Tüp Bebek Merkezleri Ege üniversitesinde tüp bebek yaptıran ve yaptıracak olanlar

canım benim rabbim gebeliğini bebeğini sağlıklın ve hayırlı kılsın benim yazın izmirde olma olasılığım olduğundan orada araştırım dedim ege için ii şeyler duydum dediğin gibi yoğunluğu dışında özeller para gelsin de ne olursa olsun diye hastaya umut veriyorlar ve işler daha hızlı olur haliyle bir devlet memeuru olarak devlet kurumlarına daha çok güvenirim ama zaman ve sabır gerekli sanırım bu ay rahim filmi çekim testlerimi yapım dedim de prolaktin ve tsh la başom dertte ne yazikki onlerı düşürmeden hiçbir şey yapamazmışım triodimde çok sayıda nödül varmış iyi huylu mu kötü mü bilmiyom ameliyat dedi dr bakalım oraya gelsem de öncelikli hormonları düşürürler sonra tedaviye geçerler eğer temmuza kadar düşme olursa tedavi şansım olur ama hastaneyi bi arasam mı hani şehir dışında olunca randevu falan albilir miyim diye bakalım kısmette varsa olur yoksa ne yaparsam boş kalacak yer konusunda da rabbim güzel gönlünde ne varsa sana nasip etsin canım sağol halamlara gitmeyi düşünüyorum kuzenler falan da var yeterki şifa bulalım herşeyin bir çözümü vardır seni de bebeğini de çok :16::16::16:

Allah razı olsun tüm duaların için, iki katı sana geri dönsün. tsh önemli değer canım, benim normal aralıkta çıkmasına rağmen kontrol altına alındım, endokrine yollandım, yine de gebelikte alt sınıra daha yakın olması isteniyormuş. canım yaza yaptıracaksan acele et bu tedavilerde. ameliyat falan anca olursun bak kaç ay kaldıki. inşallah iyi huyludur, benim babam da bu ay aynı nodüllerden ameliyat olacak. gerçi sırayı çabuk veriyorlar sanırım. öğretmensin sanırım, ben ve bnvp de öyle. sorabilirsin herşeyi... Allah yardımcın olsun..

pelincim bak ne diycem o verdikleri rapor benimki heyet değilmiş, çünkü heyet olması için bir kaç doktorun imzası gerekliymiş, benimkinde bir doktorun imzası vardı. dolayısıyla benim maaştan kesilmiş, 13 iş günü rapora 6 günlük kesinti olmuş. ek ders zaten gidiyor. bilseydim heyet raporu yaptırırdım ama bilemedimmmm :) zaten hani 20 günlük vereceklerdi de ben 10 günlük istemiştim, 3 günü de sağlık ocağındaki aile hekimimden istemiştim.sanırım işte 10 günlüğe heyet raporu vermediler. bilgilendireyim dedim seni...

canım ben hiç bişey yapmadım,gerektiğinide bilmiyordum:50:
rapor için ne yapmak gerekiyor ?

sorunu çok sonra gördüm,afedersin canım.rapor için sigorta prim günleri,nufus kayıt örneği ve sağlık ocağından alınan gebeliğe uygun raporu istediler.biz aşılamada hepsini vermiştik ve süreleri dolmadığı için aynılarını kullanacaklar.telefonda dosya numaramızı söyleyip tüp bebek raporu başlatmalarını söyledik.yine içim rahat etmedi egeye gidip dosyaya baktırıp eksik bişey varmı yokmu sordum.çünkü biz uğraşmazsak ve eksik bişey varsa onlar ilgilenemiyor ve bu ayda boş geçmiş oluyor.şimdi adet olunca ilk gün gidicem bakalım..sen neler yaptın testlerini yaptırdınmı ??

pelinim pelinim karın şişliği benim neredeyse halen var. adet olacakmış hissine alış şekerim, çünkü afedersin her tuvalete gidişte çamaşırına bakmak artık alışkanlık olacak sende, ki halen öyleyim :) adet dönemin de yakın zaten sakın telaş yapma gayet normal hisler bunlar. nemlilik jel kullanıyorsan ondan olabilir. ki yine bende de var :) birinci adet dönemini atlattıktan sonra biraz daha rahatlıyor insan.. 13 mayısta benim de kontrolüm var. bu defa görüşürüz inşallah. dualar nasiple olurmuş, senin de nasibin varmış demekki aklıma geliyorsun kız dualarımda :) ama sen de iki dilim ananas ve en önemlisi karnını sıvazlayıp Ya Şafi Ya Allah ve selavat çekmeyi unutma !!!
öpüyorum çokça, inşallah inşallah inşallah bu çocuk sana tutunacakkkkkkk arkadaşşşşşş

fadimemmmm verdiğin duaları her aklıma geldiğinde bebeğime dokunarak söylüyorum ve hep aklıma geliyorsun.Allah ssenden razı olsun cnm.senin karın şişliğin yumurta toplaamadan ol,abilir benimki dondurulmuşlarla oldu muayeneden farklı değildi transferim çok rahat geçti 10 kere üst üste yapsalardı o anda sesimi çıkarmazdım çok kolaydı ama bu süreçin en zor yanı transfer ile test günü arasındaki zamanın bir türlü geçmemesi.içimde hep bir umut vardı.transferimüçüncü günü rüyamda pozitifi gördüm .çok umutludum.ama bu ağrılar beni negatife alıştırıyor sanırım.hala progestanı vajinadan kullanıyorum ama bu kadar nemlilik hisswetmemiştim.ananas ve bol protein ağırlıklı besleniyorum.o kadar iyi besleniyorum ki 2 kilo aldım bir haftada :)))))13 mayıs beim doğum günüm.Allah inşallah bu günde bana en güzel hediyeyi bahşeder.13 mayısta tabiiki buluşalım.Belki güzel bir sevinci paylaşırım senninle.Duaların için de çok sağol.bunlarla içim rahatlıyor.adet sancılarım canımı sıkmasa her şey çok güzel olacakkkkkkkkk::(Rapor işine gelince heyet raporu verecekler sanıırım.henüz almadım pazartesi alacağım.sağol bilgilerin için.Bebişine ve kendine çok dikkat eet inşallah haftaya hamilelik önerilerini benimle paylaşırsın.çoooook öpüyorum seniiiiiiiiii.kucak dolusu sevgiler...:16:

fadimemmmm verdiğin duaları her aklıma geldiğinde bebeğime dokunarak söylüyorum ve hep aklıma geliyorsun.Allah ssenden razı olsun cnm.senin karın şişliğin yumurta toplaamadan ol,abilir benimki dondurulmuşlarla oldu muayeneden farklı değildi transferim çok rahat geçti 10 kere üst üste yapsalardı o anda sesimi çıkarmazdım çok kolaydı ama bu süreçin en zor yanı transfer ile test günü arasındaki zamanın bir türlü geçmemesi.içimde hep bir umut vardı.transferimüçüncü günü rüyamda pozitifi gördüm .çok umutludum.ama bu ağrılar beni negatife alıştırıyor sanırım.hala progestanı vajinadan kullanıyorum ama bu kadar nemlilik hisswetmemiştim.ananas ve bol protein ağırlıklı besleniyorum.o kadar iyi besleniyorum ki 2 kilo aldım bir haftada :)))))13 mayıs beim doğum günüm.Allah inşallah bu günde bana en güzel hediyeyi bahşeder.13 mayısta tabiiki buluşalım.Belki güzel bir sevinci paylaşırım senninle.Duaların için de çok sağol.bunlarla içim rahatlıyor.adet sancılarım canımı sıkmasa her şey çok güzel olacakkkkkkkkk::(Rapor işine gelince heyet raporu verecekler sanıırım.henüz almadım pazartesi alacağım.sağol bilgilerin için.Bebişine ve kendine çok dikkat eet inşallah haftaya hamilelik önerilerini benimle paylaşırsın.çoooook öpüyorum seniiiiiiiiii.kucak dolusu sevgiler...:16:

sanıyorum suyu bol içiyorsun şifa için o da karın şişliği yapar,ki iç zaten. ikincisi hareketimiz hiç olmadığı kadar azalıyor o dönemde, haliyle kabızlık olabiliyor, bu da karın şişliği sebebi. ağrının diğer bir sebebide bebek kesesi büyüyor onu tutan damarlar geriliyor, internetten okumuştum. niye alışacakmışsın negatife güzelim ya nerden çıkarıyorsun bunları. şu adet sancısını yeminle kime sorsan bende de oldu der. bir gün benimle aynı gün transfer olan bir arkadaş aradı beni, sesi nasıl kötü geliyor neredeyse ağlayacak, dedi fadime sende karın kasık ağrısı varmı ben çok kötüyüm belim de çok ağırıyor moralim çok bozuk dedi. dedim bende yok ama normaldir herhalde. telefonu kapattım Allah inandırsın 5 dk içinde bir karın ağrısı, bir bel ağrısı tam adet sancısı gibi hiç farkı yoktu.yani ilaç alsam yeriydi o ağrıya. bir de bak ben de rüyamda en kötü o bekleme günümde (hani testi erken ve ikindi civarlarında yapmıştımda negatif görmüştüm) işte o kabus dolu hıçkırıklarla ağladığım günün gecesinde aynen rüyamda pozitifi görmüştüm. Pelin ben seni olmuş sayıyorum artık arkadaşım. rüyada da gördüysen tamamdır bu iş hayırlısıyla...

8.günüm bitti ve idrar testi negatifffff ne yapacağımı bilemiyorum:(

ama daha erken değilmi.hcg değeri anca yükseliyordur heleki idrar testleri çok güvenilir değil zaten.biraz sabredin umudunuzu kaybetmeyin beyninize pozitif hisler gönderin.hayırlısıyla olmuştur inşallah

kızlar arıycaz deyıpte kaç gun sonra arıyorlar acaba bileniniz var mı? bizim işlemlerimiz tamam da :32:

burda okuduğuma göre 1 hafta sonra arıyorlarmıs bugun 8.gun oldu hala arayan soran yok :50::50: adetimde 2 gun gecıktı zaten stresten sanırım... offf...diyorummmm ne zorlu bi surecmıs bu boyle insan içine girince biliyor hakket :5::35:

sağlıcakla kucağınıza alın inşallah.tedavi görmüşmüydün nasıl oldu??
hepinize tek tek tşkler kızlar bu ay ebeye gittim we geçen aydda rahim filmi çektirdim canm bayramdan sonra aşılama için bende egeye başvurcaktım çok şükür bunlardan biri wesile olup kaldım çok şükür canm darısı sizlere inş canm

8.günüm bitti ve idrar testi negatifffff ne yapacağımı bilemiyorum:(

pelin benim 10. günümde tek çizgi vardı seninki normal değil mi arkadaşım? bak başka bir topikte bir arkadaş ta birinci gününden itibaren hergün idrar testi yapmıştı, 4. gününden itibaren sanırım ikinci çizgi yavaş yavaş belirmeye başlamıştı. resimlerini koymuştu. 8. güne kadar günbegün epeyce belirmişti. 9dan itibaren ikinci çizgi silinmeye başlamıştı. yani bebek tutunmaya çalışmış hatta tutunmuş ama sonra vücut atmış. bazen de bebek geç tutunabiliyor.ama senin için bunları bile demek mümkün değil. ben sana bekle dedim ama ya. al işte moral bozukluğu, topla kafayı toplayabilirsen. şimdi daha zor bişey yapacaksın, 11.güne kadar bekle, belki de pazartesiye kadar bekle. canım benim ya hem kızgın hem duacınım.....

pelin benim 10. günümde tek çizgi vardı seninki normal değil mi arkadaşım? bak başka bir topikte bir arkadaş ta birinci gününden itibaren hergün idrar testi yapmıştı, 4. gününden itibaren sanırım ikinci çizgi yavaş yavaş belirmeye başlamıştı. resimlerini koymuştu. 8. güne kadar günbegün epeyce belirmişti. 9dan itibaren ikinci çizgi silinmeye başlamıştı. yani bebek tutunmaya çalışmış hatta tutunmuş ama sonra vücut atmış. bazen de bebek geç tutunabiliyor.ama senin için bunları bile demek mümkün değil. ben sana bekle dedim ama ya. al işte moral bozukluğu, topla kafayı toplayabilirsen. şimdi daha zor bişey yapacaksın, 11.güne kadar bekle, belki de pazartesiye kadar bekle. canım benim ya hem kızgın hem duacınım.....

fadimecim sen bitanesin yüreğime su serptin.ama negatif olduğu da belli :( beni anladığını bilyorum ama zaman geçmiyor bir türlü.ne yapacağımı da bilemiyorum burdan baska içimi de dökemiyorum.eşim bile anlamıyor beni.sulu gözlüyüm ama hiç ağlayamadım.yarın kesin kan testi yapacağım:(biliyorum kızacaksın ama zaten 11.gün oluyor...yani 10 gün dolu dolu bitmiş oluyor.varsa çıkar heralde.öpüyorum çok

fadimecim sen bitanesin yüreğime su serptin.ama negatif olduğu da belli :( beni anladığını bilyorum ama zaman geçmiyor bir türlü.ne yapacağımı da bilemiyorum burdan baska içimi de dökemiyorum.eşim bile anlamıyor beni.sulu gözlüyüm ama hiç ağlayamadım.yarın kesin kan testi yapacağım:(biliyorum kızacaksın ama zaten 11.gün oluyor...yani 10 gün dolu dolu bitmiş oluyor.varsa çıkar heralde.öpüyorum çok

ben 11. günde çıkmaz demiyorumki. hcg sana yarın bence yüzde doksan dokuz gerçeği söyleyecek. ben 8. günde yapmana kızdım. benim 11. günümde kanda görünmüştü. ama 10. günde idrarda negatifti. bende ne ağladım biliyorsun. 50yi falan geçerse tamamdır hamişsin. lütfen ama lütfen bebeğinle yapacağın güzel şeyler düşün. zorla kendini. oldu de tuttu de, hamileliği düşün hep ama hep 1 gün iyi şeyler düşün. zaten olmazsa günlerce kötü şeyler yaşayacaksın, ama şuanda yok böyle bişey. Allahım yardım etsin, hayırlısıyla pozitif olsun tatlım.

Back
X