Tüp Bebek Merkezleri Ege üniversitesinde tüp bebek yaptıran ve yaptıracak olanlar

5.4 e düşmüş cnm.durum vasat yani.çok ağladım ama rahatladım şimdi.çok sağol teklifin için.desteğin için yanımda olduğun için.pazartesi görüşürüz cnm.sevgiler...

anladım canım benim. demek ki bir gebelik oluşmuş ama tutunamamış bebeğin. çok üzme kendini tatlım. bak bu sonucu daha hiç görememiş olanlar var, yani hcg si yükselememiş olan. o bebeğin seni bekleyecek öbür tarafta. önümüz yaz tatili pelinim. belki daha rahat kafayla daha hayırlı sonuçlar alırsın. pazartesi daha uzun konuşuruz inşallah. sevgiler bitanem Allah sabrınızı versin...

5.4 e düşmüş cnm.durum vasat yani.çok ağladım ama rahatladım şimdi.çok sağol teklifin için.desteğin için yanımda olduğun için.pazartesi görüşürüz cnm.sevgiler...

canım çok üzüldüm :( ne diyeceğimi bilemiyorum yaa.. Rabbim herşeyin hayırlısını en iyisini bilir canım.. yinede çok üzme kendini..

kızlar ben yaptırdığım testlerin 2 sini farklı hastanelerde yaptırdım.Normal test tarihim yarın yani doğum günüm:) tedavi gördüğüm hastanede test yapılacak prosedür gereği.Acaba sonuç değişir mi diye de ümitlenmiyor da değilim.Filmlerdeki ya yanlışlık olmuşsa ya allah bana acır bir mucize olursa....yoktan var eden allah sesimi duyar belki...İŞte umut böyle bir duygu sanırım.SİZCE olur mmu?

merhaba arkadaşlar. ege üniversitesinde özel yani paralı olarak yapıyorlarmı? ben rapor alamıyorum çünki

kızlar ben yaptırdığım testlerin 2 sini farklı hastanelerde yaptırdım.Normal test tarihim yarın yani doğum günüm:) tedavi gördüğüm hastanede test yapılacak prosedür gereği.Acaba sonuç değişir mi diye de ümitlenmiyor da değilim.Filmlerdeki ya yanlışlık olmuşsa ya allah bana acır bir mucize olursa....yoktan var eden allah sesimi duyar belki...İŞte umut böyle bir duygu sanırım.SİZCE olur mmu?

canımmm naptın hastenedemiydin bugün? baktım baktım göremedim seni. ben 10 gibi oradaydım. ne dediler, ne olmuş? lütfen cevap yaz görünce....

nasılsın canım neredesin merak ettim seni. özelden yaz bari. dün ne dedi doktor?

canım internet bozuktu yazamadım kusura bakma.dün kan verdik sekreterin yanına gittik o da biz sonucu size teelefonla bildiririz dediler.biz de eve geldik aradılar sonuç negatif isterseniz 1 ay sonra tekrar başlayın isterseniz sonbahar da gelin dedi.biz de düşüneceğimizi söyledik.bu kadar...değişen bir durum yok.ben de göremedim seni 10 da oradaydım.bakındım nerede bekledin sen?hamilelik nasıl gidiyor canım bu süreçte bana gösterdiğin ilgi için çok teşekkürler sözlerin kulağımda hala içimi rahatlkattın umut verdin rahat atlatmamı sağladın hakkını helal et cnm

canım internet bozuktu yazamadım kusura bakma.dün kan verdik sekreterin yanına gittik o da biz sonucu size teelefonla bildiririz dediler.biz de eve geldik aradılar sonuç negatif isterseniz 1 ay sonra tekrar başlayın isterseniz sonbahar da gelin dedi.biz de düşüneceğimizi söyledik.bu kadar...değişen bir durum yok.ben de göremedim seni 10 da oradaydım.bakındım nerede bekledin sen?hamilelik nasıl gidiyor canım bu süreçte bana gösterdiğin ilgi için çok teşekkürler sözlerin kulağımda hala içimi rahatlkattın umut verdin rahat atlatmamı sağladın hakkını helal et cnm

estağfurullah tatlım canım arkadaşım benim keşke daha fazlasını yapabilseydim. ama halen dua ediyorum biliyor musun, hem de her gün, aklıma getiriyor Rabbim seni. Tez zamanda bebeğin olsun diye özellikle sabah saatlerinde dua ediyorum.. bu arada bize de artık gelmeyin dediler. kendinize bir doktor seçin artık o baksın size, burayla işiniz kalmadı dediler. 8 haftadan sonra gönderiyorlarmış. zaten tahmin ediyordum, hiç karnı burnunda kimseyi görmüyordum orada. ben bucada yeni açılan Şifa var oraya gitmek istiyorum, eşim biraz orayı değil de basmane şifa diyor, orada nam yapmış doktorlar varmış diye. burası evime yakın, ama doktor tanımıyorum... Sen de hakkını helal et pelinim. ben de o yumurta toplamadan sonra şişmediğimi hatırladıkça hep sen geliyorsun aklıma ve Allah razı olsun diyorum gıyabında... senin 4lt su tavsiyeni çok önceden uyguladığım için olmadı biliyorum. Allah senden de razı olsun, sen de helal et. buarada ben akvaryumun diğer tarafında oturuyordum..

merhaba arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza.infertilete bölümden 3 aşılama yaptırdım negatif.şimdi tüp bebek bölümüne sevk edildim.balıkesirde yaşıyorum.raporumun çıkmasına 2 hafta var.acaba bundan sonra beni nasil bir süreç bekliyor?sevk olan var mı?benim gibi.her şey normal bizde sebepsiz infertilete .yumurtalar iyi gelişiyor ilaçlara ne kadar öderim.cevaplarsanız çok sevinirim.şimdiden teşekkürler...

merhaba arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza.infertilete bölümden 3 aşılama yaptırdım negatif.şimdi tüp bebek bölümüne sevk edildim.balıkesirde yaşıyorum.raporumun çıkmasına 2 hafta var.acaba bundan sonra beni nasil bir süreç bekliyor?sevk olan var mı?benim gibi.her şey normal bizde sebepsiz infertilete .yumurtalar iyi gelişiyor ilaçlara ne kadar öderim.cevaplarsanız çok sevinirim.şimdiden teşekkürler...

aramıza hoşgeldin.inşallah ilk denemende tutar.devlet karşılıyor bir kısmını ortalama 2000-2500 tutuyor cnm.

aramıza hoşgeldin.inşallah ilk denemende tutar.devlet karşılıyor bir kısmını ortalama 2000-2500 tutuyor cnm.

çok teşekkür ederim amin.rabbim hepimizde sağlıklı ömürlü bebekler nasip eder inşallah..ben bir şey daha sormak istiyorum bilgisi olan arkadaşlar varsa infretrilite bölümünden sevk edildiğim için baştan mı başlarlar acaba her şeye.dosyamıda aldım 1 senedir o bölümdeydim.yoksa sadece hormon tahlilileri rahim filmi mi isterler...

hanımlar size bişey sormak istiyorum ben 7 mayısta geldim egeye birsürü tahliller yaptırdım birde bana sistematik hastalıgım olmadıgına dair iç hastalıklarından onay istediler. siz nasıl yaptırdınız ben balıkesirde oturuyorum burda bir dahiliye doktoruna gittim ve daha önce böyle bişey görmediği için bana bu egeden yapılır dedi bizle ilgisi yok deyip geçiştirdi. Bunun için tahlilmi yapıyorlar hemen yazıp geçiyorlarmı ne yapacagımı bilemedim :(

merhaba balıkesir merkezdemisin bende balıkesir ilçesinden gidip geliyorum egeye yeni başladım inşallah tedavi sonucunu alırsın.

hanımlar size bişey sormak istiyorum ben 7 mayısta geldim egeye birsürü tahliller yaptırdım birde bana sistematik hastalıgım olmadıgına dair iç hastalıklarından onay istediler. siz nasıl yaptırdınız ben balıkesirde oturuyorum burda bir dahiliye doktoruna gittim ve daha önce böyle bişey görmediği için bana bu egeden yapılır dedi bizle ilgisi yok deyip geçiştirdi. Bunun için tahlilmi yapıyorlar hemen yazıp geçiyorlarmı ne yapacagımı bilemedim :(

merhaba denizaa. Senin tüp bebek mi ve ilk mi? eğer öyleyse cevap verebileceğim. bebek yapamaya engeli yoktur gibi bişey istediler sanıyorum. bunu herkesten istiyorlar. genellikle aile hekiminden yaptırılır bu. hangi sağlık ocağına bağlıysan orada doktorun vardır. onlarda bu raporu verebilmek için bir iki tahlil isteyebilirler. hani bir sürü tahliller yaptırdım demişsin ya onlardan elinde varsa onları da götür göster doktoruna. o zaman yeniden tahlile gerek duymayabilirler yeni tarihli olduğu için. dolayısıyla zaman da uzamamış olur. tabi bu işlem hastanede de yapılır ama yorucu olur kanımca.

merhaba balıkesir merkezdemisin bende balıkesir ilçesinden gidip geliyorum egeye yeni başladım inşallah tedavi sonucunu alırsın.

yok tatlım ilçesindeyim ben.3 defa aşılama yaptırdıım infertilite bölümünden sevk edildim ben raporum çıktı pazartesi gitcem raporumu alıp tüp bebek bölümüne başvurcam .ama süreç nasıl işliyor yukarda bilmiyorum bilğisi olna arkadaş var mı?aranızda .birde erol beyden nasıl özel randevu alabilirim.

Back
X