Tüp Bebek Merkezleri Ege üniversitesinde tüp bebek yaptıran ve yaptıracak olanlar

herkeze merhaba benim eşim azospermi tehşisi kondu geçen ay ege üniversitesi tüp bebek merkezi ile görüştüm 7 Mayısa gün verdiler bir sürü evrak istediler o gün gidecek yada sürekli giden varmı ne yapıyorlar ilk gün.
hem merak var hem stres ne olacagını bilmemek çok zor

tam hatirlamıyorum cnm ama nüfus kayıt örneği fotoğraf(eşinin ve senin) çalıştığına dair belge(görev yeri belgesi) hatırlamıyorum.istersen sen bir ara hastaneye sor neler lazım diye bi de dosya açma parası 100 lira sanırım.iyi şanslar

aaa üzülkdüm canmcım yaaa kısmette yoksa bi bahane çıkıyo işte napcan üzülme herşeyin wakti we zamanı war canm bu işler sabır gerektiriyo hepimiz bekliyoruz hiç canını sıkma eşinin sağsalim gelmesi için dua etcen zamanı gelmemiş işte canm herşeyde bi hayır war onu düşün tatlım

herşeyin hayırlısı bizimde hep bir engel çıktı.ama şimdi başladık yine çıkıyor .allah her şeyin en iyisini en hayırlı zamanda veriyor üzülme.o bebeğin ne zaman dünyaya geleceği bellidir zaten.allah hayırlı zamanı bekliyordur.bol bol dua et.sevgiler

30 MARTTA AŞILAMA OLDUM BUGÜN 13. GÜN TEST YAPTIM negatif çıktı.yinede pozitife dönebilirmi diye umut ediyo insan.. milkshakk arkadaşım sende yaptınmı test

30 MARTTA AŞILAMA OLDUM BUGÜN 13. GÜN TEST YAPTIM negatif çıktı.yinede pozitife dönebilirmi diye umut ediyo insan.. milkshakk arkadaşım sende yaptınmı test

canımm ben 11 gün erken gebelik testi yaptım 2 çizgi çıktı
hemen kan testine gittim pozitif sonucum 59,87
2 gün sonra tekrarlayalım dedik vee
bu sabah 17,98 çıktı
yani bebeğim düştü
ege yi aradım hemşire evet düşük ama yinede
16 nisanda burada tekrar yapalım dedi

sen kanda baktırdın mı?

merhaba hanımlar bizde tüp bebek merkezinden randevu aldık geçenlerdede yazmıstım 7 mayısta allah nasip ederse gidicez neler yapıyorlar ilk gün randevu aldıgımda tahliller evraklar istediler onlarla gidicem muayene ediyorlarmı benim hem eşim hemde bende problem var ürolji doktoruda var mı merkezde nasıl bir sistemleri var. çok stresliyim birde biz dısardan geliyoruz çok git gel yapıyorlarmı işlemler çabuk ilerliyormu bana yardımcı olursanız çok sevinirim.

pozitif sonuç alanlar bizede umut oluyo ne güzel.naturel arkadaşım tebrik ederim.MİLKSHAKK arkadaşım belki iğnenin eetkisiyle önce yüksek çıkmıştır 17 değeri sonra yükselmiştir inşallah insan hep umut ediyo işte.ama senin 11. gün bile 2 çizgi çıkmış benim 13.gün tek çizgi çıktı demekki benim kesin negatif zaten adet olacakmışım gibi her zamanki ağrılarım var.acaba ara verirlermi yoksa hemen tüp bebeğe mi geçerler.birde senin adet günün ne zaman benim pazar adet olmam lazım

biz ilk randevuya 22 kasımda gitmiştik.100 tl ya dosya açtılar beni muayene edip eşimden sperm aldılar.eşime bi vitamin verip 2 ay sonra gel dediler bu süreçtede dosyaya eklenmesi gereken evrakları hazırladık.rahim filmi laparoskopi ve histeroskopiyi önceden özelde olduğum için egede tekrar olmadım ama hepsinin sonuçlarını dosyaya eklettik.benim 2 aşılamam ve 1 yarım kalan tüp denemem vardı.ama aşılamalarımın sadece 1 ini raporla yaptırdığım için 1 tane yapılmış saydılar ve devlet 2 aşılama olmadan tüpü karşılamadığı için bu ay bize aşılama denediler.ama bizde sorun bulunamadığı için hemen tüpe geçemediler.eğer görünen bi sorununuz çıkarsa eşini sperm sonucunu 2 ay arayla tekrarlayıp hemen tüp te yapabilirler.hayırlısı olsun inşallah

destinacım sen hangi aşamadasın şuan? durum nedir sende?

verdiğin bilgiler için teşekkür ederim fiyatı da söyler misin benim bi akraba da yapmak istiyo 16 yıllık evli 1 başarısız tüp denemesi var symra diye bi yerde yapmış çok para dedi 13 falan tutmuş kendimden ziyade ona faydam dokunursa sevinirim kolay değil 16 yıl hasret kalmak çok zor maddi durumu da ii değil sorun eşinde hiç hareketli yokmuş acaba direk tüp yaparlar mı egede sanırım bana aşı derler çünkü eşimde sorun yok 4 kimyasal gebelik geçirdim neyse aşı da olsa egeye güvenirim çok uzaktayım ama olsun

Öncelikle hayırlı olsun diyorum sana.Umarım güzel haberlerle çıakrsın oradan.İlk gün deneyimlerini kısaca sana anlatayım.Senin muayen yapılırken eşinde andropoloji servisinde sperm kontrolünden geçecek.Sorun eşinde olduğu için üroloğun vereceği rapora görede tedaviye başlanacak.Rabbim yardımcın olsun bide çok ama çok kolay gelsin....

O kadar panik yapma:)cumartesi günleride çalışıyor hastane merak etme sadece pazar olursa onu pzts ye alıyorlar oda çok bişey farketmiyor.Ne olur böyle şeyleri ben gibi düşünüp kendinize stres yapmayın.Kendinize yapacağınız en büyük iyilik (şayet yapabliosanız)normal hayatınıza dewam edin yok gibi davranın olağan hayatınızdan hiç birşey değiştirmeyin.Çok ama çok faydasınıu görürüsünüz inanın bana....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…