- Konu Sahibi deniz_deniz_35
- #1.801
halaaa arayan sorannn yokkk ..gerci benımde adetım gelemedi gitti bi yaaa sinirrr oldumm niee gelmıo bu kırmızılarrr
bugun 3.gün 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
halaaa arayan sorannn yokkk ..gerci benımde adetım gelemedi gitti bi yaaa sinirrr oldumm niee gelmıo bu kırmızılarrrbugun 3.gün
![]()
![]()
bizim aşılamadan önce dosyada herşey tamam biz sizi arıcaz dediklerinde 1 ay beklemiştik aramadılar.sonra ben aramıştım ,meğer dosyada eksik bi belgemiz varmış aramamışlar.onuda tamamladık 1 haftaya aramışlardı aşılama için.yani siz sıkıştırmazsanız onlar ilgilenip te eksik var demiyorlar.bence siz bi arayın sorun.ben aramayıp beklediğim için 1buçuk ay boşa geçmişti
ben 11. günde çıkmaz demiyorumki. hcg sana yarın bence yüzde doksan dokuz gerçeği söyleyecek. ben 8. günde yapmana kızdım. benim 11. günümde kanda görünmüştü. ama 10. günde idrarda negatifti. bende ne ağladım biliyorsun. 50yi falan geçerse tamamdır hamişsin. lütfen ama lütfen bebeğinle yapacağın güzel şeyler düşün. zorla kendini. oldu de tuttu de, hamileliği düşün hep ama hep 1 gün iyi şeyler düşün. zaten olmazsa günlerce kötü şeyler yaşayacaksın, ama şuanda yok böyle bişey. Allahım yardım etsin, hayırlısıyla pozitif olsun tatlım.
çok dua et bana olur mu.çok iyisin allah razı olsun.seni çok sevdim.allah seni sevindirsin
halaaa arayan sorannn yokkk ..gerci benımde adetım gelemedi gitti bi yaaa sinirrr oldumm niee gelmıo bu kırmızılarrrbugun 3.gün
![]()
![]()
Vallahi dünden beri aklımdasın. o kadar çok aklıma geldinki, duada nasipliymişsin. inanki gece uyandığımda ve sabah namazında bile sana dua ettim. halen ediyorum. sen de yeterki negatif çıkacak deyip alıştırmaya çalışma kendini. bugün senden güzel haberler alacağız Allahın izniyle, Rabbim emeklerini boşa çıkarmayacak. Alacağın sonuç sizin sevginize sevgi, muhabbetinize muhabbet, bereketinize bereket katsın inşallah. okuldan döndüğümde hemen güzel haberini okuyacağım, pazartesi gününü de doktordan çıkacak ve kucaklaşacağız... bak şimdi yasini şerif okuyacağım sana söz inşallah. Alllahım yüzünü güldürsün tatlım. duygularımız karşılıklı bilmukabele...
hadi hayırlı haberlerle gel canmm bende merak esiyorum takipteyim seni...sana nasıl teşekkür etsem azdır fadimeciğim Allah senden bin kere razı olsun.şimdi kan verdim geldim sonucu internetten öğreneceğim.öğrenir öğrenmez yazarım buraya...
herşeyde bi hayır wardır şuan ne durumda olduğunu tahmin edebiliyom allahtan geldiğini düşün canmm bide senin sorunun neydi canmm8.41 sonuç yani çok düşük yani negatifffff çok üzgünüm
arkadaşım ne sabırlısınız, siz arasanıza hatta gitsenize oraya. bak adetinde gelmiş, şimdi arasan dosyanda eksik bulacaklar ve muhtemelen birdahaki aya kalacaksın. yani hayırlısı olsun ama hayırlı işi de geciktirmeyin, lütfen! bari bir dahaki ay sıkı takip edin, bizzat kendiniz gidin dosyanızı buldurtun, orası yoğun bir yer, inanın dosyanız bile kaybolabilir. çok ukalalık yapalım demiyorum ama gözü açık olalım. siz kendinizi daha çok takip etmelisiniz onlardan. Allah yardımcınız olsun...
8.41 sonuç yani çok düşük yani negatifffff çok üzgünüm
8.41 sonuç yani çok düşük yani negatifffff çok üzgünüm
ahh maalesef bu ayı kaçırdıkama dediğin gibi yapıcam bi gideyim izmire evime.. tlfla filan şimdi bunlar bizi oyalar.. direk gidicem eksik gedik varmı bişey diye sorucam ama yok sanmıyorum .. ben ayrıntılı cheuptan geçtim ,vucudumun her bi noktasına bakıldı tahlil edildi ,sonuçlarımı verdim.. (tansiyonumun bile 15gunluk kayıt tuttular) , eşiminde herşeyi tam ancak eşim mart ayında tamamlamadı nisanın sonunda tamamladı
.hatta ben rahım filmi filan çektirdim istemedikleri halde aman ilerde lazım olur önüme engel olmasın diye..
haa bunlara ragmen bişiler eksik derlerse dediğin gibi haziran ayındaki adetimden önce tamamlayama bakıcam .. dediğin doğru hayırlı işi uzatmanın bekletmenin alemi yok..insallah Rabbim yolumuda acık etsin bende hayırlısıyla şu tedavi sürecine başlayayım artık..
en korktuğumda dosyamın bi yerde unutulması kaybolması arkadasım,başıma gelmez insallah..
normalde mayıs ayına yetiştirebilseydik çok iyi olurdu (ben mart ayında benden istenilen ve istenmeyen ne varsa koydum aman ilerde önüme engel olmasın şimdiden yaptırıpda vereyım dedim rahim filmi gibi) ama eşim tahlilini yaptıramadı bi turlu biraz keyfi ağırdan aldı benimde sinirimi zıplattı zaten bu ay,öldürcektim nerdeyse sinirimdenhatta tüp bebeğe ne gerek doğaldan yaparız gider ,sakat olursa aldırırz diyerek beni çileden çıkarttı bu mart-nisan aylarında evde aynen böyle olmuştum
(birde sinir stres bize yasak derler) , çok sinirlerim bozuldu ve bu bebek nihayetınde tek taraflı istemekle olmaz dedim (eşim hiç bi şekilde yardımcı olmadı bana bu sürecte cunku) bende koyverdim gitti,hiçbişeyin ustune dusmedim,ilgilenmedim...nisandan bu yana eşim uğraşıyor şimdi ve diyorki ne kadar zor zahmetli ve sabır isteyen bir sürecmiş (içimden dedimki gözünaydın
)
benim kromozonumda bozukluk var zaten oyuzden tüp yaptırıyoruz.. doğal yolla hep erkek bebeklerim oluyor ama düşüyorlar hee düşmeyip ben doğum yapsam sakat olacaklar.(olsun ben bakmaya razıyım ama ölüyorlar karnımda).kızım olsa düşmeyecek hatta sakatta doğmayacak ama taşıyıcı olacak..zatende Rabbim hiç kız bebek vermediki ben kız evlat delisi bir insanım ,kız bebeklerine zaafım var resmen çokkk seviyorum..umarım benimde bir kızım oluır.
Yinede Allaha bin şükür tedavisi var tıp çok gelişmiş.. şimdi genetikleriyle oynanacak embyolarımın ve saglıklıları transfr edilecek kız veya erkek Rabbim hayırlısını versin ve bidaha kaybım olmasın ınsallah..dayanmak zor oluyor çünkü.
canım 5ten yukarısın pozitifsin nasıl negatif oluyor ki yaww :44:
eminmisin negatif olduğuna?
bence hamilesin sen![]()
canım bir de senin transfer 30 nisanda olmuştu değil mi? eğer öyleyse transfer günü her zaman sıfır sayılır. senin şuan 10. günün, 11 değil yani. sıfır sayılma olayından eminim istersen araştır. gerçi 10. gün için de normal sayılmaz bu değer ama kesin bir anormallik var, bir gebelik kesin oluşmuş; halen var da olabilir. bunu her gün yapılacak kan sonucuyla ya da pazartesiyi bekleyerek öğreneceksin. günde %50 artması gerek. ben bu değerin düştüğünü görmeden sabırla dua edelim diyorum. mübarek aylarda özellikle ismen başkasına dua çok makbul ve kabul olduğunu söylediler. ben de sana ismen edeceğim her gün inşallah. Nasipse o meleğin dünyaya gelmesi, dualarımız kabul olacak, yok nasibi yoksa bu dünyada, senin inancınla da öbür dünyada sana şefaat etmek için bekleyecek...
canım şimdi şifa hastanesine gittim kan vermeye 1 de sonuç çıkacacak.bakalım ne çıkacak.çok sağol fadime iyi ki tanımışım seni.allah senden bin kere razı olsun.çok tesekkürler
canım sınavda görevim vardı şimdi geldim. noldu sonucun? Allahım inşallah hayırlısıysa yükselmiştir. bak istersen çık gel bana dertleşelim, bunalma evde...