil mi? 10-12 gün boyunca iğne oluyormuşsun heralde, sonra yumurta toplama, ertesi gün yada bir gün sonrası da transfer oluyormuş.Diyelim ki yumurta toplama günü tam hafta sonuna geldi, o durumda ne oluyor? Ya da perşembe toplandı, hemen cuma mı transfer yapıyorlar, yada pazartesiye mi bırakıyorlar, ya da o işlem için hastanede nöbetçi personel mi oluyor, hafta sonunda da yapılabiliyor mu.
Nasıl ayarlıyorlar zamanlamayı, bu konuda bilginiz var m?
evet canım egedeydim üzerinde kahverengi kareli bir şey mi vardı kapalı mısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?