- Konu Sahibi deniz_deniz_35
- #1.781
canım benim rabbim gebeliğini bebeğini sağlıklın ve hayırlı kılsın benim yazın izmirde olma olasılığım olduğundan orada araştırım dedim ege için ii şeyler duydum dediğin gibi yoğunluğu dışında özeller para gelsin de ne olursa olsun diye hastaya umut veriyorlar ve işler daha hızlı olur haliyle bir devlet memeuru olarak devlet kurumlarına daha çok güvenirim ama zaman ve sabır gerekli sanırım bu ay rahim filmi çekim testlerimi yapım dedim de prolaktin ve tsh la başom dertte ne yazikki onlerı düşürmeden hiçbir şey yapamazmışım triodimde çok sayıda nödül varmış iyi huylu mu kötü mü bilmiyom ameliyat dedi dr bakalım oraya gelsem de öncelikli hormonları düşürürler sonra tedaviye geçerler eğer temmuza kadar düşme olursa tedavi şansım olur ama hastaneyi bi arasam mı hani şehir dışında olunca randevu falan albilir miyim diye bakalım kısmette varsa olur yoksa ne yaparsam boş kalacak yer konusunda da rabbim güzel gönlünde ne varsa sana nasip etsin canım sağol halamlara gitmeyi düşünüyorum kuzenler falan da var yeterki şifa bulalım herşeyin bir çözümü vardır seni de bebeğini de çok![]()
Allah razı olsun tüm duaların için, iki katı sana geri dönsün. tsh önemli değer canım, benim normal aralıkta çıkmasına rağmen kontrol altına alındım, endokrine yollandım, yine de gebelikte alt sınıra daha yakın olması isteniyormuş. canım yaza yaptıracaksan acele et bu tedavilerde. ameliyat falan anca olursun bak kaç ay kaldıki. inşallah iyi huyludur, benim babam da bu ay aynı nodüllerden ameliyat olacak. gerçi sırayı çabuk veriyorlar sanırım. öğretmensin sanırım, ben ve bnvp de öyle. sorabilirsin herşeyi... Allah yardımcın olsun..