Tüp Bebek Merkezleri Ege üniversitesinde tüp bebek yaptıran ve yaptıracak olanlar

benim puregon bitti orglatron un üçüncüsünü yarın hastanede yapacaklar herhalde çünki yarın ilkkontrolüm var. kısa protokol olan arkadaşlar bu aşamada neler oluyor beni neler bekliyor lütfen yardııımmmm heyecandan ölebilirim herhalde.acayip gerilmeye başladım ben düne kadar çok rahattım ama bugün bir sinirlilik bir gerginlik kocişi bile tersledim sinirden offfffff:43::43::43::43:

tolunay buraya bizden başka girmiyormu yahu,egede tedavi olan arkadaşlar da kaçtı artık hamille sitelerine giriyorlar sanırım ama yinede geksinler bizlere yardım etsinler değilmi

tolunay buraya bizden başka girmiyormu yahu,egede tedavi olan arkadaşlar da kaçtı artık hamille sitelerine giriyorlar sanırım ama yinede geksinler bizlere yardım etsinler değilmi

:43::43::43::43: nasıl yaaaa kaçmasınlaaaar ne olur :43::43::43::43: izmirlileeeer ege de tedavi görenleeer lütfen yardım:43::43::43::43:

iyi akşamlar kızlar.nasılsınız.topiklerde okuyucuyum bu aralar sadece,yazmasamda sizide okuyorum nerdeyse hergün.
tolunay'cım yarınki ilk kontrolünde muayene olucaksın,kaç folikül oluşmuş,bunlar gelişiyomu onlara bakıcaklar.kan vericeksin yine orda da e2 değerlerine filan bakıcaklar.eğer herşey yolunda giderse ve yumurtaların istenilen boyutta gelişmişse (ki bu ilk kontrolde pek olmuyo) bir yada iki günlük daha ilaç verip sonra bi iki akşam sonrasına çatlatma iğneni yazarlar. ama muhtemelen yarın sana bi kaç günlük ilaç tedavisi daha diyebilirler,canını sıkma yani.bana ancak 3.kontrolümde çatlatma iğnemi yazmışlardı ve ben yumurtalarım hiç gelişmiycek sanıp çok hönkürmüştüm

iyi akşamlar kızlar.nasılsınız.topiklerde okuyucuyum bu aralar sadece,yazmasamda sizide okuyorum nerdeyse hergün.
tolunay'cım yarınki ilk kontrolünde muayene olucaksın,kaç folikül oluşmuş,bunlar gelişiyomu onlara bakıcaklar.kan vericeksin yine orda da e2 değerlerine filan bakıcaklar.eğer herşey yolunda giderse ve yumurtaların istenilen boyutta gelişmişse (ki bu ilk kontrolde pek olmuyo) bir yada iki günlük daha ilaç verip sonra bi iki akşam sonrasına çatlatma iğneni yazarlar. ama muhtemelen yarın sana bi kaç günlük ilaç tedavisi daha diyebilirler,canını sıkma yani.bana ancak 3.kontrolümde çatlatma iğnemi yazmışlardı ve ben yumurtalarım hiç gelişmiycek sanıp çok hönkürmüştüm

peki birşey daha sormak istiyorum canım benim ben puregon kullanıyordum birde orgalutron vermişlerdi bana son iki gündür onu da kullanıyorum ama bu 7 günlük sürecte hiç kontrole çağırmadılar bu orgalutron ne işe yarıyor kontrolsüz sorun çıkarmaz umarım.

benim ilaçlarım seninkilerden farklıydı canım,ama ilk 1 hafta bende gitmedim kontrole.herkesin durumuna göre farklı ilaç ve doz uyguluyorlar.endişelenme sana yaramayacak bişi vermezler canım.daha önce de söylemiştim yineliyorum,kontrolüne hangi dr girerse girsin,için rahat olsun.özel merkezler gibi ticari amaçları olmayan bi yerde başladın tedavine.dr'larına güvern kendini rahat bırak.herşey çok güzel olucak inşallah.

canım benim yumurta rezervim azalmıştı,menapoza girme rsikim vardı.tam sınırdaydım yani.kullandığım onca ilaca rağmen sadece 4 yumurtam oluşmuştu benim.ilaçlarımın isimlerini inan şuan hatırlamıyorum ama sabah dosyadan bakar yazarım olmazsa.

canım benim yumurta rezervim azalmıştı,menapoza girme rsikim vardı.tam sınırdaydım yani.kullandığım onca ilaca rağmen sadece 4 yumurtam oluşmuştu benim.ilaçlarımın isimlerini inan şuan hatırlamıyorum ama sabah dosyadan bakar yazarım olmazsa.

canım ya çok sağolasın.sen bebişine kavuştun inşallah allah bize de nasip eder gerçekten çok zor bir süreç yaşıyoruz allahyardımcımız olsun inşallah....

olur inşallah,siz inancınızı yitirmeyin,bol dua etmeyi ihaml etmeyin ve moralinizi hep yüksek tutun yeterki.
bu ilk denemenmi senin canım.

olur inşallah,siz inancınızı yitirmeyin,bol dua etmeyi ihaml etmeyin ve moralinizi hep yüksek tutun yeterki.
bu ilk denemenmi senin canım.

canım benim bu ilk denemem.bugün hastaneye gittim yumurtalar büyümüş hormonlar kesildi çatlatma iğnesi ve progesteron fitil verildi cuma günü toplanacakmış pazartesi de transfer dediler ölebilirim korkudan:44:

birde bana yarın yatış verdiler saat 10 da hastanede olacakmışım gerçekten birgece falan yatacakmıyım çünki ertesi gün yumurtalar toplanacakmış?? hastane moduna mı gireceğim yine :((( ege de lap ve hist olmuştum şimdi birkez daha mı kalacağım :(( birde yumurta toplama aşaması nasıl oluyor ?? acı varmı acı:52::52::52: transfer de acı varmı acııı:52::37::37: oynatmaya az kaldııı :37:dooooktoorum nirdeeee bir sümüklü böcek yüzünden çıldıracaaağııııımmm :52::37::27::52::37::27::52::37::27::52::37::27:

birde bana yarın yatış verdiler saat 10 da hastanede olacakmışım gerçekten birgece falan yatacakmıyım çünki ertesi gün yumurtalar toplanacakmış?? hastane moduna mı gireceğim yine :((( ege de lap ve hist olmuştum şimdi birkez daha mı kalacağım :(( birde yumurta toplama aşaması nasıl oluyor ?? acı varmı acı:52::52::52: transfer de acı varmı acııı:52::37::37: oynatmaya az kaldııı :37:dooooktoorum nirdeeee bir sümüklü böcek yüzünden çıldıracaaağııııımmm :52::37::27::52::37::27::52::37::27::52::37::27:
hayırlı olsun tolunay inşallah çabucak kavusursun bebıse gelısmelerden hbr et bızlerı

aaa ne güzel haberler getirmişsin maşallah,bak ne güzel hemen tepki vermiş senin yumoşlar büyümüşler.banada vermişlerdi yatış ama ben kalmak istemedim zaten izmirde yaşayanları evlerine yolluyolar genelde,dışardan gelenlere yer kalsın diye.sen anestezi istemedinmi yumurtalar toplanırken,yarın bi konuş ve anestezi istediğini bildir yarını geçerse kabul etmezler çünkü.ben hemşirenin gazına gelip anestezi almamıştım bu son denemede, biraz hırpalamıştı beni ne yalan söyliyim.ama transfer çok basit muayeneden bile kolay,nasıl olup bittiğini anlamıyosun bile.hadi bakalım hakkında hayırlısı olsun,Allah yardımcın olsun.

Back
X