tatlım ilk şart belirti aramayacaksın. şimdi diyeceksinki seninki geçti ondan böyle konuşuyorsun, valla belirti meselesi hiç denecek kadar az geldi aklıma. nedenmi çünkü kasıklarında ağrın olacak, bebekten değil geçirdiğin operasyondan, göğüslerin acıyabilir karnın şişebilir, bebekten değil adet olmayışından ya da aldığımız ilaçlardan.yani mantığımda böyle söyledi hep. yumurta toplanmış o kadar, ondan önce geliştirici iğneler vurmuşum, hayatım boyunca almadığım kadar ilaç almışım, alttan bu kadar hiç ellettirmemişim elbette bende birsürü değişiklik olacak. ama bunu bebeğe hiç bağlamadım. psikopat olur çıkarsın bak sonra, belirti aramaktan. ha şöyle bebeğin inşallah 6-7 haftalık olsun o zaman bakalım belirtilerine. transferden gelince midem bir anda çok bulandı, kusmuştum bunun da sebebi eminim aldığımız narkozdandı. ağrım transferden sonra 3 gün çok oldu. zaten dediğim gibi 3 gün yattım. sonra neredeyse hiç iş yapmadım ama biraz biraz ayaklandım. halen evi ben çektirmiyorum, çamaşır asmıyorum, toplamıyorum, ağır kaldırmamaya özen gösteriyorum. benim de şuan en kritik zamanlarım. testimi 11. gün yaptım, ama bana 13. gün gel demişlerdi dayanamadım. gözünü seveyim test için sabret kuzum. moralin çok bozulur, beynine kötü sinyaller gönderirsin. idrardan yapacaksan aman sabahın ilk saatlerinde fazla su karışmamaış idrarle yapmaya özen göster. ikindi akşam falan yapma. ve her gün aklına geldikçe karnını sıvazla Ya Şafi Ya Allah de, ve çok çok çok selavat çek, Efendimizin yüzü suyu hürmetine dileğimi hayırla gerçekleştir de....