- Konu Sahibi deniz_deniz_35
Tünaydın kızlar

güncelllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

güncelllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tolunay buraya bizden başka girmiyormu yahu,egede tedavi olan arkadaşlar da kaçtı artık hamille sitelerine giriyorlar sanırım ama yinede geksinler bizlere yardım etsinler değilmi
tolunay transferin ne zaman olucak onu söyleyecekler herhalde di mi
iyi akşamlar kızlar.nasılsınız.topiklerde okuyucuyum bu aralar sadece,yazmasamda sizide okuyorum nerdeyse hergün.
tolunay'cım yarınki ilk kontrolünde muayene olucaksın,kaç folikül oluşmuş,bunlar gelişiyomu onlara bakıcaklar.kan vericeksin yine orda da e2 değerlerine filan bakıcaklar.eğer herşey yolunda giderse ve yumurtaların istenilen boyutta gelişmişse (ki bu ilk kontrolde pek olmuyo) bir yada iki günlük daha ilaç verip sonra bi iki akşam sonrasına çatlatma iğneni yazarlar. ama muhtemelen yarın sana bi kaç günlük ilaç tedavisi daha diyebilirler,canını sıkma yani.bana ancak 3.kontrolümde çatlatma iğnemi yazmışlardı ve ben yumurtalarım hiç gelişmiycek sanıp çok hönkürmüştüm
canım benim yumurta rezervim azalmıştı,menapoza girme rsikim vardı.tam sınırdaydım yani.kullandığım onca ilaca rağmen sadece 4 yumurtam oluşmuştu benim.ilaçlarımın isimlerini inan şuan hatırlamıyorum ama sabah dosyadan bakar yazarım olmazsa.
olur inşallah,siz inancınızı yitirmeyin,bol dua etmeyi ihaml etmeyin ve moralinizi hep yüksek tutun yeterki.
bu ilk denemenmi senin canım.
hayırlı olsun tolunay inşallah çabucak kavusursun bebıse gelısmelerden hbr et bızlerıbirde bana yarın yatış verdiler saat 10 da hastanede olacakmışım gerçekten birgece falan yatacakmıyım çünki ertesi gün yumurtalar toplanacakmış?? hastane moduna mı gireceğim yine(( ege de lap ve hist olmuştum şimdi birkez daha mı kalacağım
( birde yumurta toplama aşaması nasıl oluyor ?? acı varmı acı
transfer de acı varmı acııı
oynatmaya az kaldııı
dooooktoorum nirdeeee bir sümüklü böcek yüzünden çıldıracaaağııııımmm
![]()
birde bana yarın yatış verdiler saat 10 da hastanede olacakmışım gerçekten birgece falan yatacakmıyım çünki ertesi gün yumurtalar toplanacakmış?? hastane moduna mı gireceğim yine(( ege de lap ve hist olmuştum şimdi birkez daha mı kalacağım
( birde yumurta toplama aşaması nasıl oluyor ?? acı varmı acı
transfer de acı varmı acııı
oynatmaya az kaldııı
dooooktoorum nirdeeee bir sümüklü böcek yüzünden çıldıracaaağııııımmm
![]()